Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD:megalol.ezt nem hiszem el.kurvajó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

broman191
😄😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

NEOreg3
az azt jelenti, hogy csörgesd meg😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lipovics
Carloska
csak a piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa XDDDDDDDDDDDD

lipovics
Én se látom a térképen, itt van a kezemben. Viszont láttam boltot valahol.
Az ír gyerek nõvérének kéne gyûrû, írt egy smst a srác.
Stefibaba
Namost ez egy WTF kérdés, mer én még 1x se láttam, de még eredeti térképen sincs rajta, és mien csajnak kell gyûrû???

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
nemtom nekem SoBoHo-t nem engedi :S

lipovics
Ékszerészt (jewelery) hol találok? Egyszer láttam, de nem emlékszem a helyre. Csajnak kellene gyûrû.
Mészy
Sziasztok!
#29680 -ra valakinek van valami ötlete?
BÚÉK

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

wazze<.>és az interneten van az a RussianWithouthLove azt nemlehet megdateelni?
Stefibaba
PWNED! sehogy õ az egyetlen csaj, akit nem lehet szobára vinni 😄

Van egy hülye kérdésem ami nem hagy nyugodni. Lehet a targoncának a villáját használni lehet emelgetni vele autókat vagy ilyesmi? Köszi a választ és Nagyon B.U.É.K mindenkinek

azt mondjátok meg nekem Kate-et hogy lehet meglékelni mert nemgyõzöm vinni ide oda<.>
Carloska
ajjajjjjjjjjjj

Ha a seggedet konfetti boritja,
ha a farkadon citrom szelet log ,
a zacskodon zsir csurog ,
akkor berugtal baratom
es az ujevi malacot dugod!!!

Carloska
b.u.é.k nico bellic b+ 😄DD

Máté94
Azt csináltam.....<#idiota>
majd én! <#idiota>

Carloska
gec de kiváncsi leszek hány fasz fog gta 4ezni szilveszterkor majd holnap kiderül 😄

azért sztem senki nincs akkora gamer láma 😄

0Fritz0
Gúgli, rákeres, kimásol: 30 másodperc.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Máté94
Declasse Sabre GT,Impote Ruiner,Dinka Blista Compact,Benefactor Feltzer,Karin Futo,Dundreary Admiral,Dinka Chavos,Imponte DF8-90,Karin Dilettante,Dinka Hakumai,Karin Intruder,Declasse Merit,Ubermacht Oracle,Albany Presidente,Benefactor Schafter,Karin Sultan,Maibatsu Vincent,Albany Washington,Emperor Habanero,Mammoth Patriot,Dinka Perennial,NOOSE Cruiser,NOOSE Patriot,Police Cruiser,Police Patrol,Bravado FIB Buffalo.

Képzelitek mennyi volt amíg leírtam😄
norbi56
Mercedes-Benz S65 AMG.Schafter asszem a játkban.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

whattheydonotwantyoutoknow.com
lipovics
Kinek mi a kedvenc kocsija?
Nekem a Senitel, akárcsak a San Andreasban. Nagyon szépen veszi a kanyarokat full gázzal.
norbi56
Játszk valaki 5.1-el?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hali!!! Olyan gondom van hogy a bankrablásos küldinél mikor Niko a pénzt a táskába rakja akkor lefagy.
Ahányszor próbáltam mindig belefagyott. így a játékba se tudok továbbmenni mert nincs küldetés. 😞
Valaki segítsen ha tud.
Elõre is köszi!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Internezkávézóba netezz és ott van 1 honlap ahol rajta van minden. De h mi a címe... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lipovics
Nekem csak az elsõ csaj volt meg, de az elején elmondta, hogy sportolni szeret, stb.
Ezért vittem bowlingozni meg normális helyre (nem hamburgeres) vacsorázni.
Harmadik randira meg is volt 😊
Figyelni kell a nõre, hogy tudd, hová kell vinni.
tommygear
vindóz élet lol

live az nem élet
Ez a Vindóz Élet már teljesen kikészít! Csak offline profilt fogad el!

Pedig mindehová amerikai címet írtam regisztrálásnál, erre mikor a játékban belépnék a Winf*ck Életbe, b*szakodik pár másodpercet, majd kiírja hogy nem támogatott régióban vagyok. Ezkész.

Honnan a retekbõl sz*pja ki ez a b*zi WinShit Lájf hogy mi a pálya? (azt már meg sem kérdezem, hogy ennek a szarnak mi a halványlila értelme van, mi ebben a jó....)

NEOreg3
banner alatt kattints rá a térkép szóra

ott jobb oldalt NPCs-en belül a pigeon-t pipáld ki, ott vannak a galambok

a csajoknak nagyon nem mindegy hova viszed õket, és az sem hogy milyen kocsival mentek, vagy hogy milyen ruha van rajtad, de ezt ki kell tapasztalni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tobias88
igen, ez volt nálubk is közvetlen és routeres kapcsolatnál
Ha nem akarod õket furikázni használj taxit, hosszan nyomod az F -et és akkor utaskén száll be. Kiválasztod a cél és már ott is vagy.
erieskrisz
Sziasztok B.U.E.K volna 1-2 kérdésem órákat játszok naponta 5-6 ugy hogy küldiket nem is csinálok csak járok kelek a városokban keresem a hülye galambokat asszem eddig 40 et találtam meg van valami térkép hogy mit hol lehet megtalálni lehetöleg magyar nyelven mert sajnos én még oroszt tanultam az iskolában <#idiota> meg csajsziknak tök mindegy hogy hova viszem öket mert ugye mikor kocsiba beülnek folyamatosan gagyognak csak nem vágom hogy mit és azok a kis kék ikonos emberkés küldik azok kicsodák meg miért kell folyton haverokal mennem pl dartsozni má kurvára unom ha hiv valamelyik kinyomom a telot inkább muszáj öket furikáznom ?? asszem ennyi de ha eszembe jut még valami majd irok <#integet2><#nezze><#conf><#worship>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

tommygear
igen elfog
Lacee86
helló szerintetek el-e indul a lyáték a gépemen
celeron 2 gigaherc
128 megabájt memórija
integráltos videjókártya 32 megabájt

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nekünk kiírta h "1 result found" de nem látszott....

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
thx 😊
tobias88
az hogy az istenbe lehet, hogy neten és hamachin tudok játszani, de össze kööttük haverral közvetlen kapcsolaton a gépeket és nem látjuk egymást
tommygear
melyik azaz Andrei?
van benne egyáltalán mély?...én is csak front-hátsó-center kiosztást hallottam,bár nem teszteltem a mélyet robbantással😊
a játék készítõi között szerepel két magyar név is

Zsolt Mathe (Xbox Engineering Suport Team)
Sandor Telcsy (Andrei hangja)
Hali!!! Olyan gondom van hogy a bankrablásos küldinél mikor Niko a pénzt a táskába rakja akkor lefagy.
Ahányszor próbáltam mindig belefagyott. így a játékba se tudok továbbmenni mert nincs küldetés. 😞
Valaki segítsen ha tud.
Elõre is köszi!!
MerlinW
http://www.youtube.com/v/b4EPGpdWik8

ezt tedd közé

[merlinw.org]

yamaha26
nem egyhelyben állok hanem megyek az úton😄

0Fritz0
Fordulj meg és akkor már nem egy szürke ház lesz elõtted. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

yamaha26
Sziasztok!Nem tudjátok miért van az, hogy 2m-ig látok el a játékban, aztán meg csak 1 szürke fal van elõttem?

Endiman

Endiman
azta micsoda kocsit kaptam a búza Bernie-tõl ajándékba!!!!