54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    Watch in HD nevezetű gombot gondolom észre se vetted
  • n3whous3
    letöltés netről kb, én is azt csináltam.
  • Cat 02 #28031
    Ez neked hol 720p ? :D Ám FMA videók oldalt, lol :D lehet kellet volna gta4 tag-et is raknod xp
  • Cat 02 #28030
    A rádióállomás zenéi megtalálhatók vhol ? Lehetőleg állomásra lebontva.
  • Shep
    Elég veszélyesek ezek a villogó textúrák.
  • Fishbone
    Sziasztok,
    Épp dolgozok így nincs időm végig olvasni a fórumot, valaki leírja hogy a letöltött kocsikat meg ilyeneket hova lehet betenni vagy hogy hogyan kell? Találtam épp olyan verdát mint az enyém, azt jó lenne legalább a játékba széthajtani :))
  • Shep
    Hát pedig nem :)
  • kirol
    Kirol írta:
    "Na tegnap se válaszolt senki, hogy mi van ha Vlad -ot megölöm, és mi van ha nem.
    Meg korábban is volt egy tetőn való üldözés, ahol szintén dönteni lehet, hogy lelököm e a csávót, vagy sem.

Ezeknek a későbbiekre van érdemi hatásuk?"

© eLiXir írta:
    "azert beszarok h kiirod h okleveles mernok vagy, egyetemet vegeztel, de google, meg minimalis angol tudas nuku"

Kedves © eLiXir!

Te csakis egy roppant kedves, értelmes, jó szándékú ember lehetsz, amihez ezúton is szeretnék gratulálni!

Valamint szeretném elnézésedet kérni, hogy mertem a fenti dolgot megkérdezni. Magam se értem, hogyan mertem érdemi dologgal kapcsolatban kérdést feltenni itt a játék topikjában, amiről én balga azt hittem, erre a célra van. De látom, neked csak olyan kérdések jöhetnek ide, hogy "elfut a i7-esemen a GTA4", vagy "hogyan lehet az árnyékot kikapcsolni", stb. roppant értelmes hsz-ek.

Azt meg látom nem is feltételezed, hogy van olyan ember, aki nem nonstop a GTA-t nyomja, és ezután túrja a netet naphosszat unalmában. Megsúgom előfordul ilyen ember is a Földön.

És ahelyett hogy válaszoltál volna értelmesen, jössz ezzel a színvonalas hsz-eddel.
    Ha neked ez okoz boldogságot, akkor hajrá! Nyugodtan szólj be továbbra is!

Boldog Karácsonyt neked!
  • Ati04
    Jó lett, erre a zenére kifejezetten illik ez a lassított tempó:) Az autószerelős kameraállás a nagyon hangulatos lett 1:28-nál
  • bertino
    a második mű.
    persze ez sem a legprörgősebb, de akadnak jo részek
  • Viktorr
    Sziasztok!

Az eddig megjelent teljesítménynövelő leírásokról/programokról hol találok összefoglaló leírást?
  • bella11
    Ha nincs jó hűtés akkor lehet
  • 22Barna22
    közben megoldódott az a gondom hogy a játék leáll ,lefagy, kilép, hibaüzenetet kapok... megoldás-> autókerékméretű ventillátort a gép oldalához rakni, gép oldalát lekapni :D szerintem a VGAm tulmelegedett és feladta mindig. az lehet?:D (Geforce 8600GT)
  • PunkZoli
    bugos az egész szar, nekem meg tűnnek el az acsívmentjeim:D
  • REPS0L
    az igen, lelőttem vkit a magyarok közül (azokon belül is sg-st) erre:

