Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rent a room/house - jó is lenne, ha lehetne bérelni
kocsivásárlás
ja meg a call girls, még a kis kézikönyvben is ott a telefonszám és kurvára nem mûködik, vagy az késõbb fog? ...
púúúúú
Racism is a weapon of mass destruction!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
köszönjük
(érdekes hogy itt a beviteli mezõ jobb felsõ sarkában is ott van a mielõtt kérdezel....ezt sem veszik jelzésértékûnek)
más:
szerintetek lehet olyan, hogy a 'kék' (helyenként 'zöld') emberek (pl.: Brian, Badman) küldetéseit nem csinálom meg csak a sztorimód végén? mondjuk idáig mind megvolt asszem :) különben én azt szavaztatnám, hogy ki akarta agyonlõni Brucie-t már a megjelenésének második percében ;)
kedvenc rádiódaó: Massive B (aztán TuffGong, aztán San Juan Sound, majd a Classics <#nyes>#nyes> )
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
hoy ehh
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
azt hittem hogy miután végigmentem a sztorin, utána esetleg meg lehet csinálni :)
Stevie autólopkodós küldetései is így mûködnek?
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A sorozatgyilkossal már találkoztatok?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
LeyR: azt nem a patch javítja, nekem patch nélkül is volt sofõr pl.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ugyanúgy LC-ben játszódik amúgy, mint az alap story
az a motorosbandás téma annyira mondjuk nem izgat, de kiváncsi vagyok hogyan oldják meg...az alap LCmaphez hozzátoldják az új helyszíneket? és egybe be lehet járni az egészet? vagy csak külön kieg. lesz, és eldönthetem hogy melyik mapen játszom? és akkor mennyit fog tölteni <#confused>#confused>
gondolom mindenképp hasznosabb lenne, mert közel sem kell annyi mindent a memóriába táraznia a programnak mint így, hogy az egész város "egyben van"
ha a mentések helye érdekel esetleg, FAQ...
ha a telepítés: FAQ...
live acc.: FAQ...
warezos kérdés: warez FAQ...
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
ilyen dolgoknak hála télleg tud szórakoztató is lenni a game.
az ezernyi hiba ellenére.
Valahogy meg lehet oldani, hogy mindig bejelentkezzen? Hiába pipálom be ugye az automatikus bejelentkezést, a fentiek miatt érvényét veszti a köv. játékindításnál...
púúúúú