54919
-
hamedyyyy #30757 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Az nvidia 181.20-as az az a legújjabb driverrel jobb a játk de ha a desktpop vagyis az asztal pl 1024szer 768 vagy 800 szor 600sban van akkor a játék is abban indul el s mikor játszok minden egyes belépésnél meg kell változtatni a játékon belül a beállításokat. Nos ez a régebbi driverrel nem így van. Nos akkor gondolom ez az új nvidia hivatalos driver nem teljesen tökéletes persze csak a GTA4-el???
Tudna valaki nekem segíteni?
Köszönöm:
Zoltán -
#30750 Lehet! A banner alatt van a wareztopik linkje ott keresgess...! -
Locna #30738 A ruszki ruhás boltban, az első szigeten. -
#30733 hol lehet napszemüveget venni?
még sehol nem láttam -
#30732 sry nem olastam vissza :S 181.20 thxthx -
#30731 keresd meg az nvidia oldalon
egyébként semmit nem javít a grafikán,valószínűleg 1-2 embernél placebóként hatott -
#30730 Hali! Valaki adna linket ehhez az nvidias driverhez, ami nagyban javítja a grafikai cuccokat? Köszi előre is :) -
moralosan #30729 szkeptizmus :P -
#30728 fail. -
Forcee #30727 LAN-on lehet hamachival nyomni?? mert nem találjuk egymás szerverét
-
#30726 fel -
duka10 #30725 csá
az új nVidia drivert fellehet telepíteni nVidia 9400GT 512Mb-os videókarira?
mert nem akarok pórul járni
köszi előre is -
#30724 nálam az új driverrel sem megy jobban,vagy ha jobban is megy akkor nem sokkal -
#30723 a -fullspecaudio kapcsolót próbálgasd commandline-ban :) -
#30722 Miután én feltettem, elment a hang. Aztán visszatettem az előzőt, de most így sincs hang.
Illetve van vmilyen hang, de az csak rádió, menü, stb. Tehát se autóhang, se fegyverhang, semmi.
Erre születettt már megoldás? -
#30721 igen, arról :) mindenképpen megéri kipróbálni (még egy kis zseton az nVidiától xD ) -
#30720 A 181.20-aaról beszéltek?
Mert akkor leszedem, ha ennyire mondjátok. -
#30719 atihoz is van valami új driver?:o -
#30718 Valóban. Az új driverrel nálam is istencsászár lett!!!
Már a játék kezdetén érzékeltem, hogy szebb lett, és a sebesség is qrva jó végre.
Őszintén szólva szkepticizmussal indultam neki, de most az egyszer kellemesen csalódtam.
-
#30717 Új Nvidia Driverrel nálam sokkal jobb lett, teljesítményben is érzem, eddig, tex: low shader: highon toltam, mostmár, medium high. -
#30716 elkezdtem napokban énis játszani vele,vége felé vagyok már,és nagyon pozitív a véleményem,korábban azért nemkezdtem el mert borzasztóan haragudtam a rockstarra érthető okokból,de már kárpótolt a játék élménye:D
a minap csináltam meg a bankrablós küldit,hát mitmondjak,sok nyavajgás hallottam már,nekem nemvolt gondom,elsőre megcsináltam,igaz utolsó pillanatban ugrottam el metro elől:)
izgi volt azért,tetszett,jólett a játék,és a játék idő is rendben van,igyekszem mindent megcsinálni amit elém rak,kitértem sok mellékes dologra is,jólett összességében,:) -
#30715 Hát nemtom srácok....annyit tudok hogy 8600gts-el gta4et high-ra rakni maga volt a halál, most meg a 9800GTvel high-on akadás mentesen szépen játszható.... :) -
#30712 kosszi:) -
Hellsing47 #30711 nvidia.com és megnézed
amugy igen -
#30710 Nvidia?
8600gtvel működő driver? -
PunkZoli #30709 hja, nálam is szebb lett... csak ugyanolyan fosul megy -
#30708 feltettem az új drivert. húbazzeg. a játék egyszerűen brutál jól néz ki vele
mintha minden textúra felbontása hirtelen kétszer akkorára nőtt volna, minden letisztultabb, egyszerűen sokkal jobb a szemnek, érdekes
egy kép, de ez nem szemlélteti igazán, hogy mire is gondolok
más:
beragadt markerek WTF? van 2 zöld GPS pont, ami nem tűnt el. nem "húzza ki" addig az utat, de akkor is zavaró, hiszen rajta vannak a radaron
normálisan beállított motion blurt akarok!
ugyebár a P-vel ki-be lehet kapcsolgatni. ha be van kapcsolva, akkor az elsuhanó táj, tárgyak, az út a legjobb, amit valaha láttam. részeg vezetés közben meg hihetetlen az egész. DE! nem bírok így játszani, mert a távolt is elmossa, de nem úgy ahogy kéne. egyszerűen undorítóan néz ki a dolog. jó lenne egy köztes megoldás, miszerint a távol tiszta marad, amit meg fentebb írtam megmaradna
álom-álom, édes álom :\ -
#30707 Valaki nem tudja hogy mi lehet a baj a játékomnak mert csak mondjuk kb 5 métert lehet elöre látni a grafika 1024 szer 860 -as on van ugy tom de mi lehet a baj????
A gépem is simán birja -
#30700 DD3D80 -
#30698 Így ki fagyott.
D3D80-az írt ki hibának. -
n3whous3 #30694 nem lehet -
BremboCup #30693 HElo
Nem tudjátok hol lehet (ha egyáltalán lehet) rendőr ruhát felvenni? -
n3whous3 #30692 win media file -
#30690 (kenetteljes hangon)Akkor hát fiam, halld szavam és vezéreljen az Téged tovább, utad márpedig a warez topicba vezessen, se távolább, se közelébb, egészen pontosan az mi bannerünk jobb alsó sarkában, piros betűkkel feltüntetett linken keresztül, Oda, ahol az általad oly hőn áhított válaszokat meglelendéd! -
joenumberone #30689 hi! elég idegesítő az alp leosztás a billentyűzeten hogyan lehet átállítani?
-
#30688 ügye ha megnyomod f2-t elmenti valami ismeretlen formátumban de nem teljesen videoként.a szerkesztőben kell elmentened és akkor kapsz videot wmw? vagy avi? nem tudom. -
xido #30687 nem csináltam még ebben videót,milyen formátumban menti el?..avi?..mpeg? -
#30686 üdv! segítség kéne a video szerkesztővel kapcsolatban! hogyan lehet egy videóbol kivágni egy részt ? mert van pár filmem csak az elején sok fölösleges rész . -
Rainbow15 #30685 Az utolsó sziget (nevét nem tudom, gyárak, raktárak vannak...) -
#30684 8800GT = 9800GT? hát nem...inkább nézz utána az nVidia honlapján ;)