54919
-
#29590 Saját szerveremen?!:C -
Cat 02 #29589 Nincs jogod, lehet ki van kapcsolva és csak admin írhat. -
Helo
MIért van az, hogy nekem azt Írja, hogy " You dont have sufficient privileges for network text" amikor "z" gombbal chatelni akarok?
Ne mondjátok, hogy 2 chat gomb van, mert free mode ban nincs team chat...!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#29587 Végigjátszás (30napig nem szúrhatok be semmit):
http://www.x-cheats.hu/vegigjatszas/g/grand_theft_auto_iv_(gta_iv)/ -
#29586 a másik, hogy nincs benchmark-om valamiért, mi lehet a gond? -
peppino3 #29585 hol találok végigjátszást idegesit a buzinak a küldetése ammikor egy parkban rohangál -
n3whous3 #29584 Azt minek teszed hozzá, hogy 12 ezer forint? Szted én nem dobtam ki (kb így lehetne nevezni pár dolog miatt a helyzetet, de MÉG elégedettnek mondhatom magam) a pénzt erre? Pont ezért ne rontsd el a dolgot, hogy egyből beírsz valamit, ahogy akyyy írta, írd az elejére, hogy spoiler jön.
Én meg bocsánatot kérek. -
#29583 ha nem is tudod, akkor a szöveged elejére odairod, hogy spoiler következik, vagy csak figyelmezteted a többi fórumost, hogy olyat irsz, ami a játék végi élményt erőteljesen rontja! -
#29582 1: Elvileg nem azért mondtad rám hogy KA mert Spoiler nélkül mondtam a GTA IV-ről (ami 11.990Ft-os) vmit?
2: ezt nem te rád gondoltam, azt előbb írt vki olyan is aki már vagy 3hónapja nem lépett be!
3: még1x elmondom, nem tudtam (idáig) hogy hogy kell spoilert alkalmazni, természetesen ha tudtam volna az alat található írásomat beleraktam volna.
Ha mindenki megtud nekem bocsátani, akkor talán ezt be is fejezhetnénk, oks? -
#29581 Ha kevés a memóriám mi a legjobb módja, hogy valamilyen módon gyorsuljon? (a vegyél még válaszon kívül) Írtatok egy csomó megoldást, de melyik használ ténylegesen? -
n3whous3 #29580 Használd már kérlek a Válasz erre gombot, senki nem ismeri ezt az újregek közül? Csak én kb. 10x említettem már a héten, másokat nem is számolva. -
n3whous3 #29579 "- Nem hinném hogy egy 11.990Ft-os játék amelyet te-te vagy te azt mond rám hogy kurva anyád!"
Ezt most még 1x, mert egyáltalán nem értem
"- Ha nem vetted meg de okoskodsz menj el innen!"
Előrendeltem, azóta meg van, hogy megjelent
Ja és sorry, de internetes meg úgy általában etikett, hogy nem lövöd le a poént. Úgy szoktál haveroknak mesélni egy filmről, hogy elmondasz benne mindent? -
#29578 Elhiszem, de nem te rád gondoltam! -
#29577 Legalább vannak olyanok akik egyetértenek velem! -
#29576 én nem vagyok gyerek, bocsi:) itt sztem nem sokan azok -
#29575 elsők között voltam aki megvette -
#29574 -
#29573 Anyázni meg tényleg nem szép dolog gyerekek -
#29572 Oksa de ez ha már igy kiderült minek törjem magam inkáb fejbe lövöm azt 1 gondal kevesebb -
#29571 Sorry mindenki, de:
- Nem hinném hogy egy 11.990Ft-os játék amelyet te-te vagy te azt mond rám hogy kurva anyád!
- Ha nem vetted meg de okoskodsz menj el innen!
- Nem rég regeltem nem vagyok tosztában az ilyen dolgokkal!!!
- Egyesek szépen elmagyarázták hogy nem írja ilyeneket, te is tartsd be ezt, még mielőtt bármi olyan dolgot mondasz amit megbánhatsz!
- Szerintem mi majdnem itt segíteni vagyunk itt és nem szitkozódni!!! -
n3whous3 #29570 a kurva anyádért kell beböfögni az ilyeneket. -
nyullabsheriff #29570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól tudom Kate meg fog halni és a Spoiler azért van mert nem szeretné rontani azoknak a dolgát, akik még nem játszották ki ezt a gemet b+ -
#29569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HASZNÁLD MÁR A KICSESZETT SPOILERT TE IDIÓTA!!!! -
#29568 És valakinek valami ötlet a távcsöves kérdésre -
#29567 SPOJLER BAKKER ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#29566 ha nem tudod hogy kell használni a spoiler-makrót, akkor nem írsz spoilereket, érteM? -
#29564 szerintem ezt spoilerbe kellett volna.. -
#29562 most néztem meg googleba, azt irják nem lehet mert férfi -
#29561 Tényleg kate t mikor lehet megdönteni én má vagy 3o x elvittem ide oda és semmi -
#29560 valaki erre #29548 -
#29559 a pénz az nem számít:) igy volt egy tök jó küldi, a templomba, plusz hátha bejövök KAte-nél:D -
#29558 Üdv!
Dericket ölöd meg 10.000$, mert ez egy küldetés és nem a küldetés muftiját ölöd meg,
Francist ölöd meg akkor semmi, de attól a küldetés megvan.
Minden kijátszásban Francist ölték meg és semmit nem kaptak (lol), én ezért mindig az ellentettjét csinálom, mert úgy mindig jó. Mondjuk a kijátszásban Playboy X-et ölte meg a gyerek, de én is így kaptam egy házat, aminek a közelében van 1 másik, így Dwayne-t kellett volna megölni. A lényeg az hogy mindig az ellentét!!! :)) -
lac556 #29557 csak azért mert a videokártyán kivul az alaplapé van fenn aszem(hang kártya alaplapra integrált de majd megénzem)vinyo egér bil driver nincs is fenn:Okéne h legyen? -
#29556 alaplap, hangkártya, vinyó, egér, bill, kitudja még mit hagytam ki.
de videókaribl nem biztos hogy a legfrissebb a jó! -
kishoze01 #29555 köszi a választ -
#29554 És inditsd ujra a játékot
-
#29553 huzd ki a gépedböl gamepadot ha van bedugva -
kishoze01 #29552 Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy felraktam egy 32,6 megás patch-t és azóta a csávót alulról mutatja. hogy lehet átállítani hogy normális kameranézteből lehessen játszani. Válaszokat köszi -
lac556 #29551 mien driverek? videokari bol felteszem majd a legfrisebet az ok de milyen más driver lehet még a problem ??? -
Mikor bemész és odamegy hozzád 1 ribi mondja hogy nyomd meg az E t legalábis nálam e betű utána csak követed a csajt a hátsó szobába