54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Sponnyabob
    Miért nem tudok menteni lécci segítsen valaki!!!
  • Kukipapa
    WHQL
  • underclass hero
    Na akinek még mindig textúra gondjai vannak, annak itt a megoldás!Lehetséges, h így kevesebb fps lesz.
  • The Protector
    Én feltettem és jobban megy vele.Mellesleg a WHQL mire jó?
  • Smithwarden
    Kulfoldi forumokban is tobben irtak hogy a 7xxx kartyajuk gondjain segitett.
  • Bucser
    csak azokhoz fizették ki a WHQL certificationt.

Egyébként a többihez is jó.
  • blinty
    nekem 7600 van (még csak!)..és nincs semmi gond vele.
  • zoliii
    Sziasztok! Most annál a pályánál tartok, mikor egy csajszit kocsival el kell vinni bowlingozni. Melyik billentyűvel lehet gurítani? Felraktok majd mentést? Én még eléggé az elején tartok. Ja és működik a PS3-as, XBOX360-as kódok játék közben, kipróbáltam. A telóba kell beütni a kódot. GTA IV
  • ede0001
    Aki felakarja rakni a 180.84 drivert ne legyen előtte vegye figyelembe az NVidia certifikátját:

"This is a WHQL-certified driver for GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series desktop GPUs."

A többihez nem jó!
  • ProGabe #22747
    modok
  • Smithwarden
    Valakinek javitott szinte mindent, valakinek semmit kb, valakinek rontott.
    Ki kell probalni, ha nem jon be visszarakod a regi drivered, ennyi.
  • Sponnyabob
    Na megvan hát első benyomásra jó másodikra is szerintem j játék lett ez el is megy úgy ahogy csak az irányítással nem vagyok kibékülve nem lehet valahogy beállítani a billentyűket? mert az irányítás nekem nagyon rossz bal kezes vagyok és hozzá szoktam a kurzorhoz és így elég fura az írányítás szóval ezt nem lehet valahogy beállítani? Köszi
  • dark night
    Hello nektek akinek fel van rakva az új n-vidia driver a gta4-hez hogy működik jelent valamit vagy nem sokat??
  • tommyg
    akkor a 8.12 holnap jön igaz?
  • byzhouse
    képernyőnek miköze ,hogy elindul-e a játék vagy sem?:DD
  • deicide
    Üdv..

Nem kerek nekem valami..!

Megkaptam a dealer küldetés "shadow" azt meg is csináltam de viszont utánna nem kerek a dolg.
    Unánna jön amit nem értek..én úgy értelmeztem hogy ATM böl kell pénzt kivennem, de ATM csak a pucérbárba találtam máshol nem...de nincs pin kodom se és máshol sem találtam automatát.

mi itt a megoldás?
  • Hellsing47
    akik szoktak játszani neten azok megadnák a live acc-ukat? :)
    felveszem őket barátnak :)
  • heringer
    Lehet volt már:
    Link
  • RatBaG #22735
    még csak most dózeroltam ki a postaládámból a múlt havi hírleveleket, találtam egy gta postot:

"A Grand Theft Auto 4 végre egy olyan PC átirat lesz, amiben semmiféle hibát nem találunk majd. Legalábbis nagyon reméljük. A gépigény nem lesz vad, a konzolon már bizonyított történet megmarad, és ami a legutibb, kapunk egy teljesen új videószerkesztőt is." stb.

csak röhögök kínomban
  • Jeppe
    Már le lehet szedni 8.12 teljeset?
  • Ryder7
    nekem meg egyik se megy fel:D lol AGP-s a HD2600 XT-m minhta nem ismerné az Ati. ilyen kártyát mi nem csináltunk:D

molnar0921: sztem ja, de a kari kicsit gyengus...
  • Smithwarden
    Miert "núb"-ok?
    Valakinek javitotta a problemait es nincs uj hivatalos driver + a rockstar is csak tokol a patchel...inkabb toled volt ez a beiraas "noob".
  • ede0001
    180.84 nem jó a 7900 -re - > nvidia.com
  • heringer
    Én nem rakom fel a bétát,majd a teljeset csak.
  • Spice1
    hehe,látom a sok núb még mindig a béta driverekkel próbálkozik
  • molnar0921
    Hello mindenkinek.
    Szerintetek az én gépemen futna a játék?
    Gépem tulajdonságai:
    Alaplap
    CPU típusa Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
    Alaplap neve Abit IC7(-G) (5 PCI, 1 AGP Pro, 4 DDR DIMM, Audio, IEEE-1394)
    Rendszermemória 2048 MB (DDR SDRAM)

Megjelenítés
    Videokártya Radeon X1650 Series Secondary (512 MB)
    Videokártya Radeon X1650 Series (512 MB)
    Képernyő Acer AL1711 [17" LCD] (51301449PY24)

Multimédia
    Hangkártya Creative Audigy 2 LS Sound Card

Előre is köszi
  • Ryder7
    robbanós küldetés? hát a géped rendbe van teljesitménybe szerintem a windowsal lesz a baj. SP3 van?
  • janika15
    #22675?????
  • Ryder7
    velem ilyen csak egyszer fordult elő, mikor haverra gépeztük. milyen égés volt:D:D restart gomb...
  • Smithwarden
    Miert kellene urjarakni a winfost?
    VGA driver untinstall, es visszarakod a regit.
  • Ryder7
    Szabi: egy tipp, ha állitottál a videókarid driverén performance-ra, lehet hogy az okozza. Én állitottam, éshát:

• BetonK
    ki kell próbálni, semmit sem vesztesz!
  • Balazs15
    akko inkább hagynagolom...nem hinném hogy ez megoldana egyes textura hibákat vagy igen?....
  • BetonK
    ettöl nem kell megilyedni, csak rakd fel újra, és jó is lesz!
    nálam is ez volt!
  • heringer
    A régit először le kelle törölni,ujbo inditod a gépet felrakod ujat,utánna ujbolinditod,és jáccol.
  • BAk3R
    arra valami ötlet h hirtelen kitalálta a game h mostmár ha kilpek akkor nem lép ki. csak így. kénytelen vagyok kilőni a processt, rendesen nem lép ki.
  • Lazarus
    Ati driver is okoz néha ilyet, ügyesen kell rollbackelni. Először uninstallálod az aktuális drivert, restart és arra mehet az új driver
  • Balazs15
    amugy mi a faszomra joi ez: NVIDIA GeForce v180.84 azt hittem hogy ez egy kártya frissités hátha jobban menne töle a gta4...erre szétbaszta a gépem és majdnem tehhetem ujra a winfost---hát kösz szépen
  • Lazarus
    Egy kép ezer szó, de reppelni nem tud :(
  • tommyg
    képet