Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
rányomok enterrel és kijön az Livés izé rámagyek,hogy Use Existing Live Profile beírom az emailem és ajelszavam aztán elkezdi tölteni és egyszercsak a kiadja azt,hogy Update Required és mindegy,hogy Yes-re vagy No-ra megyek. Azért írtam le mindent,mert én nem tudok angolul,mert nem azt tanítják az iskolában. Kérlek segítsetek már!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
II: taxi társaságnak telószáma nincs, ints le egy taxit (E- betû majd odamászol hosszan F) vagy majd roman fog téged hívni (vagy sms-t kapsz nemtom) hogy hívd fel bármikor és küldd taxit 😊
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Két Krdésem van!
I.:Hol találom a BenchMark-ot?
II.:Mi a Taxi Társaság Telefon Száma?
és amugy BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
BUÉK
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Az lenne a kérdésem, hogy Pc-n nekem nem nyílnak meg achievementek és ez hiba vagy Pc-s verzióba nincsenek?
köszi
B.U.É.K
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de mi a baj a patchel??? felrakom és a kamera bemegy az autó alá pedig nekem látszatra javítja a grafot mert nem átlátszó az út de így nem lehet vele menni hogy mindig bemegy az autó alá a kam valaki pls help
Gigabyte GA-MA770-DS3 | AMD Athlon 64 X2 6000+ | 2x2GB GEIL Black Dragon DDR2-800 | Gainward 9600GT GS 512MB TDU nick: [HUN]UDVIL Windows Live Gamertag: udvil HUN
Ha minden igaz idén csatlakozok hozzátok a multiba
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
elõször is B.U.É.K.!!!!
bocsi a kérdésért de hogyan kell mentenem mert amikor menteni akarok kijön a Games windows live vagy ilyen és kér valamiket
köszi a segítséget
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ujra telepitetem a windowst (XP) és fel tetem ujbol a GTA Iv et, aztán bemásoltam a mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappába, és amikor el inditom a játékot akkor be akkarom tölteni a mentést és akkor ezt írja ki:
Load Failed. Please check your hard driver and try again.
mitöl lehet ez hogy ki írja? hogy lehet megoldani a problémát?
elöre kösz!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Most akkor mit vegyek fel? Csak akkor adja oda a küldit, ha átöltözöm. Csak nem tudom hogy mibe
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram