54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Clava
    skacok ti vágjátok ha elfogyott a video memoria hibával kilök a game olyankor mit melyik parit kell beírni commandlineba? előre is kösszzzzííííííííí
  • szapor
    razor 1911
  • akyyy
    melyik cracket tetted fel?
  • BAk3R
    suit az öltöny, ez sztem nem az, az általában egyszínű alul felül és nyakkendővel van
  • kingpython
    ok:)
  • szapor
    Hát ez a game ez télleg egy nagy ....!Akár mennyire leveszem a grafot vagy vmi a Little Jacob-os küldinél mikor át kell menni a hidnál kifagy...
  • Barny
    veve:Dxd
  • MaskimXul
    vidve??
  • Barny
    ez a game egy igazi....:@....load failed ellenorizzem a HDD-t...kapja be a....!valaki legyszi elkuldi priviben a savegamejet ami legalabb 20%-ra kivan vidve...thx:)
  • Viktorr
    Hát nyakkendő kell az biztos:D
  • ronso

Itt ki tudja mit kell abszolválni?? már átöltöztem sokszor visszajöttem de állandóan ez van..
  • Barny
    najo mar megy:D...THX mindenkinek:P
  • Viktorr
    Köszi,de semmi sem kötelező,ha nehezedre esik,akkor miért írod le..na mindegy!
  • [HUN]FaTaL
    Hányszor írjuk már le, hogy nem?
  • [HUN]FaTaL
    UAC off vagy jobb gomb a tcmdn futtatás rendszergazdaként. Nem ő az igazi fasz hanem te :D
  • Viktorr
    Srácok,a videokártyában okoz valami bajt az,ha a játékban a megengedettnél több a felhasznált memória?
  • Barny
    na megvan...access denied:@...ez egy igaz f*sz:S
  • Barny
    thx:)
  • kingpython
    Total commander beállitások képernyö rejtett fileok mutatása pipa be és utána látod!
  • Barny
    a rohadt...kva vistaval sehogyse talalom a rejtett fajlokat..hiaba jelolom meg:@:@:@
  • farad66
    Ez a progi mit csinál? "Cache Boost"
  • Barny
    igen nekemis lefagy ha teljesen maxra teszem:(..egy ido utan csak:S
  • red bull
    de hát jelenleg neked is egy 256 mb os VGA-d van, és nekem még 320 as is ... vagy neked is lefagy???
  • Attelee
    Valaki nem tudja megmondani,h ezek a mellékküldetések,a Taxizás Romannal,vagy a kocsik szállitása Little Jacobbal,vagy a versenyzés Brucie-val végesek,vagy örökké lehet öket nyomni??
    Azért kérdezem mert csináltam a Little Jacobos küldiket,és egyszercsak megjalant a térképen egy kék figura,és
    Badmannal lehetett egy extra küldetést nyomni!
  • Carloska
    30 körül
  • Toyo
    Lövésem sincs.. de majd megjegyzem ha hallom legközelebb.
  • FZoleee
    jó az első kép, hány embert ütöttél el? xD
  • Barny
    -availablevidmem 512
    512 helyett kisebb ertekeket probalj beirni ...pl 2:)
  • Barny
    -availablevidmem 512
    ha ezt beirod akkor a RAM egy reszet is VRAM-nak kezeli es akkor bizony ha elfogy lefagyhat:(
  • Carloska

• red bull
    hát most már télleg ku@va ideges vagyok. jáccok rendesen ilyen 15 perceket hiba nélkűl minden fullon, és mindig kidob a winfos 15-20 perc után az asztalra 8 bit színbe hogy az nvidia képernyő illesztő meghibásodott, utánna lefagy a gép...
    Mi lehet a gond? a Commandline.txt-m be ezek a beállítások vannak:
    -nomemrestrict -norestrictions -availablevidmem 512 (igy észlel a játék 256mb helyet 900 at)

Lehet hogy elfogyna a memória és azért fagy le? Vagy a driver baszakodik? mondjuk csak akkor csinálja ha benntvan a commandline.txt, de ha meg nincs, iszonyat csúnya a játék és még a textúrák is eltűnnek. PLS HELP
  • f1alonso
    igen rejtett
  • Barny
    oke..koszi..az ugye rejtett??..mert nekem ilyet seholse talal:S
  • Charx
    Melyik adón megy?
  • Stefibaba
    Hol/hogy lehet témám a telóra? mert a teló amit Romantó kaptam az nem jó rá :S
  • [HUN]FaTaL
    Ha hazaértem megmondom. Azt hiszem users/név/appdata/local/rockstar games, de nem vagyok benne biztos.
  • szapor
    és jó lett :)
  • BlueMaster
    Én is így tettem! :)
  • daf xf
    Értem.Köszönöm kipróbálom;)
  • szapor
    Én lábon löttem akkor várni kell még ott beszélgetnek aztán kell menni