54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • hamedyyyy
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Az nvidia 181.20-as az az a legújjabb driverrel jobb a játk de ha a desktpop vagyis az asztal pl 1024szer 768 vagy 800 szor 600sban van akkor a játék is abban indul el s mikor játszok minden egyes belépésnél meg kell változtatni a játékon belül a beállításokat. Nos ez a régebbi driverrel nem így van. Nos akkor gondolom ez az új nvidia hivatalos driver nem teljesen tökéletes persze csak a GTA4-el???

Tudna valaki nekem segíteni?

Köszönöm:

Zoltán
  • sztoncsi
    Lehet! A banner alatt van a wareztopik linkje ott keresgess...!
  • Locna
    A ruszki ruhás boltban, az első szigeten.
  • Snexi
    hol lehet napszemüveget venni?
    még sehol nem láttam
  • watto
    sry nem olastam vissza :S 181.20 thxthx
  • Snexi
    keresd meg az nvidia oldalon
    egyébként semmit nem javít a grafikán,valószínűleg 1-2 embernél placebóként hatott
  • watto
    Hali! Valaki adna linket ehhez az nvidias driverhez, ami nagyban javítja a grafikai cuccokat? Köszi előre is :)
  • moralosan
    szkeptizmus :P
  • bertino
    fail.
  • Forcee
    LAN-on lehet hamachival nyomni?? mert nem találjuk egymás szerverét
  • Barny
    fel
  • duka10
    csá
    az új nVidia drivert fellehet telepíteni nVidia 9400GT 512Mb-os videókarira?
    mert nem akarok pórul járni
    köszi előre is
  • Snexi
    nálam az új driverrel sem megy jobban,vagy ha jobban is megy akkor nem sokkal
  • gfreak
    a -fullspecaudio kapcsolót próbálgasd commandline-ban :)
  • Freddycom
    Miután én feltettem, elment a hang. Aztán visszatettem az előzőt, de most így sincs hang.
    Illetve van vmilyen hang, de az csak rádió, menü, stb. Tehát se autóhang, se fegyverhang, semmi.
    Erre születettt már megoldás?
  • gfreak
    igen, arról :) mindenképpen megéri kipróbálni (még egy kis zseton az nVidiától xD )
  • Freddycom
    A 181.20-aaról beszéltek?
    Mert akkor leszedem, ha ennyire mondjátok.
  • klart
    atihoz is van valami új driver?:o
  • elite
    Valóban. Az új driverrel nálam is istencsászár lett!!!
    Már a játék kezdetén érzékeltem, hogy szebb lett, és a sebesség is qrva jó végre.
    Őszintén szólva szkepticizmussal indultam neki, de most az egyszer kellemesen csalódtam.
  • HeadHunter86
    Új Nvidia Driverrel nálam sokkal jobb lett, teljesítményben is érzem, eddig, tex: low shader: highon toltam, mostmár, medium high.
  • klart
    elkezdtem napokban énis játszani vele,vége felé vagyok már,és nagyon pozitív a véleményem,korábban azért nemkezdtem el mert borzasztóan haragudtam a rockstarra érthető okokból,de már kárpótolt a játék élménye:D
    a minap csináltam meg a bankrablós küldit,hát mitmondjak,sok nyavajgás hallottam már,nekem nemvolt gondom,elsőre megcsináltam,igaz utolsó pillanatban ugrottam el metro elől:)
    izgi volt azért,tetszett,jólett a játék,és a játék idő is rendben van,igyekszem mindent megcsinálni amit elém rak,kitértem sok mellékes dologra is,jólett összességében,:)
  • kill3r21
    Hát nemtom srácok....annyit tudok hogy 8600gts-el gta4et high-ra rakni maga volt a halál, most meg a 9800GTvel high-on akadás mentesen szépen játszható.... :)
  • ChuckyHUN
    kosszi:)
  • Hellsing47
    nvidia.com és megnézed
    amugy igen
  • ChuckyHUN
    Nvidia?
    8600gtvel működő driver?
  • PunkZoli
    hja, nálam is szebb lett... csak ugyanolyan fosul megy
  • ProGabe #30708
    feltettem az új drivert. húbazzeg. a játék egyszerűen brutál jól néz ki vele

mintha minden textúra felbontása hirtelen kétszer akkorára nőtt volna, minden letisztultabb, egyszerűen sokkal jobb a szemnek, érdekes

egy kép, de ez nem szemlélteti igazán, hogy mire is gondolok

más:
    beragadt markerek WTF? van 2 zöld GPS pont, ami nem tűnt el. nem "húzza ki" addig az utat, de akkor is zavaró, hiszen rajta vannak a radaron

normálisan beállított motion blurt akarok!
    ugyebár a P-vel ki-be lehet kapcsolgatni. ha be van kapcsolva, akkor az elsuhanó táj, tárgyak, az út a legjobb, amit valaha láttam. részeg vezetés közben meg hihetetlen az egész. DE! nem bírok így játszani, mert a távolt is elmossa, de nem úgy ahogy kéne. egyszerűen undorítóan néz ki a dolog. jó lenne egy köztes megoldás, miszerint a távol tiszta marad, amit meg fentebb írtam megmaradna

álom-álom, édes álom :\
  • Kovács Erix
    Valaki nem tudja hogy mi lehet a baj a játékomnak mert csak mondjuk kb 5 métert lehet elöre látni a grafika 1024 szer 860 -as on van ugy tom de mi lehet a baj????
    A gépem is simán birja
  • Máté94
    DD3D80
  • Máté94
    Így ki fagyott.
    D3D80-az írt ki hibának.
  • n3whous3
    nem lehet
  • BremboCup
    HElo
    Nem tudjátok hol lehet (ha egyáltalán lehet) rendőr ruhát felvenni?
  • n3whous3
    win media file
  • gfreak
    (kenetteljes hangon)Akkor hát fiam, halld szavam és vezéreljen az Téged tovább, utad márpedig a warez topicba vezessen, se távolább, se közelébb, egészen pontosan az mi bannerünk jobb alsó sarkában, piros betűkkel feltüntetett linken keresztül, Oda, ahol az általad oly hőn áhított válaszokat meglelendéd!
  • joenumberone
    hi! elég idegesítő az alp leosztás a billentyűzeten hogyan lehet átállítani?
  • Bence94
    ügye ha megnyomod f2-t elmenti valami ismeretlen formátumban de nem teljesen videoként.a szerkesztőben kell elmentened és akkor kapsz videot wmw? vagy avi? nem tudom.
  • xido
    nem csináltam még ebben videót,milyen formátumban menti el?..avi?..mpeg?
  • Bence94
    üdv! segítség kéne a video szerkesztővel kapcsolatban! hogyan lehet egy videóbol kivágni egy részt ? mert van pár filmem csak az elején sok fölösleges rész .
  • Rainbow15
    Az utolsó sziget (nevét nem tudom, gyárak, raktárak vannak...)
  • gfreak
    8800GT = 9800GT? hát nem...inkább nézz utána az nVidia honlapján ;)