54919
-
#28073 hogy tudtál berakni ekkora képet ? -
Farbiter #28072 Engem is az érdekel nagyon hogy számít-e a sztoriban hogy megölöm-e őket vagy nem -
dark night #28071 hello
lenne egy kérdésem ez a save amit felraktál ati hd4800 ezt hány %-os mert és hogyan kell berakni mert én valamit próbáltam vele de a legelejéről kezdte a játékot aki tud 45% feljebb lévő mentéseket az írjon kösz. -
#28070 te figyelj már.Sztem elvagy tévedve, ez nem hardware fórum.... -
:)...szep mi:D -
#28068 :DD -
duka10 #28067 Gigabyte GF 8500GT 512MB DDR2 PCI-E NX85T512HP
márka: Gigabyte terméknév: GF8500GT termékkód: GV-NX85T512HP Specifikáció: csatoló felület PCI-E chip tipus NVIDIA GeForce 8500GT memória méret 512MB memória tipus GDDR2 kimenetek...
ez meg 12000-13000FT -
#28066 best of 10 kérdés a gta4-ről
10.-Sziasztok.Nekem Amiga 1000-esem van.68000-cpu val, Denis videochippel,és 256kb chp rammal.Ha 1024*768 grafikát szeretnék,azt bírni fogja vagy vegyek egy komodor 64-et???
9.-A kutyám barátnője kicsit megrágta a dvd-t(eredeti)Ha visszaviszem a bótba visszacserélik?
8.-..Nekem a haverom szomszédja adta el a gamét(eredeti)és fizettem neki és azt akarom megkérdezni hogy hogy kell felrakni..előre is köszi
7-Nnna végigvittem..ha megölöm az összes boltost,és a hamburgerest akkor igaz,hogy nyílik a város végében egy Ósan ahol akciós a mirelitbab?..és a régi mentéseket hogy lehet újra betőlteni mert a legelső küldit akarom megcsinálni megint..thx
6.-A léghajót merre találom??????
5.-Csá...hol lehet beállítani az időjárást
4.-Nem tudom felrakni ezt a k*****-t gamét..nincs netem ..az kell hozzá?..most is a suliból írok..
3.-Nem tudom,jó helyen járok e de ha a T*kken3-ban legyőzőm Heihacsit akkor Songokutól megkapom Shao Khan kalapácsát?
2.-Amerikai,vagy Magyar billentyűzetre van konfigolva a játék?
1.-A WTC-benne van?és ha igen akkor merre..sehol nem találom
....ja és mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYT -
Gibor #28065 Nehogy Nvidiát vegyél... legrosszabb rémálmomba sem vennék Nvidiát, nagyon gyengék mind... inkább egy ati hd4850et vegyél 40ezer és azon már tökéletesen elfog futni a játék. -
#28064 nagyon gyenge! -
duka10 #28063 a neten találtam nVidia 8400Gs 512Mb 8679 Ft kiszállítással együtt
de nem tom hogy milyen a kari mert tesztet csak 256MB-ról találtam -
#28062 hát 10-12-böl olyat nem veszel szerintem:) -
#28061 10-12 e ftból akarsz vgat vásárolni?
sztem ne vegyél videókarit ennyiből -
duka10 #28060 bocsi hogy itt kérdezek!
szerintetek milyen videókarit kéne vennem hogy menjen a játék és az ára 10000-12000 mert a többit másra akarom áldozni
mégegyszer bocsi hogy itt kérdezek de nekem csak az kell hogy elmenjen a játék
köszi -
#28059 Hú ez király! :D Korrektül lerakta a gépet!
Tök szépen futhat neked. -
#28058 Hopp, ez majdnem kilapított. :)
-
#28057 Basszus és még te szólsz be, hogy google, meg angoltudás. Rejtett fájlokról még sose hallottál gondolom.
