54919
-
#32284 várj az emailre -
johny85 #32283 Utolsó küldetésnél mit kell nyomni és mikor hogy felmászon a hellikopterre?
thx -
#32282 rájöttem hogy netes randihoz először ezt a Carmen Ortiz kell elhivni, de rámentem hogy DATE, többet nem lehet rákatttintani mert üres gomb lesz helyette, de se sms, se jelölés térképen, semmi:(
akkor mégis mit csináljak, plz help -
#32281 Google-be beír hogy nvidia driver GTA IV xp/vista 32-bit/64-bit -> letölt -> örül -
#32280 Újratelepíteném a gépet, melyik nvidia driver a legjobb GTA4-hez? Kösz előre is. -
#32279 Olvass vissza! A 2. patch óta nem csipázza a játék, ha Daemon, v bármilyen DVD emuláló progi van a gépeden. Vagy azt, vagy a játékot uninstallálod. Esetleg vársz a következő törésre. Így a kérdésed warezos, bár sok eredeti játék tulajdonosát is érinti. -
#32278 tudsz olvasni vagy nem? ez itt a warez fórum vagy nem? -
#32277 Hát...az,de nem mindegy??? Tudtok segíteni vagy sem?? -
#32276 hmm...miután Algon. unlocked, simán dobsz neki emailt..és majd kapsz egy választ, hogy mikor szedd fel -
#32275 warze, ugye? xD -
Neoncsoves #32274 újreg:DDDDDDdd -
#32273 eZT A CSAJT:
Kiki Jenkins (LawChick)
hogy kell ranira hivni?
rámentem hogy date, jött egy email hogy újreg vagyok a lovemeeten, oszt semmi találka hely, semmi sms, semmi emlékeztető hogy mikor lesz micsoda:( -
#32272 Sziasztok!
A ........ Getaway (bocs,nem tom a pontos nevét) nevű küldetésnél akadtam el. (kb. 4-5 százaléknál)
Ugye előszőr elkell mennem a vonat állomásra,jön a vonat,elvisz egy helyre,és ott kitesz.
Aztán el kell lopnom egy ezüst színű BLISTA COMPACTOT,és azzal elmenni,egy sárga ponttal jelölt helyre,ahol van 5-6 garázs,azok közül az egyik nyitva van. Beállok oda,de nem történik semmi.
Az egyik garázs előtt áll két fickó,rájuk dudálok.....semmi.
Ha kiszállok az autóbol,akkor nem enged visszaszállni.
Ha nyomok egy ESC-et és briefbe megnézem mit kéne csinálnom,akkor ezt látom.: "Take Jimmy's car to lockup.
Az a lockup nevű hely van sárgával jelölve....de oda nem tok bemmenni,mert a garázs zárva van, betörni kocsival nem tudok.
Légyszi segítsetek,sehogy nem tudok rájönni!!
Előre is köszönöm! -
Verseghy #32271 Ja vágom.:) -
#32270 de én már végigvittem csak a köcsög game elvette az egyik achivmentemet, mégpedig mikor 5 percig 6-os csillagom van és nem halok meg, és itt a legkönnyebb elérni, mivel nincs helikopter a fejed felett. -
Borg #32269 Halódik a videokártyád, attól van. -
#32268 egész elviselhető, el kell vinned piálni meg titibárba, és jól érzi magát ;)
meg nem zaklat olyan gyakran ... -
#32267 Hello arra tudna valaki megoldást,hogy miért csinálja ezt a játék.Mielőtt megkérdezné valaki - igen eredeti - a gépemnek meg bírnia kell,mert az ajánlott gépigény felett vagyok. -
Verseghy #32266 Jah..:) Mert lesz majd egy kórházban egy rendőrgyilkolós küldi:) -
#32265 majd kapsz később egy küldi miatt Playboytól (a R* grafikusainak meg letört volna a keze ha másik dizájnt csinálnak neki, tehát marad a fekete téglakacat) -
#32264 Story line-ban kapod majd. Én tegnap pimpeltem fel a Hooker csengőhanggal. Én a ruhákat keveslem picit, az utolsó szigetre nem tudok még bemenni, de az eddigi pár öltöny meg tróger ing elég kevés :) -
#32263 ez nem küldi volt, csak egyéni szórakozás :) -
#32262 lehet a játékban másiktelefont szerezni?
