Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
4 év és jön a GTA V😄
hülye aki nem<#vigyor2>

elitehun
Rossz az aki rosszra gondol<#bee1>
norbi56
69 nap XD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

rooney8
Hát ja, de azt is 6-7 év után kapjuk meg, mert addig 26 millio san andreas féle gta jön ki 😄 (Ne értsetek félre, nagyon szeretem a san andreast is 😊 )

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Máté94
Nem is merek bele gondolni milyen lesz😄
rooney8
Életed EDDIGI legjobb GTA-ja 😄 Mert majd a GTA 5 biztos job lesz a 4-nél 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

úhh szentem ez lesz a legjobb gta xD
<#taps>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

HUNMemphis
LOL 99,9%-nál meggondolja magát.Áh megveszem nah! 69-es bûvös szám<#law>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Kizsigerelni másokat és hazudni és legálisan lopni lehet akkor warezolni is lehet (állam)

...ennyi xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Pepsi Twist
az még nem warez 😄 csak akkor warez ha letöltöd 😄 addig nem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Itt már az warez ha letöltésrõl beszélünk ennyi.

Gando
ha valaki azzal jön hogy hogyan fogja letölteni az már warez 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Synit HUN
Ez nem lehet túl korai...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Snexi
"ha ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)"

nem túl korai ezt még beírni?<#idiota>

offkorz
nem,rengeteget melózok,mellette barátnõ,így kb minden idõm elmegy + haverok néha,ha itthon vagyok akkor meg játszani sincs kedvem,:-c

BiG G
várjá' kitalálom: érettcségizel, és ez minden idõd lefoglalja :-|

:_CCCcc

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

offkorz
észre sem vesszük és már meg is jelenik.kár hogy nem érdekel az egész,vagyis éppsenséggel de,csak nincs idõm rá.más dolgom van :-|

DJ Skyline
bullshit

FZoleee
[ A konzol vs. PC, warez és az offtopic hozzászólások törölve lesznek ]
(ha ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)
Bil Ur Sag
Kegyetlen jó game. Látszik hogy Rockstar 😉

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

<#banplz>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ja és nemhiszem h átfog csúszni 2009.ez nem az 1c cég...azok mindig bejelentenek 1 x idõpontot és 1évet tolnak még rajta.
hé skacok nem 21dikén jelenik meg hanem 18.igaz h amcsiba jelenik meg 18án xd xd
arról még hivatalos bejelentés sem volt, de amúgy azt én is várom
Prince of Máté
Hát remélem, már én is nagyon beleéltem magam, hogy idén játszhatok vele 😊

rotator
Engem az se zavarna, egyelõre a Bullyt jobban várom, azt elvileg októberre ígérték, de egy fia infó nincs róla augusztus vége óta. :/

Synit HUN
Biztos hogy nem! A karácsonyt nem hagynák ki. 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
nem csuszik át sehova, nem kell az ördögöt a falra festeni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
Aztán lehet átcsúszik jövõ év januárjára :/

arty
vagy a klasszikus vicc ide adaptálva:

Két diszkódrogos dumál:
- tök jó, már csak egyet kell aludni a gta4 megjelenéséig

😛P

Forza.

Magiszter
Én modntam. 2 alszunk és már meg is jelent. Csak senki ne keltsen fel 2 hónapig <#idiota>

Snexi
azta rohadt,legutobb arra emlékeztem hogy még 87-et ír <#idiota> gyorsan megy az idõ..

BiG G
márcsak 70 nap <#gonosz1>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Bocsi csak vicceltem, nem tudom mit tartalmaz ez a rész <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

CheAteR88
<#rinya>akkor honnan lesz majd lóvé?😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

volt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

CheAteR88
lovi van,lessz?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Gando
elég diplomatikus a dolog 😄, de azért egy minimális ellentét akkor is lessz köztünk 😄 amúgy nincs bajom a konzollal egyáltalán, csak szeretek jogosan belekötni másokba <#idiota>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

akyyy
jah de megint minek itt megkérdezni hogy kinek melyik a kedvenc rádiója?<#idiota> mikor még meg sem jelent, csak konzolra, és van konzol topik, tehát oda való a kérdés.

Persze sokan vannak itt konzolosok, akik vagy tudnak a másik topikrol, vagy nem (bannerba nincs benne ami nagy kár).

Nem tudom mi a gond, ha az illetõnek szoltam, hogy van itt jópáran akik konzolosok, õ meg embereket keresett játékra...

A 30-as szám meg csak kitalált, lehet kevesebb, lehet több, de odairtam hogy kábé!

--.--

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bil Ur Sag
*után. Sorry.

Bil Ur Sag
Szerintem pc-n most is megoldható lessz.. <#eljen> A végigjátszás alatt volt olyan dal amit nem is hallottam. Most kezdtem újrajátszani. Ritka nálam ha valamit egymás rögtön kétszer elõveszek. Egy kezemen megtudom számolni ezeket a játékokat. Deus Ex, Darkness...most hirtelen nem is jut eszembe más. A GTA 4 is ilyen.

DJ Skyline
szerintem is, nagyon jó zenéket válogattak össze <#eljen> éjjel, köd, valami lepukkant környéken és valami elborultabb szám megy épp <#eljen> mmm, hiányozni fog. nem baj, hétvége, jövõhét eleje magasságában jön a mix cd amin rajta volt "pár" szám az MSX FM-bõl 😊 konkrétan ez, ebbõl halásztak át pár számot a játékhoz, aztán nyomta rá az MC a szöveget (MSX FM tracklist) szöveggel, és szöveg nélkül is nagyon jó a hangulata <#eljen> ejj de kár hogy nincs, na nem baj, majd ha lesz lehetõség rá akkor valamelyik gyengébb rádióadót kicserélem MSX FM-re 😄 (elõzõ GTA epizódokban meglehetett ezt csinálni, bár minek mikor saját MP3-at is belehetett tenni)

Bil Ur Sag
Nálam balfaszabb minisztert keresve sem találnátok 😄

DySkyline-nak: amúgy én is azt hittem hogy benne lessz az MSX FM, de sajnos nem. Pedig szerintem illet volna ide a hangulata.

Magiszter
ez nem az egyik harry potter konyvben volt az evnyito beszed? <#idiota>
Amugy egyetertek veled. Ha indulsz a valasztasokon en rad szavazok (van jatekugyi miniszter?)

Bil Ur Sag
Én így gondolom. De lehet hogy tévedek... Minden esetre kitartok az mellett, amit leírtam <#wink>

Egy filozófus veszett el benned 😄

Synit HUN
Pff... Fail! Én nem járok a konzol topikba. Nem gondoltam hogy Akyyy ilyen hülye tanácsokat osztogat. <#mf1>

Bil Ur Sag
Ne veszekedjetek. Én is "konzolos" vagyok, ha a játékokat nézem. Ide azért jövök szívesen mert rendesek a srácok, és ha tudok bármi kapaszkodót vagy valamit mondani a játékról megteszem. Ha észreveszek újdonságot, szívesen megosztom másokkal. Felejtsük már el a pc - konzol párharcot. A széthúzás helyett, inkább összetartás kellene. Az élet legtöbb területén úgyis csak széthúzás van. A játékok legyenek számunkra jó emlékek, kikapcsolódásunkhoz legyen a kulcs. Ne pedig szóháború, ami sokszor sajnos személyeskedésbe torkollik. Inkább segítsük egymást 😉