Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Uraim!

Eredeti játék, ma elértem odáig, hogy felraktam....
GTX 260, 2 giga ram. XP sp3. Athlon64 X2 Dual Core 6000+.

ÉS EGY RÉMÁLOM!!!!!!!!!!!!!
mint a mozgókép vetítés 1024*768-ban..., adtam neki automata lapozófile-t íg elindult, de vicc, mediumban.....
segítsen valaki, hogyen csinaljak emesztheto (játszható) configot, nehogy már ezen a gépen mint a fényképvetítés így menjen...

Köszi!

ha itt lenne a programozó, agyonverném!
sztem csuklik,(meg anyukája is) amióta megjelent PC-re ez a .......

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nwkwm sem sikerült elgúritani, kiléptem a bowling játékból és folytatódott a quest, hazavittem stb...

Az új fiókom: DevLupius

Balumann
Nah ezzel a 8.12 -es driverrel már nekem is tûrhetõen futNA, 1024 mediumban, de a kép olyan szörnyû (pixeles), hogy játszhatatlan így.
Az ilyen képekre van valami megoldás? :S

Redbull756
Azt hol lehet beállítani h mind a 2 magot használja a cpu?

Morfi
Nem fontos villám gyorsnak lenned.

Banano
Szerintem nem kevés különbség van...😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Nah itt van két kép: PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP betû!😄
blur off

blur on

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Morfi
Nekem már megy az SC.

Wáááá meghülyülök... Hiába próbálom a bowlingnál akármilyen gyorsan le, majd föl az egeret rángatni, meg sem moccan Niko... És enélkül a csajnál tovább sem lehet lépni... Nincs erre valami más megoldás? <#help>

Prince of Máté
Nekem eddig semmi hibaüzenetem nem volt, elindítom, játszok és ha kell kilépek, nem a program dob ki...
Egyedül a sebességgel van gondom, most beléptem, és 7-10 fps-em volt a városban :|

kissadamvikt
ember, 68 milliószor ellenõriztem jó helyre írtam jó parancsot és nem engedi. vista 64bitem van lehet hogy itt más van.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Macccy
Ja amúgy valaki gyûjti FAQ -ba ezeket a sok megoldásokat?? Liverpoolos baja is most oldódott meg, de holnap K.Pistike kúrvára nem fogja megtalálni és majd megint két kúrvázós történet között azt kell olvassam,hogy "Miiiért vág ki induláskor ez a F*S játék?"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ja mer még nem vagyok otthon ... de most indulok, vége a mûszaknak. Mire hazaérek, az kb 45 perc, addigra fel lehet már lépni a SC -ra <#rolleyes>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Máté94
Na mindegy.Ha kiadnak Karácsonyra egy jó patchot akkor örölni fogok mert szeretném 1680*1050-be tulni High-on mindent😄

engem egyáltalán nem érdekel, melyik a jobb, ha veszek, akkor nVidia... de már nem fogok a gépre költeni ha nem muszáj, megfogadtam 😊
csak zavar, hogy leszarozza a GF karikat, ha nem tetszik, nem kell venni és kész, de ugy, hogy nincs is neki, ne szarozza már le... engem az egész hidegen hagyna, csak ez zavar, amugy meg mindenki azt vesz, amit akar, meg amire pénze van stb...

Banano
Pontosan, most próbáltam ki!
Játék közben tessék megnyomni a P betût!!!!!!!!!!! Sokat dob az egészen, grafika szebb, sebesség alig változik,konzoloshoz hasonló lesz!!!

thx.<#eljen><#buck>

foxpal
Szerintem meg valami megoldást bögjetek! Eredeti játék megvettem és intro&szöveg után fekete kép????

újratelepítettem és jó lett :-) de a Social Communityba nem enged belépni meg a játékban se lehet bejelentkezni a Liveba. De itt most mindenkinek van vele problémája
Macccy
Gonosz vagy Evil <#ejnye1> ... küldöd itt szét a negatív hullámaidat

Máté94
Szeretnéd az ellenkezõjét hinni mi?:/
 Evil
Szerinted egy ilyen állapotban kiadott játék után olyan hûde jó patch fog kijönni? <#idiota>
Szerintem egy héten belül kiadnak valamit amivel a fõ problémákat javítják, de tutira nem az lesz az utolsó.

bordy
vista alatt van very high is 😊

amúgy megnéztem full maxon végre. úgy télleg faszán nézz már ki eltekintve a recéktõl meg a szar árnyéktól.

Macccy
Nekem eredeti van meg már szerda óta, én eddig a közepesnek is alig mondható gépemmel (de valószínûleg a kevéssé összebaszott windows-omnak hála) egyáltalán semmi problémába nem ütköztem. Low körül leginkább (kivéve felbontás), de szerintem nem csúnya és jól fut. Jönnek ráadásul majd javítások a kicsit bosszantó 3rd party dolgokra mint a RGSC is és akkor már az sem lehet akadály. Nekem bejön eddig, teljesen pozitív.