-
#28056 total commandert javaslom -
#28055 rejtett
mappa beállításánál be kell állítanod hogy ne rejtse el
menj valamilyen mappába
fent eszközök >mappa beállításai>nézet> menj lefele és lesz olyan hogy rejtett fájlok és mappák nyomj rá hogy megjelenítés -
#28054 mert rejtve vannak:) -
eLiXir #28053 hol vannak a mentesek? sehol nem talalom. a doc&settings mappan belul nekem nincs se local se rockstar games, semmifele olyan mappa. sot rakerestem savegames nevu mappra, es az egesz gepen nem talalt olyat. ?:S -
#28052 előbb a social clubot inditsd, én úgy szoktam. -
#28051 szivesen:D -
#28050 kösz :D -
#28049 SAVE
commandline.txt-be nekem ezvan beirva:
-norestrictions -nomemrestrict -novblank
:D -
#28048 Sziasztok
eddig semmi problemam nem volt, ma sehogysem akar elindulni a jatek. tegnap normalisan leallitottam a geppel egyutt, es ma mikor elinditanam behozza a gta4 parancssort majd egy kis ido utan eltunik, es semmi...ilyenkor azt hiszem el szokta inditani a social clubot, de most azt sem, ha en magam inditom el, majd ott PLAY, akkor a launchgta4 parancssor jon be, majd miutan eltunik, ugyanugy semmi. Mi lehet a problema? koszi. -
#28047 hát :D jó hogy írsz :D
felrakhatod rapidshare.com ra mert data nem igen működik mostanság :D
fel kell rakni :
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappát
meg :C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappát :D
ja meg megmondhatnád azt a régi szöveget azt amit beirtál a commandline ba amikor azt mondtad hogy ezzel jól megy mert nekem kéne az mert akkor télleg jól ment :DD
-
#28046 ha megmondod hova toltsem fel es pontosan miket tegyek fel akkor szivesen:) -
#28045 Oh, akkor én hadd videoeditorlinkeljek! :)
Gyalogosbaleset
Nem 100%-os taxilopás
HD-ben érdemes nézni. -
#28044 Behívtam egy rendőrségi helit, hát nem sokáig bírta :S kicsit fura volt, hogy az egeret előre tolva hátra dőlt a gép :) -
#28043 valaki felrakna egy 25 % os mentést ? -
eLiXir #28042 owned -
Fishbone #28041 Köszi a választ, akkor marad a 64bit Vista -
#28040 pl: http://www.mahalo.com/Grand_Theft_Auto_4_Walkthrough (első találat blackleön..szóval van honnan böngészni) -
#28039 teszteltem ajátékot xp32 biten vista 32 biten is és vista 64 biten és azttudom mondani hogy ha kétmagos vagy négymagosod van 4 gigaramal mindenféleképen vista 64 mert akor azon fut a legjobban -
#28038 Tudod a probléma alapvetően ott rejtőzik (mint mindig, most is a részletekben) hogy legalább egy spoiler on/off közé berakhattad volna a kérdésedet, (amivel nincs is semmi baj)mert speciel még én sem jutottam el addig amiről beszélsz, mert inkább autózom meg bámészkodom ;) így viszont lehet hogy lelősz valakinek poénokat a játékból, amit meg ugye nem igazán kéne (olyan mintha egy filmből puffogtatnának idézeteket, pedig te még csak holnap fogod megnézni) lehet, hogy ez téged nem zavarna, van akiket igen...szóval ha ingame content kérdésed van, tényleg blackle(vagy google ha nem akartok áramot spórolni meg Földet menteni meg mittomén :D) aztán tuti hogy valaki már leírta (walkthroughból van annyi mint a szemét, és xboxosat is olvashatsz nyugodtan, pc-n is ez a sztori) -
Ati04 #28037 Nekem ezt sikerült összevideóeditálnom:D
video editor próba -
Fishbone #28036 Na még egy kérdés, 32bit XP-re vagy 64bit Vista-ra? -
n3whous3 #28035 "A rendszer 1290*720 pixeles felbontású, vagyis a 720p HD-szabványnak megfelelő, 16:9 képarányú videókat fogad el, és a nagyobb felbontás mellett a tömörítésen is csökkentettek..."
-.- -
Cat 02 #28034 Tínyleg, bár az se 720p :)