54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, nekem folyamatosan fut 25-28 FPS-sel HIGHon 30as látótávval szal különösebben nem zavar :)
  • gfreak
    olvasd el a kibaszott kurva FAQot bazdmeg! (és most csak a karácsony kedvéért volt ilyen enyhe)
  • PunkZoli
    az kvasok meló lenne , nem lesz semmilyen optimalizálás.

lesz egy gta online az optimális enginnel és jólvan
  • Ben007
    szóval most sikerült a mentést berakni csak kiírja hogy nem sikerült ellenőrizd a hard drive-ovat stb stb szóval karira plz help
  • milk41
    ati hd3650(1hetet szarakodtam csicska driverrel),vissza is tettem a 8600gt-t
  • [HUN]FaTaL
    A rockszar jézuskája csak a zsére hajt, talán jövő karácsonyra változik a mentalitás és egy patch formájában megérkezik az optimalizálás :D
  • steve89
    Nekem hozhatna vmi király gta4et ami simán fut nem ilyen optimalizátlan szartXD
  • Carloska
    nekem csokifaszt
  • [HUN]FaTaL
    Nekem POMPÁT hozott :D
  • HUN BECSEHELY
    Szeva Mit hozott a Jézuska?
    Nekem POMPás dolgot:D
  • grebber
    Csak a mentések kellenek más nem szokott kelleni soha!
  • KisPaksi
    Na köszönöm szépen a választ, és elnézét a brutálnagyért...de kicsit idegesítő volt, hogy nem ír senki sem!
  • Barny
    segitsetek pls!
  • marcimilan
    Van benne egy szőke Alex nevű csaj neten lehet felszedni.
    asszem 50%-tól. (www.craplist.net) 29 éves partys csaj, keressétek meg.Csak erről a csajról van kép a neten csak megtaláljátok.

• grebber
    A netet meg kell tanulni használni!
    GTA 4 végigjátszás nézegesd és megtalálod ami neked kell!
  • Barny
    Helo helo:)...ugydontottem,hogy felrakom az XP-t SP3:) mert a Vista ennel a jateknal agyamra megy:@ xD...XP-n allitolag sokkal jobban megy majd(most elkezdett szaggatni mint az allat:@:@:@xd)...na szoval elszeretnem tenni a mentesemet kb 40%-nal vagyok es nemszeretnem XP-n ujrakezdeni...szval valaki eltudna mondani,h miket mentsek el pontosan,h tuti menyjen!!???...de remelem nemfog olyat megint kiirni,hogy ellenorizzem a HDD-t es aztan kezdi elorol:D...HELP ME PLS!!!...:)!
  • 0Fritz0
    Konkrétan mit kéne segíteni? :)
  • Prince of Máté
    4 rétegű is van ám :D
    Boldog karácsonyt!
  • akyyy
    720
  • SötétBarom
    Megvan az első video editoros klippem, egész jópofa lett, épp tolom fel csőre, majd belinkelem, tessék kommentálni. :D
  • Morphin
    mind1 abból is jöhet kettő...
  • Prince of Máté
    2 rétegű Bd is van ám :D
  • bertino
    720 vagy 1080 ?
  • akyyy
    702 új üzenet.

először is boldog karácsonyt minden eredetei lemezzel játzsó GTA-s társaimnak, másrészt, van valami új érdemleges info, uj megoldás hogy max grafikán menjen a legbénább gépeken, patch, driver, socialklubbvidefeltöltés.

illetve segit e valaki megcsinálni HD-be a videómat, ?:)
  • Morphin
    jah meg a játék sem 15gb lesz. (bár ez a 15gb sztem relatíve sok...) az lesz szép amikor két blueray-disc-en jön majd ki a gta5...cirka 50gb adattal LOL
  • KisPaksi
    84. Küldetés - MR. & MRS. BELLIC | OUT OF COMMISSION (Utolsó küldetés - Last Mission) 1/3

