Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
nemtom, de a kurva anyjukat, ha itt nem

púúúúú

konzolon amúgy mûködött nem?
n3whous3
Buzik, megígérték, hogy elvileg minden telefonszám használható, ott van egy halom dolog

rent a room/house - jó is lenne, ha lehetne bérelni
kocsivásárlás

ja meg a call girls, még a kis kézikönyvben is ott a telefonszám és kurvára nem mûködik, vagy az késõbb fog? ...

púúúúú

télleg xd
TaRka0107
Azért kössz a választ

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gfreak
igen, ez valóban nincs benne...én mindig elhatároztam hogy telefonálok, de mindig kiment a fejembõl ;)

Racism is a weapon of mass destruction!

bertino
ne szenvedj töröld le!!!!4 :DDDDdd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TaRka0107
Akkor miért van fenn a neten:D

n3whous3
Sehogy, az én tudomásom szerint. :( Pedig fasza lenne.

púúúúú

TaRka0107
Az én kérdésemre pls válaszoljatok! Nincs benne a FAQ-ba:D

gfreak
ha tízpercenként megkérdezed sem kapsz hamarabb más választ: kérlek vedd a fáradtságot és olvasd el a FAQot figyelmesen.

köszönjük

gfreak
a világért se olvassa el soha senki a FAQot! mert abból kiderülne...és még a végén megtudnád

(érdekes hogy itt a beviteli mezõ jobb felsõ sarkában is ott van a mielõtt kérdezel....ezt sem veszik jelzésértékûnek)

más:

szerintetek lehet olyan, hogy a 'kék' (helyenként 'zöld') emberek (pl.: Brian, Badman) küldetéseit nem csinálom meg csak a sztorimód végén? mondjuk idáig mind megvolt asszem :) különben én azt szavaztatnám, hogy ki akarta agyonlõni Brucie-t már a megjelenésének második percében ;)

kedvenc rádiódaó: Massive B (aztán TuffGong, aztán San Juan Sound, majd a Classics <#nyes> )

TaRka0107
Szevasztok! Autót hogy lehet venni az interneten? Felhívtam azt a számot ami oda volt írva de nem csinált semmit:D

tommygear
nemigaz mekkora bug van az utolsó küldetésben...egyszerûen a kamera nem követi a helikoptert
gfreak
majd kiderül :) egyelõre az xbox360 only The Lost & ... jön (talán majd portolják PCre is, és akkor kidobnak hozzá egy új patchet)

honnan tudjuk? remélhetõleg
Az interview-kbol nem derul ki hogy dolgoznak-e a fejlesztok a jatek javitasan, rovid idon belul varhato ujabb patch?

hoy ehh

gfreak
ez is egy a meg nem valósult feature-ök közül <#nyes>

bubu13
Nem lehet vele semmit csinálni :(

EEE 1899

Ben007
no itt is van : "Használhatjuk a kocsik csomagtartóját tárgyak szállítására, elrejtésére, tárolására."

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

gfreak
nooo :) buktam a 100%ot? rohadás...most kezdhetem elõlrõl :D nagy ló%&@#!t !!!

azt hittem hogy miután végigmentem a sztorin, utána esetleg meg lehet csinálni :)

Stevie autólopkodós küldetései is így mûködnek?

Ben007
valahol olvastam hogy ki lehet nyiti a kocsi csomagtartóját és cuccokat rakni bele :hullát csomagot stb hogy lehet ezt megcsinálni

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Rádióadós szavazás volt máR ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
Hát már akkor nem :D

púúúúú

n3whous3
Én még nem, de olvastam már híreket róla :D

púúúúú

gfreak
amikor lehetett Romannak melózni a taxivállalatánál, én nem hívtam egy melóért sem...késõbb lesz még rá esélyem ( már leégett :) ) ?

tommygear
az nem bug
Ley Roland
LOL én még nem :D

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

akyyy
persze

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mészy
Sziasztok!
A sorozatgyilkossal már találkoztatok?
Eddie Low az, akit "barát"-ként találtam meg a térképen egy nagy táskával ácsorgott. Nem kicsit volt beteg a csávó. Találkozásunk után olvastam a netkávézóban, hogy megint találtak egy hullát egy táskában lefejezve...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Ley Roland
asszem nekem is :D:D

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

gfreak
így is ki tudod lõni, csak kb oda kell célozni ahol a jó sofõr feje van ;)

LeyR: azt nem a patch javítja, nekem patch nélkül is volt sofõr pl.

