Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
Idioták kiméljenek!!! :)
próbáltam mindenféle módon, és mindig újra akarja ellenõrizni a dátumot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PMben jöhet is akár
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Najó, akkor nem apgrédelek, regelek a Winfuck Lájfra apgréd nélkül leszarom. Na milyen WIn Live oldal indul el alapból: MAGYAR! Átállítani a származái országot nem tudom, Magyarország ott figyel benne szürkén. Regeltem azért, aztán mikor jóvá lett hagyva az accountom próbáltam belépni. Nem engedett be.
És miért kell nekem ezzel szenvednem? Mert offline játékállást szeretnék venni egy nem Microsoft termék programban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
(direkt széthúztam 1440x900ba, hogy lássátok milyen jó widescreenen)
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
en 8600gt 512
m2n sli
2g ram 800mhz
800*600 lownál nenagyon várjak jobbat?
Holnap megyek a játékért😊))
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért jó játékot annak,aki tud játszani a játékkal.😊
vagy megnézed a poszter hátulját.
Qrva rég játszottam ennyit.
Eszméletlen jó a játék.
Grafikát már leszarom, nekem szép.
Buggal meg nem találkoztam.
http://thenamelessphoto.com/
de elég szenya a felépítése és játékban haladás nélkül nagyon el lehet szúrni,csak a szöveget fordítva üresben...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Levettem a grafikát, így benchmark 34 fps. A játék tetszik, hangulat ott van, viszont ez a regisztrálj ide, regisztrálj oda, telepíts ezt, telepíts azt, háát.
Na mindegy, majd optimalizálják, nekem csak +tíz átlag fps kellene és boldog lennék
Szóval ez is az akadás egyik oka lehet hogy pörög benne a disk.
a benchmarkot hol találom? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Várom a patchet, drivert...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
vagy nem mind1 milnye mp3? ir itt valami dma-ról.
akinek müködik küldjön PM-be mp3-at😄