Jó tanács: bár nem állíthatom biztosra, mégis én úgy tudom hogy ennek a küldetésnek a megkezdéséhez legalább egy Assasult mellékküldetést teljesítenünk kell, ezt jó ha tudjátok, nehogy csodálkozzatok hogy miért nem kezdhető el ez számotokra.
    Itt tartok az egész gameéban szóval m,ár csak az utsó küldetés lenne a storyból, csak nem tudom hogy mi az a misszió amit meg kell csinálni h elérhető legyen! Mi lehet az az említett assasult mellékküldetés?? Valaki segítsen pls!
  • Morphin
    hát eléggé hasonlít.tegnap ment vmi film a tv-ben...egyik híd felett helikopteres jelenet volt. ááá megvan épp eszembe jutott CSI:NY volt a film,vagyis sorozat.és mondom magamban: ez a híd nekem nagyon ismerős valahonnan :S richtig ugyanugy nézett ki,megnéztem utána a játékban. ha nem is méretarányosan,minden utca ott van ahol kellene,de akkoris részleteiben nagyon hasonlít NY-ra
  • MaskimXul
    csak az ismertebb épületek vannak egy az egyben lemodellezve, de a város hangulata, kinézete nagyon el van találva, meg az is, hogy éjszaka is tele van élettel. Mondjuk az igazi nyc nem ilyen barnás, sokkal inkább az acél és az üveg dominál. Na meg a forgalmat még a 100-as setting sem adja vissza, bár a dugóban ülni nem lenne akkora fun :)
    Az egyes kerületek közötti különbséget is nagyon jól visszaadták, bár a határok eléggé önkényesen vannak megrajzolva.
    Csak a város magasságával van egy kis bajom, élőben úgy érezni, hogy elveszel a sok felhőkarcoló alatt, a játékban ez annyira nem érezhető szerintem.
    Meg a taxik sincsenek elegen, a valóságban kb minden 2-3. kocsi az manhattenben. Hiányoznak még a buszjáratok, na meg a várost labirintusszerűen behálózó metró is jóval kisebb a játékban.

Összességében nagyon jól el van találva a város, majd ha lesznek nyolcmagos procik, akkor talán élethűen lehet szimulálni majd a zsúfoltságot is, ami a játékban lévőnek kb az ötszöröse lenne.
  • n3whous3
    Boldog Karácsonyt

meg mindenkinek
  • Bence94
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • n3whous3
    kamu adatokat kellene megadnod címet illetően.
  • n3whous3
    OLVASD MÁR EL A FAQ-T

Elég sokan kérdeztétek már, csodálom, hogy eddig észre se vetted...
  • raziel71
    Hi!
    Azt tudja valaki hogya LC mennyire hasonlit NewYork-ra? Mennyire részletesen van lemodellezve a város? CSak a nagyobb épületek hasonlitanak vagy annál azért nagyobb munkát fektettek bele a modellezésbe?
    Csak mert kiváncsi vagyok:-) Muhahaaa
  • Pluskast
    Valaki segítsen plííííz!!

Megkaptam most karácsonyra a gamet kitöltöttem ezt a society clubhoz szükséges adatokat mégis a negyedik lépésnél mikor arra akarok rákattintani, hogy complete registration kiírja hogy : "There was an error creating your account. Please review all your details and try submitting again.. "

Mi a fene baja van??? Kitöltöttem minden mezőt!

• Snexi
    ma toltuk multit haverral együtt úgy hogy live-on hívott be ő
    megint játszani akartunk de ezt írja ki amikor csatlakozni akarunk egymáshoz:

mekkora fos már pedig eredeti
  • grebber
    Többi GTA-ba is volt mindig sok százezer azt nem volt értelme!Van azt kész!
  • Hogthar
    nem tudja valaki hogy mi értelme van a sok pénznek? Mert pl én a 2. pályánál tartottam amikor már 40 ezrem volt aztán kiraboltuk a bankot és lett 270 ezrem a fegyverek meg a páncél nem olyan drága a 40 ezerből is lenne anyi hogy bőven ellásam magam lőszerrel egy életre.
  • BIZ0906
    Hát nem csodálnám ha ilyen ekszended edisönös mittom én milyen XP-vel nem menne a game minek egyáltalán ilyen össze eszkábált szart feltenni? Próbáld meg normális XP-s XP-vel és úgy SP3 és láss csodát menni fog.
  • Verso
    Aha persze, fenn van, le is van frissítve. Minden fennt van ami a játékhoz kell. Már gondoltam arra is hogy az xp-vel nem fér össze. Windows XP Extended Edition Codename: Simplicity, de frissítettem SP3-al + még update-n amit talált. Fogalmam sincs mi lehet a gondja, ehhez már kevés vagyok, ezért kértem itt segítséget.
  • Ben007
    hogy lehet berakni 100% savegamet nekem nincs savegame mappa