Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Na a legújabb enb seriessel megoldottam hogy legyen élsimítás, viszont hatalmasra állítja a felbontást ez is, most nem jut eszembe hogy mekkorára de pl 3000x5000, a játék fõmenüjében abszolút nem tudok semmit se csinálni, a játékban viszont akkora amekkorát a monitorom tud (1680x1050). Valaki help.

Bronx South
valaki?

Bronx South
Üdv. Felraktam a 079-es enbseriest hogy legyen élsimítás, de nem nagyon mûködik. Utána az ini fileban be is lõttem extra pár dolgot, pl. az élsimítás kényszerítését, és azon kívül hogy hatalmassá vált a játék felbontása (ami miatt beállítani se tudtam semmit), nem történt semmi.

red bull
sziasztok!

Touch Of Reality MOD V 1.1 for GTA IV 1.0.4.0 by Fonia5
Van nekem egy ien mod fent ami lecserélt egy jópár textúrát és nekem nagyon be is vált , viszont egy progléma van vele hogy ugye van benne enb series is és nagyon világos nekem hogy hol lehetne állítani a fényerõt az enb series settings en belül? aki ért az enb seriesekhez pls helppp :S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

masterthief
Csúcsszuper!<#eljen> Nem szívesen tartózkodnék a helyszínen!<#nevetes1>

Lol ez hulla jó!

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Ryder62
Ez hatalmas vidi 😄

0:30 Volt teló nincs teló.
0:59 Epic 😄 Akció filmbe illõ
1:48 A kocsi bosszút áll. XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

fery02

Ez milyen karajság lehet már. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

csö felraktam a game-t és az van hogy elindítom és ezt írja ki:seculancher: faild to start application. (2000)
most mit tegyek?
wollnerd
Addig várjuk meg a RDR PC változatát! 😊
Nekem már túl jól bejön a game a funvideói alapján!!! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Reménykedjünk benne.

Tudom én is úgy gondoltam hogy valami sejtelmes képet vagy egy kis infómorzsát csak csak adnak.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

masterthief
<#eljen> Jó lett! Azt sajnálom hogy 2:09-nél pont az egészségi csomag felvétele elõtt halt meg Louis, XD

masterthief
A Rockstar nem lesz kint az E3-on. Nem képviselteti magát. Egyébként elképzelhetõ hogy az E3-al egy idõben kidobnak valami infót.

bakvarnyu
idén <#whatever> Még konzolra se.Szerintem majd vagy 2-3 év múlva.

Ryder62
Hali,

Új vidim:

Thx for watching <#wink>

Nuclearity
szerintem idén nem lesz már, bár IV el megvagyok elégedve, azért egy San Andreas méretû (térképpel) gamet GTA IV grafkoval töréssel fizikával jó lenne, nagyon hiányoltam pl 4 ben az offroadokat meg a réteket, ami nagoyn tesztett pl SA ban, mikor a helyre a kis hágon lehetett felmenni meg ilyenek. azok jok voltak nagoyn 😊

Ha az E3 mon bejelentik akkor elképzelhetõ hogy még idén de szerintem csak jövõre.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Sziasztok! Mikor várható egy újabb GTA? Nincs róla hír?
masterthief
Én pl mostanában külön 1 helyre mentem az alap GTA IV-et (1-2 helyre mentek csak hogy ne teljen be) és még 2 helyet hagyok a DLC-knek azt is külön. Így is elõfordul pl hogy játszom pl a TBOGT-al, utána akarok az alap GTA IV-el, és akkor egybõl a Bellic Tesókat adja be. Akkor rálépek at alap GTA IV mentésre és a probléma megoldva.

köszi a választ majd meglesem 😄 remélem jólesz....
Ha játszol az Episodes From Liberty City -vel vagy a Lost and Damand-el akkor letiltják az alap GTA4 mentését. Töröld ki a két kiegészítés mentését és jó lesz. Nem mondom 100% ra de nekem így mûködött.

