54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommygear
    járj esőtáncot
  • Nevegator
    Mit tehetek ez ellen?
  • Nevegator
    mindig túlmelegedik?
  • hiba
    táp
    vagy hűtés
  • akyyy
    túlmelegedett
  • Nevegator
    Sziasztok!Nálam az van,hogy játszok a játékkal kb.15 percig és aztán kikapcsol az egész gép.Ez mitől lehet?
  • Borg
    Ja, és .net Framework 3.5 kell neki előre.
  • Borg
    Lazán felmegy, csak a game setupot win2k, az rgsc setupot meg asszem winxp sp2 módba kell rakni, vagy valami ilyesmi volt.
  • DJS8
    csak Service Pack 1-re engedi felrakni
  • JaSoN HuNTeR #35070
    Vista Service pack 1 nélküli gépre felse akarja rakni a játékot?
  • EK1TEP
    Mégis hol?
  • Csabesz6
    Azóta rájöttem, bocsesz.
    Amúgy tökmindegy Máténak túl nagy az egója:D
    De nem gáz.
  • Synit HUN
    És neked mire nagy az arcod? Arra hogy képtelen voltál megtalálni a gombkiosztást a játékban?
    Belemész a controllsba és a mouse&keyboard-ban ha nyitott szemmel sorról-sorra végigmész hidd el meglesz az.
  • smusher
    Ez elsimítva? Eredeti méretben kuksizod, kecske? Tiszta rece.
  • lee56
    Van HD opció a beállításoknál, nemtom hogy a legujabb patch hozta-e, vagy azelőtt is volt, de ha azt kikapcsolom nálam is úgy néz ki mintha640x480 lenne hiába nagyobb a felbontás.
  • Nathan66
    utána, még követtem a 2 járör kocsit, hogy gyan hova viszik őket, de céltalanul mentek össze-vissza:S
  • Nathan66
    Nna, ma elöször örültem, hogy rendöröket láttam a gta-ban:) Épp egy misszió végefelé jártam, mikor véletlenül elcsaptam egy 4-es banda egyik tagját... Fel is voltak fegyverkezve rendesen (baseball ütö, kés, na meg kigyurt állatok voltak..) Hülye fejjel kiszálltam, mert el akartam venni a lóvéját, ugyanis tele volt körülötte minden zs-vel.., ekkor rám támadtak 3an én meg, azzal a health-el ami volt, elkezdtem menekülni elölük, de az egyik megütött. Egyböl sziréna, két zsaru kiszállt, ráfogták a glockot arra aki megütött és betették egy a járör autoba:) a másik kettö még mindig jött rám, de szerencsémre jött még 2 járör, mikor a másik megszurt a késével. (lényeg, hogy nem ütöttem vissza szerintem.) Rá is ráfogták a stukkert azt bevágták a kocsiba.. a 3. meg elszaladt
  • ldavid
    teljesen jól működik a link, milyen böngészőt használsz?
  • n3whous3
    Nem tudnád a favoritok közé bepöttyözni azt a kibaszott warez topikot? És hopsz, nincs is gond...
  • JB arts
    Bmeg ki vagyok égve ettől az sg.hutól. Soha nem mászik át a warez oldalra, és most meg nincs is kereső. Hát amíg nem lehet átmenni addig mások átmennek? Vagy mi..
  • EK1TEP
    Épületek?
    Teljesen rendben vannak.Akárhogy forgok mindig ott vannak nincs semmi töltés.A látótávolság alacsonysága miatt van hogy a kukát,embereket meg 1-2 tárgyat később tölt de az épületek megvannak!
  • TaRka0107
    Gondolom h nincs elsimítva mert nem lehet elsimítást tenni, de jól nézki. Meg nekem az épületeket valamikor később tölti be. Neked?
  • Csabesz6
    Kösz "barátom", de a játékon belül csak a joy-t látni.Nem gondolod hogy valami konkrétra gondolok?
    Köszi választ azé' csak nem tudom mire nagy az arcod:D
  • EK1TEP
    Nincs élsimítás!!!
    Amiatt felne tedd csak a kép miatt látszik olyannak!!!
    De az tény hogy gyorsabb a game!
  • n3whous3
    Nincs ott semmi elsímítva, nyitva van egyáltalán a szemed játék közben? YASDAS:D Vagy még a reggeli csipa homályosít? :S:ASASD:ASD:
  • TaRka0107
    Hát haljátok én felteszem a Windows 7 et. Neked tök jó minden. Nekem olyan mintha nem lenne rajta antialising. Neked olyan a géped mint nekem, majdnem:D És neked tök jó a graf, el van simítva.
  • globalsidius
    érdemes feltenni a patcheket, vagy csak rontanak a dolgokon?
  • balint1111
    Nekem Win 7 van fent de lassabb mint xp-n ez a játék. Nem tudom mi lehet a gond.
  • EK1TEP
    FPS: 15-25 között van nagyon ingadozó.
    Ettől a grafikától lejjeb nem adok, laggokhoz meg már hozzászoktam. :)
  • EK1TEP
    Eredeti méretű képek:

Konfiguráció:
    - Asus M2N4 SLI
    - AMD Athlon64 x2 4800+ @2500MHz
    - 4x1GB DDR2 RAM
    - ATi Radeon HD4850 512MB (CCC 9.3)
    - 200GB Samsung HDD
    - Windows 7 Ultimate Build 7068

• EK1TEP

1440x900 High minden kivétel a textúra (víz Very High)Csúszkák nemtom auto beállította a gép. :)
  • Máté94
    1.játékba
    2.nem
  • Csabesz6
    Gombkiosztást lehet találni valahol?
    Meg a kamerát le lehet valahogy fixálni, amikor az autóban ülök?
    Köszönöm.
  • n3whous3
    Ránézésre 800x600 minimum a kép, szóval sztem az utóbbi driverek meg patchek után nem lepődnék meg, ha valami elavult gép lenne :)
  • bertino
    én is má' kacsintgatok a win7nek
  • Synit HUN
    Milyen gépen megy ez?
  • EK1TEP
    Kb úgy fut mint XP-n sőt sokkal görülékenyebb alig rötyög alatta a gép semmi hangja...Vista-n darált rendesen!
  • Barny
    gyorsabbsokkal
  • Snexi
    amikor fönn volt a win7 akkor nem raktam föl mert mondom úgyis lassabb lenne mint xp-n..
  • EK1TEP
    Windows 7 alatt stabilabb és gyorsabb a játék!

Pár kép: