54919
-
#27239 Nah, az van, hogy az a hiba, hogy "You do not have sufficient privileges for network text chat."
Értem mit jelet, de ilyenkor mi a f@sz van? -
#27238 hja köszi a válasz fiúk! -
#27237 Rég voltam itt, még mindig nem jött ki valami teljesítmény optimalizáló "cucc" amitől meglépi a nálam 15fps-t jelentő álomhatárt? -
#27236 Mert nekem van és nem tudom hogyan tudom orvoslni. Mivel már 100x irtátok azt a ramos progit de nem vágom h mit kell vele csinálni. PLS HELP -
#27235 Van akinek még van textura hibája? -
#27234 Bakker, látom ti chat-eltek!
Nekem azt Írjaki, hogy nincs valami jogom, hogy chat-eljek-.-" Bár, lehet, hogy free modba nem lehet chatelni?
-
#27233 Rejtett autókról nektek van térképetek? :o
látom nem csak neked van sportos kocsid :D
akyyy meg lő mindent amit lát :D -
ldavid #27232 csökkent a légellenállás ;) -
Borg #27231 Megsportosítottam :) (Hinta tuning)
-
#27230 Azt ti biztos tudjátok de nem emlékszem mi volt régebben is már gta-kban gondom megoldása: A kormány bedugva a nézet körbe forog, ha nincs akkor billel ok.
Régi gta-kban mikor gamepaddal próbáltam volna akkor volt ilyen -
#27229 7790 új üzenet... Rég nem jártam erre -
#27228 Elküldöm neked a felvett klippeket, meg a videóvágást is, és te kész videóvá konvertálod, nagy felbontásba, majd a kész videófájt meg elküldöd nekem emailbe:P
Meg csinálnám én, de sajnos lefagy -
Ronnie17 #27227 köszönöm! -
#27226 GTA IV: kieg topic -
#27225 amúgy mindegy, ONLINE újarekezdem a játékot, csak 18 %-nál tartottam, 3-4 óra lesz, mire eljutok idáig... -
sylas #27224 hogy tom belerakni a zenéket a gta-ba?bemásoltam a user musicba és utánna?mert ha rámegyek a scanre semmi -
#27223 sztem itt neked kellene egy kicsit magadba nézni, és magadba dőlni..
ÉN kérek elnézést..... -
#27222 Bakker..Mondjatok már valamit, hogy miért nem működnek a korlátozások feloldásai.-.-"
Mindent megcsináltam ahogy a FAQ-ban volt, főkönyvtárba .txt a megadott névvel, bele a 2 parancs, save, indÍt gamma, de úgyan úgy bennevan a korlátozás :( -
#27221 GTAIV: The Lost and Damned Képe. Szerintem kiegészitő XD -
#27220 Motorral egyértelműen....
Végigkerekezni mindenhol ahol lehet a sok nyub multis mellett xD -
#27219 Sziasztok!
Valaki nem találkozott esetleg valahol mentős ruhával? Vagy nem is létezik ilyesmi :S ? Se mentős küldetés se...? -
#27218 és szerinted ez az copy-paste téged igazol??
de mindegy.... -
#27217 a FAQ-ban benne van.. -
#27216 mielőtt valakire ráugranál, utána olvasnál egy kicsit...
tegnap is kérdeztem a szitut, most valahogy nem fűlik rá a fogam, hogy utána olvassak, hogy hányas comment.
Régi warezosként sokan ismernek itten, ÉN csak ott ugatok, ahol valóban ugatni kell...
Ahol megvettem valamit, ott jár a szám.
ahol meg nem, ott hallgatok, soxor segítek, de nem követelőzök.
mielőtt beszólnál, nézzél utána, kinek ugatsz....
és ha bunkó vagy, úgy vagyok bunkó én is. -
#27215 Michael Hunter---Soviet Connection -
#27214 Tököm tele van már, egyik feladatot nem tudom megcsinálni, segítsetek mér gyerekek! Olyan a feladat hogy el kell menni a majestic hotelba és kinyírni bár dealert meg ilyesmit...felmész ligttel a sokadig emeletre, foloyosn ezren minden megcsinálom kilövöm akiket kell, le megyek a hotel elé és kapok **-ot, de mégsem üldöznek, hiába van körözésem nem ülödznek...mitől lehet ez? Már vagy 6x kezdetm ujra a küldetést de ezt csinélja folyamatosan! -
Ronnie17 #27213 Hy, tudna segíteni valaki? az játék betöltése alatt szóló zene kellene nekem. -
#27212 itt az egész beszélgetés hogy mégis ki kezdett el ocsmányul kivel beszélgetni 40 éves fejjel
frank99 ma 08:27
FAQ , elolvastam, úgy csináltam, de nem megy.....fukk
tényleg nincs senki, aki újrarakta a gépét????
--------------------
én ma 08:49
vedd meg és lesz online mentésed eröl ennyit ...
--------------------------
Frank99 ma 20:43
sztem kibaszott rossz helyre nyomtad a commented, mert sokakkal ellentétben ÉN megvettem.
és mostanában az utolsó játék volt, amit megvettem, az ziher,ennyit sikerült elérni a kevésbé T. fejlesztőknek....
ennyit egy játékkal sem szoptam, mint ezzel, pedig úgy 20 éve nyomatom a játékokat...
úgyhogy mielőtt ugatnál, nézd meg kinek beszélsz, párral előtte írtam, hogy eredeti...
úgyhogy WAREZ logóval ne ugassál.... -
#27211 Olvassatok már visza aki kötekedik hát nemigaz kik a faszok vagytok ti itt a szájbabaszlak online klubb tagjai? én azt irtam neki ved meg eredtiben nemtudtam EREDETIBEN VAN MEG NEKIIIIIIIIIIII minek neki offline mentés ha megvette eredetiben eztse értem soka duma nagyon soka duma nem káromkodtam rá ö már egyből ugy reágált rá mint egy idegbEteg fasz állitsátok már le magatok bazdmeg az okoskodásotokal .... -
#27210 1280-ban sztem hihető h így fut. -
#27209 nem gáz, van left 4 dead -
#27208 Magyarul?:D -
bruna #27207 #27203 , #27206???????? -
bruna #27206 És mivel tudok segíteni az FPS növelésén ha a gépem megfelel a játéknak és mégis csak 8-5 között mozog?? -
#27205 PEDIG OLYAN NAGY VOLT BENNED A POMPA -
#27204 naná, a rockstarnal visszafelé fejlesztenek PCre, ugy néz ki... -
bruna #27203 Sziaszok! Szerintetek a Patch okozhat kevesebb FPS-t???
-
PunkZoli #27202 öö, én vagyok a fasz, vagy az online mentés az ugyanannyit ér mint az online?! mert még külföldi fórumon is rákérdeztem és utána olvastam, de nem menti fel a live szerora, és nem szedi le szűz gépre és bejelentkezett live fiókba! ... hogy is van ez? -
#27201 te támadtál rá, szóval te vagy szerencsétlen gyíkarc -
#27200 40 évesen hogy beszélsz te szerencsétlen én nem beszélek igy 23 évesen mekkora gyíkarc lehetsz már bocs gyerekszobád neked se voltt XD