Fpocok
Nem biztos, hogy kapsz itt választ rá: Ez elvileg PCs fórum. De szerintem nézz át a konzolos fórum részlegbe is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hellósztok.XBOX 360-on nyomom a GTA IV-t és a problémám az lenne hogy mikor indítom a játékot(már sok küldit megcsináltam)akkor az van hogy load failed starting a new game... és újat kezd.de mikor betöltöm akkor jó a mentésem.közbe ott vannak az eflc mentéseimis.milehet a baj??????pls segítsetek :S
Sziasztok!

Logitech G25 kormányom van már játszottam vele gta 4 ben de most valamiért nem jó ha xpadder-el beállítom akkor túl érzékeny lesz azt olvastam ,hogy az 1.0.2.0 ás patchel már jól fög mûködni benn.Próbáltam a profillerjében beállítani de nem sikerült (nem érzékelte a játék).
Mit csináljak?
Lécci írjatok!

Üdv.
Sziasztok!

Lenne egy igen nagy problémám! 😞 3. napja szenvedek ezzel a k*rva GTA-val..Eredeti példányom van,és mikor megvettem,feltelepítettem,gond nélkül mûködött!Aztán úgy adódott,hogy a gépemet formáznom kellett,felkerült egy másik win7,és egyszerûen nem akar azóta mûködni! Ilyeneket csinál pl,hogy a dvd-olvasó mintha szenvedne vele,többször telepítés közben ilyet írt ki,hogy CRC hiba,pedig egy karc nincs a lemezeken!Aztán ez a probléma megszûnt,nagy nehezen feltelepíti a cuccot..Utána nagy nehezen a játék is elindul,intrót elnyom,elkezdem az elsõ küldetést,és ilyen idióta mód szaggat...Próbáltam patch-elni,de utána a dvd-s probléma jön elõ,a no dvd cracket ha meg felteszem,valami .dll hibát jelez ki..Próbáltam razor verzióval is,és az sem mûködik,szóval ki vagyok idegileg,mert ilyen nincs,hogy SE az eredeti,SE a warez verzióval nem tudok játszani...Fõleg úgy,hogy 1hónappal ezelõtt még gyönyörûen futott ugyanezen a gépen..Kínomban már visszatettem az éjjel azt a win7-et amivel akkor toltam,de ugyanezek a problémák jelentkeznek..Tudtok valamit segíteni,egyáltalán hallottatok már ilyenrõl?:SS
fery02
Egy ötlet jut csak eszembe, torrenten rákeresni.
Legálisabb megoldást (programot) most nem ismerek.

fery02
Aki gépen játszik, annak kötelezõ gépen fent lennie physx-nek, VGA kártyától függetlenül.

Nuclearity
valaki nem tudja hogyan lehet egy komplett rádió állomást ugy ahogy a játékban van kikonvertálni mp3 ban? (szoval a komplett pl.: Vladivostok FM-et mp3 ba, reklámokkal közbeszolásokkal mindennel együtt)

Barcelona009
Nem tudja valaki mitõl lehet az, hogy mindig alkalmazáshibával lép ki a Spark IV és az OpenIV is?

red bull
csak nállam az a nagy helyzet hogy eddig minen szép és jó volt és az ati kártyámat se most vettem csak mióta updateltem a ccc t meg töröltem a physx et azóta nem indul egy jópár játék

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Ryder62
Engem nem nagyon érdekel, nem foglalkozok vele. Bioshoz nem nyúlok, windows újrarakása hiábavaló. Metro meg a Mafia 2 is rinyált hogy "telepítsd a physxet mert nem vagyok hajlandó elindulni". Feltelepítettem azóta semmi bajuk. Sõt azóta nem is ápdételtem. <#rolleyes>

masterthief
Nézz be esetleg IDE hátha tudnak segíteni.

masterthief
Passz. El kell menni egy hardver üzletbe és tanácsot kérni. ott vannak okos mûszaki emberek.

red bull
egyetlen egy mappa volt a gépemen aminek köze volt az nvidához: Nvidia Comporation )vagy vmi ilyesmi) letöröltem és ugyanugy szar, most feltettem a legújabb catalyst ot és a régit uninstalláltam elõtte, most fogok nyomni egy ujrainditást de ha nem segit akkor mia következõ lépcsõ?
:S:S

masterthief
Ja, de amint írtam vakarj le minden Nvidiás szemetet a géprõl. Tuti van ha fent van a physx. Arra már nincs szükséged.