Ley Roland
javítja mert nekem fent van és én látom az emebreket

n3whous3
és miért nem? Egy pár másik bugot meg javít

púúúúú

erieskrisz
Kösz akó nem patchelek de ez tök idegesitõ ugy löném pedig az embereket kifele kocsibol<#worship><#gun><#violent><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

n3whous3
nem hiszem, én már találkoztam ilyennel.

púúúúú

erieskrisz
Sziasztok azt a buggot javitja a patch hogy mikor távcsöves puskábol benézel az autokba nincs soför ??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Hi all! Tudom kérdeztem már jó sokszor, de külföldi fórumokon sem válaszoltak, itt még megpróbálom 1-2x(<#idiota>) Szal: multiban lehet-e valahogy sétálni külsõ tereken, billentyûzettel? Filmkészítéshez kéne... 1-2en azt mondták, hogy joystick-al, gamepaddal, lehet, de nekem 1ik sincs, és nem is igazán akarok beruházni iesmire... Szal nem lehet vhogy megoldani billentyûzettel?

gfreak
:( nem mintha nem lenne jópofa ez a város, tényleg frankó lett, de az SA szabad területei mennyire jók voltak már...egy jó dogfight ;)

FZoleee
gfreak
bukás :( pedig kéne soksok új helyszín (nehogy már meg kelljen várni egy ötöt hogy valami új helyre jussak) autópályát akarok meg eszetlen száguldást ;)

még az sem biztos, hogy lesz új helyszín benne
ugyanúgy LC-ben játszódik amúgy, mint az alap story
gfreak
de jajjj mikor lesz az még ;)

az a motorosbandás téma annyira mondjuk nem izgat, de kiváncsi vagyok hogyan oldják meg...az alap LCmaphez hozzátoldják az új helyszíneket? és egybe be lehet járni az egészet? vagy csak külön kieg. lesz, és eldönthetem hogy melyik mapen játszom? és akkor mennyit fog tölteni <#confused>

bertino
az majd lesz a következõ epizódokban ugyis.

gfreak
nekem tetszik hogy egyben van az egész, de nagyon hiányzik az a jópofaság amikor az egyik városból a másikba átmész mint az SAban...meg a poros kis falvak...

bertino
így utolag átgondolva, biztos jobb megoldás lett volna, ha 3 részre felosztják az egész várost és minden átutazásnál az adott városrészt tölti be a program.
gondolom mindenképp hasznosabb lenne, mert közel sem kell annyi mindent a memóriába táraznia a programnak mint így, hogy az egész város "egyben van"

gfreak
mentéseidet elpakolod egy biztos helyre, gta töröl, újra felpakol, mentések bemásol, indít, betölt, játszik, örül...

ha a mentések helye érdekel esetleg, FAQ...

ha a telepítés: FAQ...

live acc.: FAQ...

warezos kérdés: warez FAQ...

hali. uj rendszert raktam és igy nem indul el a gta azt irja hogy nem találja ajátékot pedig felvan rakva csak másik meghajtóra. ujrarakni mi a teendö?

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

bertino
epic fail ugy általánosságban.
ilyen dolgoknak hála télleg tud szórakoztató is lenni a game.
az ezernyi hiba ellenére.

n3whous3
faszomat már a retkes bejelentkezésbe nekem is, ha elindítom a gépet, a hálózat még nem állt fel, ezért a social clubos dobja a hibát, hogy nem jelentkezett be. DE innentõl kezdve a játékon belül SE fog bejelentkezni a liveba és kurvára idegesítõ beírogatni mindig a jelszót/emailt, fõleg hogy az a retek geci live az altgr v-re a ctrl v-t is aktiválja és bemásolja a vágólapot. Fél kilométeres szövegek garantáltak.

Valahogy meg lehet oldani, hogy mindig bejelentkezzen? Hiába pipálom be ugye az automatikus bejelentkezést, a fentiek miatt érvényét veszti a köv. játékindításnál...

púúúúú