54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • gfreak
    várj az emailre
  • johny85
    Utolsó küldetésnél mit kell nyomni és mikor hogy felmászon a hellikopterre?
    thx
  • akyyy
    rájöttem hogy netes randihoz először ezt a Carmen Ortiz kell elhivni, de rámentem hogy DATE, többet nem lehet rákatttintani mert üres gomb lesz helyette, de se sms, se jelölés térképen, semmi:(

akkor mégis mit csináljak, plz help
  • zorrobomber
    Google-be beír hogy nvidia driver GTA IV xp/vista 32-bit/64-bit -> letölt -> örül
  • 5Dani
    Újratelepíteném a gépet, melyik nvidia driver a legjobb GTA4-hez? Kösz előre is.
  • Dante73
    Olvass vissza! A 2. patch óta nem csipázza a játék, ha Daemon, v bármilyen DVD emuláló progi van a gépeden. Vagy azt, vagy a játékot uninstallálod. Esetleg vársz a következő törésre. Így a kérdésed warezos, bár sok eredeti játék tulajdonosát is érinti.
  • gfreak
    tudsz olvasni vagy nem? ez itt a warez fórum vagy nem?
  • belisz
    Hát...az,de nem mindegy??? Tudtok segíteni vagy sem??
  • gfreak
    hmm...miután Algon. unlocked, simán dobsz neki emailt..és majd kapsz egy választ, hogy mikor szedd fel
  • gfreak
    warze, ugye? xD
  • Neoncsoves
    újreg:DDDDDDdd
  • akyyy
    eZT A CSAJT:
    Kiki Jenkins (LawChick)

hogy kell ranira hivni?

rámentem hogy date, jött egy email hogy újreg vagyok a lovemeeten, oszt semmi találka hely, semmi sms, semmi emlékeztető hogy mikor lesz micsoda:(
  • belisz
    Sziasztok!

A ........ Getaway (bocs,nem tom a pontos nevét) nevű küldetésnél akadtam el. (kb. 4-5 százaléknál)

Ugye előszőr elkell mennem a vonat állomásra,jön a vonat,elvisz egy helyre,és ott kitesz.
    Aztán el kell lopnom egy ezüst színű BLISTA COMPACTOT,és azzal elmenni,egy sárga ponttal jelölt helyre,ahol van 5-6 garázs,azok közül az egyik nyitva van. Beállok oda,de nem történik semmi.
    Az egyik garázs előtt áll két fickó,rájuk dudálok.....semmi.
    Ha kiszállok az autóbol,akkor nem enged visszaszállni.

Ha nyomok egy ESC-et és briefbe megnézem mit kéne csinálnom,akkor ezt látom.: "Take Jimmy's car to lockup.
    Az a lockup nevű hely van sárgával jelölve....de oda nem tok bemmenni,mert a garázs zárva van, betörni kocsival nem tudok.

Légyszi segítsetek,sehogy nem tudok rájönni!!
    Előre is köszönöm!
  • Verseghy
    Ja vágom.:)
  • akyyy
    de én már végigvittem csak a köcsög game elvette az egyik achivmentemet, mégpedig mikor 5 percig 6-os csillagom van és nem halok meg, és itt a legkönnyebb elérni, mivel nincs helikopter a fejed felett.
  • Borg
    Halódik a videokártyád, attól van.
  • gfreak
    egész elviselhető, el kell vinned piálni meg titibárba, és jól érzi magát ;)

meg nem zaklat olyan gyakran ...
  • newil
    Hello arra tudna valaki megoldást,hogy miért csinálja ezt a játék.Mielőtt megkérdezné valaki - igen eredeti - a gépemnek meg bírnia kell,mert az ajánlott gépigény felett vagyok.
  • Verseghy
    Jah..:) Mert lesz majd egy kórházban egy rendőrgyilkolós küldi:)
  • gfreak
    majd kapsz később egy küldi miatt Playboytól (a R* grafikusainak meg letört volna a keze ha másik dizájnt csinálnak neki, tehát marad a fekete téglakacat)
  • zorrobomber
    Story line-ban kapod majd. Én tegnap pimpeltem fel a Hooker csengőhanggal. Én a ruhákat keveslem picit, az utolsó szigetre nem tudok még bemenni, de az eddigi pár öltöny meg tróger ing elég kevés :)
  • akyyy
    ez nem küldi volt, csak egyéni szórakozás :)
  • oneal1
    lehet a játékban másiktelefont szerezni?
    ha igen hol?

