54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Máté94
    1gb vga megvan csak 2gb ram van:)
  • grebber
    Probálgasd amit elbír a géped 4GB ram erősen ajánlott nekem 2GB ramom van + 512MB vram és az avaiblevidmem-et 2x-esre állítva tehát 1GB v ramot imitálva szanaszéjjel akad tőle a game.

Ehhez a gamehez hogy normálisan fusson és szép is legyen kell egy baszott erős 4magos proci + 4gb ram no meg 1GB-os vga sem mellékes szerintem!
  • kill3r21
    A vicc az hogy én nem használok commandlinét....se semmit....frissen telepitett GTA4! pecselve aztán hello!
    azért sok a brightness me nekem egykét helyen igen sötét....vak vagyok xD
    szemüveget meg a ruhavoltban lehet venni :)
  • xido
    már a legelső boltban is lehetett,a kassza melletti polcon vannak
  • Máté94
    Mennyi az a megfelelő szám?:)
  • Stefibaba
    Fura beállítottam 2.0-ra és kifagyott RESC 10-zel
  • grebber
    Commandline txtben avaiblevidmem után beírod a megfelelő számot és neked is lehet sok GB ott!
  • Snexi
    szemüveget hol lehet venni?

egyébként mi ez a gecinagy hdr a képeken?
  • RatBaG #30790
    nem tudjátok, hogy vajon mi a franc különbség lehet az US és az UK driver között? az egyik 73 MB, a másik 110...
  •  Evil
    Nem akarok izé lenni de ez nem full graf...
    Render Quality: Highest

el lenne full graf XD

Ja és még egy kérdés, miért ilyen irtóra világosak a képek? Nemkéne levenni a gammát?
    Már a képektől kifolyik a szemem
  • xido
    ez is abban a commandline.txt-ben van nem?..valamilyen szám a szorzós értéket jelenti
  • Stefibaba
    ez a 2495 MB Vramot hogy csináltad, hogy nem fagy ki? nekem 1 gb-on van és úgy is kifagy XD (bár 1600x1200)ba játszom :D
  • bodesz
    jamegvan sry sry
  • bodesz
    vas? :D
  • kill3r21

• kill3r21
    nah megtaláltam a legrosszab képfeltöltö oldalt :S
  • kill3r21
    Nah srácok csináltam pár képet az új vidkarival! Full graf és megy :)
    Gépem: Intel Core 2 Dou 6750, 3GBRam, Winxp, 9800GT 512 és uj nvidia driver....

Találtam egy ruszki öregasszonyt is a parton xD

• ldavid
    link
  • ghost rider
    Az Nvidia drivere: 181.20
    Jó az Nvidia 8600 gt videókártyához?
  • zorrobomber
    persze-persze
  • ldavid
    én csak beraktam ide a videót, más közöm nincs hozzá :D
  • Rainbow15
    A ransom (váltságdíj) küldetéseknél ezt írja: go upstairs to the safehouse. Ez mi? Lefordítva valami ilyesmi: menj a safeh. emeletére. És ott mit csináljak...? Még mindig semmi betűjel a térképen, pedig már szívesen végigvinném a játékot.
  • Stefibaba
    LoL (ldaid beteg vagy :D) felraktam az új hivatalos WHQL-es nvidia vidikaridrivert és a gép GPU hőmérséklete alapjárton nem ment 46 fok alá. Mondom WTF? felraktam a 185.20as BETA Drivert, és most 40fok felé fel se megy. Ez akor hogy is van? :D
  • kill3r21
    Srácok, nekem is kéne egykis segitség.....Integrált Realtec HD Audio hangkártya van a gépben, plusz hozzá egy GEnius 5-1 Home Theatrer! A Gondom az az hogy akáűrhogy állitom a gta4et sehogysem szolal meg a mély!!!
    valakinek valami hasonlo tapsztalata vagy megoldása nincs véletlenül?
  • Snexi
    bazdmeg xD
  • gfreak
    wehehehe xD
  • Falkon
    ok köszi
  • gfreak
    nos...a procit tegye fel 3.2-re és esélyes hogy medium/low között jó lesz...nekem is 3.2n megy és rmekül fut (oké+2gb ram meg 9800gt)
  • Falkon
    Rendben köszi!
  • ldavid

• The Protector
    Az új nvidi driverrel low-on szépen elfut.Viszont néha szaggatgat nekem legalábbis de azt írjuk fel annak h eléggé ratyi már a windowsom.De multira sztem ne nagyon gondoljon mert oda sztem mindenki nagy fps-el megy fel nem ratyi 15-25 közöttivel.

Mellesleg nemrég vittem végig és nagyon jó volt az utolsó missio.Az tetszett benne h nagyon-nagyon összetett.Ezt hiányoltam a többi küldetésből h hosszú legyen de ne betegesen nehéz és élvezetes.Minden küldetés élvezetes és jól kitalált volt de rövidek sztem.
  • Falkon
    Sziasztok!
    Egyik haverom is megakarja venni a játékot , de nem tudja hogy futna-e rajta.
    Szerintetek hogy futna?
    Gépe:
    Intel Core Duo E7300 @ 2.66GHz
    2gb ram
    Nvidia 8600GT 512mb
    előre is köszönöm
  • hamedyyyy
    Sziasztok!

A GTA-el kapcsolatban segítsnen nekem valaki.

Lenne egy kérdésem. A GTa4-el játszok,s Az nvidia 181.20-as az az a legújjabb driverrel jobb a játk de ha a desktpop vagyis az asztal pl 1024szer 768 vagy 800 szor 600sban van akkor a játék is abban indul el s mikor játszok minden egyes belépésnél meg kell változtatni a játékon belül a beállításokat. Nos ez a régebbi driverrel nem így van. Nos akkor gondolom ez az új nvidia hivatalos driver nem teljesen tökéletes persze csak a GTA4-el???

Tudna valaki nekem segíteni?

Köszönöm:

Zoltán
  • Freddycom
    Nem javult semmi. Lehet reinstall lesz?
  • ronaldo86
    én csak annyit szeretnék....h megtudnátok mondani h a commandline-ben mit tudok valtoztatni??...és ha igen akkor lecci azt is h h...
  • bodesz
    megpróbálni megpróbálhaod hogy 8 vagy 16 fpsed lesz amúgy nemnagyon.
    2magos proci is elkell minimum a játékhoz.
  • DaemoonHunter
    3500-re húzott AMD-vel érdemes próbálkozni?
    Nem akarom megvenni a játékot, én már annak is örülnék, ha 800x600-ba megy low-on elfogadható fps-el. Youtube-on láttam pár videót, 7300gt, 3ghz-es procin, egész "jól" megy, persze minden a legalacsonyabban.
    Érdemes lenne egy próbát tenni? Esetleg később jön valami patch, ami után lesz némi javulás? Bár úgy látom az új vga driverek is javítanak némileg.
  • ldavid
    bye
  • Barny
    Ti voltatok ra kivancsiak,hogy hogyan szereztem a penzt:D
    Na mentem mert var a melo..Csao All!
  • ldavid
    nyiss egy saját topicot, és ott újságold el, mi lesz a napi teendőd, és mi foglalkoztatt éppen
    ez nem az a topic