masterthief
Az ATI Catalyst Control Center az maga a driver, nem 1 külön dolog. (ha vettél kártyát akkor kell lennie 1 install lemeznek amin rajta van a driver) Abban lehet buherálni a kártyádat. Beállítod a 3d-s opciókat mint pl: élsimítás stb.
Van még pluszban 1 Overdrive is a menüben, amit ha feloldasz akkor maximumra húzhatod a kártya órajeleit.
Van még 1 driver is, az Ati Tray Tools. Ezt még nem próbáltam.

red bull
jah bocs és az uj NFS SHIFT 2 sem indul most vettem észre.,..

red bull
a windows ujrarakás tuti kizárva mindenképpen, 1 hete raktam ujra :S a a bios ujratelepités segitene?
a legujabb physx nem segit...
1 kérdés az ati kártyával rendelkezõknek: A Catalyst Control Center tartalmazza egyben a kártya driverét is? tehát nincs külön driver mint az nvdia kártyákhoz vagy valami ilyesmi?
Mert amugymeg most kapcsolok hogy feltettem a legujabb catalyst centert is ....... :S:S: pls help

masterthief
Ez elég érdekes eset.<#wow1> Ha egyszer ATI kártya van benne akkor minek Nvidia-s driver? És ha új Bios-t raksz fel? Vagy esetleg nem maradt valami a gépen az Nvidia-ból? Keress rá, és töröld ha van még valami. esetleg rakd újra a Windows-t.

Ryder62
Ja valami driver féleség. Ugye az új nvidia kártyák tudnak physx-et és ahhoz kell. De hogy ha Ati kártya van a gépben akkor is kell neki. Mármint van játék ami rinyál, és közli hogy enélkül el sem indul. Nem tudom én sem pontosan, valaki elmagyarázhatná. <#kacsint>

masterthief
Passz! Mindig is ATI kártyám volt. De mi az a psysx? Valami driver? Mint ATI-nál a Catalyst Controll Center vagy ilyesmi?

Ryder62
Hát igen, az a rohadt nvidia physx! Nekem is ati kártyám van és nem egyszer jártam úgy hogy nem indult egy-egy gém mert nem volt fönt a physx vagy csak egy régebbi verziója. Sztem töltsd le a legújabb physx-et.

red bull
Sziasztok!

a multkor kicsit rendbe pofoztam a gépemet és leselejteztem egy pár programot, közöttük volt egy nvidia physx nevû program , amit azért töröltem le mert már rég ati kártyám van és ugy gondoltam semmi köze nem lehet semmihez. nah csak a nagy helyzet az hogy nem indul egy játék se a gépemen bármit felteszek és ujra feltelepitek vagy akármi nem indul , de ami a legfonotosabb az a gta lenne. esetleg találkozott már vki hasonló problémával vagy van eggyáltalán erre a problémára megoldás vagy vmi????? rendszervisszaállitást már csináltam, nem segitett
elõre is köszönöm a válaszokat

pontosítok: Asassin's Creed Brotherhood ez az egyetlen játék ami még fut ... mi lehet a problémaaa? :S:S:S

aate
PC kellett volna de közben kisilabizáltam <#hamm>

masterthief
Most Xbox360 vagy Pc irányítás kell? A kettõ nem ugyan az,. Ha esetleg Pc-n akarod Joystik-al nyomni akkor meg ott van a beállításoknál.

Barcelona009
Sziasztok!
A Spark IV-t szeretném telepíteni, de amikor rányomok az .exe-re azt írja, hogy a(z) SparkIV.exe mûködése leállt. Szerintetek mi lehet a baj?

aate
Ennél bõvebben. Ilyenre gondoltam csak ez Xbox 360 irányítás, PC kiosztás kellene.

bakvarnyu
wsad + g - a duda

aate
Sziasztok !Tudna valaki egy oldal ahol GTA 4 pc keyboard irányítás le van írva .