Let Sleeping Rockstars Lie
    You killed a Rockstar in multiplayer.
  • Kamaty Zokniban
    HEY!
  • V43 1105
    dupla felfelé nyil, aztán tárcsázol és hivsz.. ne mondd hogy nem hivtad még 911-et stb o.O
  • Shep
    Hogy kell egyáltalán telefonálni? (mármint számot hívni)
  • Kamaty Zokniban
    de így folyamatosan hogy tudsz rögzíteni?
    nekem mindig csak ilyen 30 másodperc körüli videókat vesz fel
    NEM ÉRTEM
  • smusher
    add el a picsába. ez nem gta, hanem parasztvakítás. szar az egész. gyújtsd fel. elbaszták.
  • V43 1105
    Tárcsázd ezt a számot : 6255550100
  • solo
    Csak valaki beszúrt egy ideoda csúszkálós vidit, énmeg mondtam, hogy lópicsa, megcsinálom, hogy stopee-zva érkezek+állok meg az uszályon, és tartom a szavam:)
  • REPS0L
    azért erre ne nagyon verjétek magatok (:
  • Shep
    Akkor szétnézek arra. Kösz.
  • solo
    Asszem pont egy magyart lőttem le rőla: D
    Most nem emléxem anevére:S
    Am reptéren vót.
  • Shep
    Ilyen motort merre lehet találni, én csak azokat a rocker Harley-kat láttam eddig csak.
  • PLaci #28007
    lol.... minőségi program... :S
  • PLaci #28006
    Faxa.... szaggat a játék, de a GPU-t nem akarja kihasználni :S
  • solo
    [URL=https://tv.rockstargames.com/videos/view/id/D22761B786D2957F]Tessék, a beÍgért ugratás....Förszt videlyóm, nem kritizálni-.-"[/URL]
  • Amse
    Spoiler!

Hi!
    Kaptam Bruce-tól egy missziót, hogy menjek el a netcafe-ba és hívjak randira egy homi csávót aztán nyírjam ki. Egy kis játszás után jöt is egy sms Roman-tól, hogy kaptam emailt amiben megbeszéltük a találkát, de aztán nem jött össze, mert meghaltam közben. Betöltöttem az autosave-et ami az sms és a válasz email előtt van (szóval én már írtam a csávónak), de akármit csinálok nem jön most a mail, hogy találkozzunk.
    Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak, hogy ezt a missziót megcsinálhassam?
    Kösz
  • 22Barna22
    na őő akk ennek a korlát eltüntetésnek utánanézek
    ez a memory cleaner 1 progi amit letöltök igaz?:D

más-> nem lehet vmi tulemelegedés az okozoja itt a csunya dolgoknak? :(
  • Sordoran
    Itt a rendőrség, házkutatást tartunk
  • Ryder7
    lehet. van az a memóriakorlátozós izé, sztem ne kapcsold be, és esetleg 1 memory cleanert futtas játék közbe.
  • Ryder7
    dx9 és 10. 10 Vistara,9 XP-re.
  • 22Barna22
    valaki magyarázza meg nekem hogy az mitöl van hgoy a játék mikor elinditom röffenés nélkül megy, aztán egyre rosszabb... késöbb néha megakad 1 pillanatra, aztán már majdnem folyamatosan akad és a végén kép megáll hang esetleg megy tovább és ott KO... találkoztam olyannal is hogy tényleg semmi nem utalt arra hogy meg fog állni, behajtottam sikátorba, kb 5-6 fegyveres rámlőt egyszerre, kép megáll, hibaüzi....... WTF? hardveres dolog?
  • Carloska
    kösz ez kurvajó :D
  • grebber
    Vistára tettem fel a gamet.
    Ha átlépek xp-re akkor is el fog indulni vagy kell buhere oda is fel kell rakni a social clubbot és a live-ot?
  •  Evil
    Énis előszór ott nyomogattam a weboldalakat nézelődtem össze vissza többször bejött már a végén valami rendőrségi bigyula, megunom megyek ki, erre ottvan vagy ezer rendőr
  • n3whous3
    dx9
  • Fishbone
    Sziasztok! Na megkaptam az asszonytól a game-t, hát asszem majd megbánja :)
    Valamiért nem megy a keresés a fórumba, idegzetem meg nincs visszaolvasni, szóval érdekelne hogy mit támogat a gta. Directx10? Mert akkor Vistára küldöm fel :)