köszi
  • Verseghy
    Ezt a küldit pont most csináltam meg:D Én a lövök aztán futok módszert alkalmaztam:D
  • Verseghy
    Azért választottál szarul, mert X nem ad semmit, csak leszarháziz téged. Ha őt nyírod ki, megkapod a lakását és ha Dwayne 75% felett tartod és nagy lövöldözés van, felhívod akkor kijön segíteni.
  • zorrobomber
    háát... nagyon úgy néz ki :D pedig alapvetően jó figurát akarok alakítani :) igazából mondjuk főleg a bongot meg a jacuzzit sajnálom xD csak hát nekem Dwayne egy energiavámpírnak tűnt
  • Synit HUN
    Mellesleg Playboy egy szarházi és ő mondta ki előbb hogy ölj. És még Dwayne is közli veled hogy szte X ki akarja nyírni mert egy törtető patkány és talán neki kéne előbb lépnie. Rosszul választottál :D
  • gfreak
    Dwayne maradt életben, mert 1.: a haverod lesz, és ha kimaxolod akkor a haverjait elküldi ha felhívod hogy kell egy kis izom xD 2.: mert meghkapod Playboy pecóját amiben van bong xD meg van terasza xD meg jacuzzi is xD
  • bertino
    hát kb azt veszi fel ja, de ez nekem eddig változo volt.
    hol az utolso 30 mp, hol az utolso 40.

• zorrobomber
    legalább azt tudni lehetne hogy mondjuk fixen az utóbbi 1 percet veszi vagy valami :/
  • Prince23
    Én anno Dwaynet hagytam életbe. Így elhívott berúgni. Utána haza kellett vinni, s közben a zsaruk a nyomunkba voltak... hótrészegen vezettem.Jó fej volt.
  • Balaka
    Hi!Felraktam a játékot.Eredeti a játékom.Fel akartam rakni felrakta megy fel a patch aztán inditanám beirtam a serialt aktiváltam és erre azt irja h tegyem be az eredeti lemezt.Nemtudom miért csinálja ezt de már játszanék.
  • bertino
    sehol nem lehet kiválasztani, hol kezdődjön.
  • zorrobomber
    Másik kérdésem hogy hogy lehet meghatározni hogy egy felvett video clip hol kezdődjön és hol érjen véget? Valahogy kaotikus nekem az egész. A klipek kamerabeállításai hol tudom módosítani?
  • zorrobomber
    A Dwayne-Playboy résznél jártam tegnap este. Többit csak a célközönségnek :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye választani kellett hogy kit öljek meg. Dwayne-t választottam, aztán ugye Playboy felhív hogy mekkora egy szarházi hidegvérű gyilkos vagyok és ne kerüljek a szeme elé. Mégis úgy érzem ez volt a jobb megoldás, mert ugye Playboy mégiscsak proaktívabb volt Dwayne-nél, ajánlott neki segítséget, lakást stb, nem ő tehetett arról hogy Dwayne-t zárták börtönbe és nem őt, ez ugye pure luck. Ti melyiket választottátok és miért?
  • ldavid
    itt próbálgasd
  • w77d
    nekem az a kibaszott super fbi buffalo mod kéne, de amit találtam handling fájl az cseszik működni :(
  • tenkenorman
    mindenkitől elnézést kérek... nemv volt még alkalmam ki próbálni őket viszont ha gondoljátok rakhatok fel saját készítésű mod-ot. illetve egy driftautót.
  • ldavid
    ha valaki ír értelmes kérdést és hozzá válaszokat, akkor lehet újra
  • w77d
    de kár, hogy ebben a részben nem lehet rendőrnek öltözni :)