ha igen hol?
köszi -
Verseghy #32261 Ezt a küldit pont most csináltam meg:D Én a lövök aztán futok módszert alkalmaztam:D -
Verseghy #32260 Azért választottál szarul, mert X nem ad semmit, csak leszarháziz téged. Ha őt nyírod ki, megkapod a lakását és ha Dwayne 75% felett tartod és nagy lövöldözés van, felhívod akkor kijön segíteni. -
#32259 háát... nagyon úgy néz ki :D pedig alapvetően jó figurát akarok alakítani :) igazából mondjuk főleg a bongot meg a jacuzzit sajnálom xD csak hát nekem Dwayne egy energiavámpírnak tűnt -
#32258 Mellesleg Playboy egy szarházi és ő mondta ki előbb hogy ölj. És még Dwayne is közli veled hogy szte X ki akarja nyírni mert egy törtető patkány és talán neki kéne előbb lépnie. Rosszul választottál :D -
#32257 Dwayne maradt életben, mert 1.: a haverod lesz, és ha kimaxolod akkor a haverjait elküldi ha felhívod hogy kell egy kis izom xD 2.: mert meghkapod Playboy pecóját amiben van bong xD meg van terasza xD meg jacuzzi is xD -
#32256 hát kb azt veszi fel ja, de ez nekem eddig változo volt.
hol az utolso 30 mp, hol az utolso 40.
-
#32255 legalább azt tudni lehetne hogy mondjuk fixen az utóbbi 1 percet veszi vagy valami :/ -
#32254 Én anno Dwaynet hagytam életbe. Így elhívott berúgni. Utána haza kellett vinni, s közben a zsaruk a nyomunkba voltak... hótrészegen vezettem.Jó fej volt. -
#32253 Hi!Felraktam a játékot.Eredeti a játékom.Fel akartam rakni felrakta megy fel a patch aztán inditanám beirtam a serialt aktiváltam és erre azt irja h tegyem be az eredeti lemezt.Nemtudom miért csinálja ezt de már játszanék. -
#32252 sehol nem lehet kiválasztani, hol kezdődjön. -
#32251 Másik kérdésem hogy hogy lehet meghatározni hogy egy felvett video clip hol kezdődjön és hol érjen véget? Valahogy kaotikus nekem az egész. A klipek kamerabeállításai hol tudom módosítani? -
#32250 A Dwayne-Playboy résznél jártam tegnap este. Többit csak a célközönségnek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye választani kellett hogy kit öljek meg. Dwayne-t választottam, aztán ugye Playboy felhív hogy mekkora egy szarházi hidegvérű gyilkos vagyok és ne kerüljek a szeme elé. Mégis úgy érzem ez volt a jobb megoldás, mert ugye Playboy mégiscsak proaktívabb volt Dwayne-nél, ajánlott neki segítséget, lakást stb, nem ő tehetett arról hogy Dwayne-t zárták börtönbe és nem őt, ez ugye pure luck. Ti melyiket választottátok és miért? -
ldavid #32249 itt próbálgasd -
#32248 nekem az a kibaszott super fbi buffalo mod kéne, de amit találtam handling fájl az cseszik működni :( -
#32247 mindenkitől elnézést kérek... nemv volt még alkalmam ki próbálni őket viszont ha gondoljátok rakhatok fel saját készítésű mod-ot. illetve egy driftautót. -
ldavid #32245 ha valaki ír értelmes kérdést és hozzá válaszokat, akkor lehet újra -
#32244 de kár, hogy ebben a részben nem lehet rendőrnek öltözni :)