Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
am nemtom ki kérdezte itt, hogy mé nem lehet körbenézni helivel, hát ez nagy hülyeség
nyomva kell a jobb egérgombot tartani (célzás) és húzogatni az egeret
púúúúú
3x elkúrtam kb azt is :D:D
bele estem vízbe motorral iylecsmi:D
mé nem töltöd be megint a gamet? :D
am meg engem kurvára idgeesített a ribanc, dobtam a picsába :D
a mentõkkel az a baj, hogy hiába hívod, azt nem gyógyítják, aki bajban van a helyszínen, legalábbis tudtommal. Fasza lenne, ha egy patchben ezt megcsinálnák :D
púúúúú
Tegnap elvittem Carment randira. Középsõ szigeten van egy club, még nem voltam ott, gondolom elviszem oda, úgy is mindig a pénz és csillogás érdekli. Éjszaka volt.
Odafele úton kérlelt, hogy segítsek neki jobb helyre költözni, és nem bírja fizetni az ápolónõi bérébõl ezt a drága lakást.
Mind a ketten jól berúgtunk, gondoltam inkább hívok egy taxit, mert nem akartam balhét. A csaj meg letántorog a járdáról (de épphogy csak), erre jön a taxi, és elgázolja. Próbál feltápászkodni, megpróbálok mellé tántorogni, és akkor... BUMM!!! Hátulról valaki belemegy a taxiba, és az még jobban ráhajt szegény Carmenre. És ezzel annyi is volt neki. "Carmen is killed!"
Úgy ledöbbentem, hogy még fegyvert is elfelejtettem rántani, hogy megtoroljam a halálát. A két rohadék autó meg gyorsan eliszkolt, mire felocsúdtam.
Sõt, az egész utca elnéptelenedett.
Hívtam a mentõket kétszer is. Vártam 10 percet, de basztak kijönni.
Odébb mentem egy saroknyit körülnézni, és mire visszamentem, a hulla már eltûnt.
Na azóta nincs Carmen... Ami kár, mert így ki fog engem telefonon távgyógyítani?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
vagy soha többé nemTudtam ráugrani sem mert elpattant faszba :|
valami kúrva bug lehet.néhányan szopunk vele,ezért van az alternatív befejezés:o
púúúúú
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Melyiket ajánljátok a játékhoz?
AMD Phenom X3 8450 AM2+ vagy
AMD ATHLON 64 X2 6000+
nem úgy kell a másik hogy, a last thing tõl kezded,ha mentettél ott akkor jól tetted,én szándékosan,,mivel ott tudod eldönteni hogy deal,vagy revenge,és akkor a revenge-hez mész,annyival másabb a vége hogy nincs szopás a helikopterrel mûködik rendesn,mivel motorral ugratszrá,ja és dimitrit már elõbb lelövöd,meg van még 1-2 dolog ,de nem akarom lelõni:)
emiatt a másik befejezést kellett megcsinálnom.alig szoptam csak plus 2 órát emiatt :)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
púúúúú