Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem POMPás dolgot😄
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
asszem 50%-tól. (www.craplist.net) 29 éves partys csaj, keressétek meg.Csak errõl a csajról van kép a neten csak megtaláljátok.
GTA 4 végigjátszás nézegesd és megtalálod ami neked kell!
Next PC upgrade: 2022
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
elõször is boldog karácsonyt minden eredetei lemezzel játzsó GTA-s társaimnak, másrészt, van valami új érdemleges info, uj megoldás hogy max grafikán menjen a legbénább gépeken, patch, driver, socialklubbvidefeltöltés.
illetve segit e valaki megcsinálni HD-be a videómat, ?😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Jó tanács: bár nem állíthatom biztosra, mégis én úgy tudom hogy ennek a küldetésnek a megkezdéséhez legalább egy Assasult mellékküldetést teljesítenünk kell, ezt jó ha tudjátok, nehogy csodálkozzatok hogy miért nem kezdhetõ el ez számotokra.
Itt tartok az egész gameéban szóval m,ár csak az utsó küldetés lenne a storyból, csak nem tudom hogy mi az a misszió amit meg kell csinálni h elérhetõ legyen! Mi lehet az az említett assasult mellékküldetés?? Valaki segítsen pls!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az egyes kerületek közötti különbséget is nagyon jól visszaadták, bár a határok eléggé önkényesen vannak megrajzolva.
Csak a város magasságával van egy kis bajom, élõben úgy érezni, hogy elveszel a sok felhõkarcoló alatt, a játékban ez annyira nem érezhetõ szerintem.
Meg a taxik sincsenek elegen, a valóságban kb minden 2-3. kocsi az manhattenben. Hiányoznak még a buszjáratok, na meg a várost labirintusszerûen behálózó metró is jóval kisebb a játékban.
Összességében nagyon jól el van találva a város, majd ha lesznek nyolcmagos procik, akkor talán élethûen lehet szimulálni majd a zsúfoltságot is, ami a játékban lévõnek kb az ötszöröse lenne.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Elég sokan kérdeztétek már, csodálom, hogy eddig észre se vetted...
púúúúú
Azt tudja valaki hogya LC mennyire hasonlit NewYork-ra? Mennyire részletesen van lemodellezve a város? CSak a nagyobb épületek hasonlitanak vagy annál azért nagyobb munkát fektettek bele a modellezésbe?
Csak mert kiváncsi vagyok:-) Muhahaaa
Megkaptam most karácsonyra a gamet kitöltöttem ezt a society clubhoz szükséges adatokat mégis a negyedik lépésnél mikor arra akarok rákattintani, hogy complete registration kiírja hogy : "There was an error creating your account. Please review all your details and try submitting again.. "
Mi a fene baja van??? Kitöltöttem minden mezõt! <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
megint játszani akartunk de ezt írja ki amikor csatlakozni akarunk egymáshoz:
mekkora fos már pedig eredeti
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
púúúúú
púúúúú
púúúúú
plusz megnyílt a 3-ik sziget \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mellesleg mindenkinek Boldog Karácsonyt!