Viszont én a hibamentes játékélmény miatt elfogultnak számítok és belekötök itt az élõ fába is, úgyhogy tõlem még ne rohanj egybõl a perselymalaccal a bótba ... <#hawaii>

tommyg
használni kéne ezt a no dvd krekket télleg, mert nem akarom hogy a dvd szétmenjen, na de cd kulcsot emiatt a R* nem tilthatja le?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Carlos
Namost.
Ha driver hiba lenne, akkor minden játék, vagy legalábbis sok csinálna ilyet.
Mivel csak a GTA csinálja ezért nyomós okom van feltételezni, hogy a GTA-ban van a hiba.

Þór vígi þessi rúnar

foxpal
Én nekem ma érkezett meg a game feltettem és Intro és a szöveg után fekete a képernyõ
Légyszi help😞

Máté94
Ha a R* összekapj magát és készít egy jó patchot akkor mindenképpen.😊
Macccy
<#nevetes1> Épp ezt akartam én is hozzátenni ... minden hátsó FLÉM nélkül persze ...

w77d
vedd, jó game ez

Máté94
CoD23
Hali mindenki!!
Na lenne egy fontos kérdésem mert itt mindenki mond mindent, az lenne az , hogy akinek meg van eredetiben a játék annak van valami gondja a játékkal, vagy csak a tört szarakszik??
Azon filózom , hogy meg vegyem-e , de itt senki se mond biztosat azért kérdezem meg!!
Elõre is kössz!!<#help><#help><#integet2>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

MerlinW
1440x900

[merlinw.org]

Kandurex
Semmi baj nincs az ATI -val, ugyanannyit szívnak a Nvidia -sok is.

Azért látszik annak, hogy problémás az ATI mert egyszerûn több felhasználónak az van és így nagyobb is a visszajelzés😊 ez persze nem igaz...de jól hangzik 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

w77d
szerezz stukkert és maguk adják át a verdát 😉

Én anélkül is kipróbálnám a Hummert, csak ahogy benézek az ablakán, elég zoral arcok ülnek benne, akik valószínûleg pillanatok alatt legyilkolnának, s puszta kézzel, és bicskával esélyem sem lenne azt hiszem <#vigyor0>

BiG G
kódold meg c-ben izibe 😉

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Macccy
Apa kezdõõdik ...

320x240-ben? ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Máté94
SA-ba volt.És igen kéne.Már nekem is eszembe jutott😄
VRSDM
elképzelhetõ hogy nekem azért nincs textúra mert a 8.12es van fennt? rendesen driver cleanerrel telepítve.

u dont have to listen anybody else but me

w77d
nem lehet még trainer-rõl hallani?? jó lenne már egy minden kocsit tartalmazó trainer, ami eléd dobja a kívánt verdát, mint nem tudom melyik részben volt 😄

MerlinW
4850-en maximum beállítások mellett megy minimum 30FPS-t, XP-n, 8.11-es driverrel.
Prblémám még sosem volt vele, egy alkalmazás esetén sem.

[merlinw.org]

Honnan lehet béta drivert leszedni? Az ati.com-on csak a véglegest rakják ki.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Szerinted?

hát, nekem összes ismerösöm sziv az ATi driverei miatt, meg a támogatottsága is nagyobb Nvidia oldalrol azoknak a játékoknak, amikkel játszom, elvböl nem vettem soha mást, csask GeForce karikat 😊 nem bántam meg egyszer sem, megbizhatoak, a támogatottsága is teljesen jo, szoval szuperek, az, hogy most az AMD levitte az árakat, talán nem véletlen, szerinted miért tettek igy? mert különben lehet, hogy az Nvidia lenne az abszolut befuto?
na mindegy, ezen nem vitázom, valaki játszani akar drága kártyával, vlaaki meg nézegeti, hogy a 3DMark milyen komoly pontszámot adott-csak épp most a GTA 4 nem indul..

BiG G
ezt magyaráztam pár nappal ezelõtt 😊 kis adalék, hogy a P gomb megnyomásával egy jótékony blur-t nyom a képre a játék, ami ápol s eltakar, így teljesen úgy néz ki mint a konzolos verzió. és nem, nem lassítja a játékot semmit sem.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Macccy
Te nem azt mondtad, hogy ezt nem veszed meg a büdöséletbesemaximumEVM-be ? Meg látom nVidiában is otthon vagy ...

Barny
mert mikor megvettem akkor sokkal olcsobb volt a 256-os es akk meg eleg volt szinte mindenhez...de most betelt a pohar:@

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

[HUN]FaTaL
HIGHon nem fog menni, de mindegy nem tépem tovább a számat, majd meglátod 😊

Már bocs de egy 16ezres kártyát egy 28 ezreshez hasonlítani enyhénszólva is nevetséges. Miért nem vettél 512es 3850et? Ha hülye vagy arról nem az ATi tehet <#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

Barny
mindenkeppen jobban fog menni...nem ugy mint ezen a sz^ron mar elnezest:S...addig nemis nyulok a gephez mer osszetorom az ati-t:@

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM