Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyerek akar lenni az a "gyere"
lol gyere nem zavar, hogy csak akkor veszik észre ha a csillagok fehérek, magyarul ha téged látnak...... jóóólvan fiam, menny és enegergizáld magad XD
Nathan66
Aztán, bementem a paynspray be, ami látszik is a map-en és észre se vették:)) (mivel vagy halottak voltak, vagy haldolkotak a söréttõl)

Nathan66

Pajzsként használtam, vagy 200rendõr lemészárlása közben<#vigyor1>

n3whous3
Shep
Megnéztem a másik befejezést a tube-on, hát gyakorlatilag ugyanaz. Tehát a lényegi eltérés a templomnál történt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na csak megcsináltam én is azután, hogy ide beírtam elsõre :) Ez a befejezés jobb, úgyis idegesített az a személy aki meghalt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

klart
dimitrinél nállam is volt ilyen kis kaland,hirtelen az se tudtam mi a fasz csináljak helivel:D:D :s

n3whous3
csak billentyûvel irányítva olyan, mint volt régen, egérrel kicsit szar néha nálam is, mikor ugrik az egér egyet és bemegy a nézet felé, na akkor biztos halál, ha nem nyomok egy htáranézést vagy valamit

am nemtom ki kérdezte itt, hogy mé nem lehet körbenézni helivel, hát ez nagy hülyeség

nyomva kell a jobb egérgombot tartani (célzás) és húzogatni az egeret

púúúúú

Shep
Elmennek a csába a készítõk, hogy ilyen idióta irányítást adtak a helikopternek, ráadásul mi a szarét nem lehet egyszerûen lelõni a vén szart?

Shep
Á megmarom magam, ez az idióta helikopter irányítás, rohadjon meg amelyik kitalálta.

klart
nyugi nekem sem sikerült elsõre az se :_DSAsd
3x elkúrtam kb azt is :D:D
bele estem vízbe motorral iylecsmi:D

bertino
ez de szar

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Majd õ<#hehe>

n3whous3
A:AA:ADASD:ASD

mé nem töltöd be megint a gamet? :D

am meg engem kurvára idgeesített a ribanc, dobtam a picsába :D

a mentõkkel az a baj, hogy hiába hívod, azt nem gyógyítják, aki bajban van a helyszínen, legalábbis tudtommal. Fasza lenne, ha egy patchben ezt megcsinálnák :D

púúúúú

Shep
Hát én azzal is szívok, az a kurva motoros rész áááááááááá, persze, hogy a vízbe ugrattam bele, kezdhetem elõrõl.

elite
Gyászban vagyok.
Tegnap elvittem Carment randira. Középsõ szigeten van egy club, még nem voltam ott, gondolom elviszem oda, úgy is mindig a pénz és csillogás érdekli. Éjszaka volt.
Odafele úton kérlelt, hogy segítsek neki jobb helyre költözni, és nem bírja fizetni az ápolónõi bérébõl ezt a drága lakást.
Mind a ketten jól berúgtunk, gondoltam inkább hívok egy taxit, mert nem akartam balhét. A csaj meg letántorog a járdáról (de épphogy csak), erre jön a taxi, és elgázolja. Próbál feltápászkodni, megpróbálok mellé tántorogni, és akkor... BUMM!!! Hátulról valaki belemegy a taxiba, és az még jobban ráhajt szegény Carmenre. És ezzel annyi is volt neki. "Carmen is killed!"
Úgy ledöbbentem, hogy még fegyvert is elfelejtettem rántani, hogy megtoroljam a halálát. A két rohadék autó meg gyorsan eliszkolt, mire felocsúdtam.
Sõt, az egész utca elnéptelenedett.
Hívtam a mentõket kétszer is. Vártam 10 percet, de basztak kijönni.
Odébb mentem egy saroknyit körülnézni, és mire visszamentem, a hulla már eltûnt.

Na azóta nincs Carmen... Ami kár, mert így ki fog engem telefonon távgyógyítani?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

megvan Godley and Creme - Cry

klart
nekem is ilyen gondjaim voltak,vagy leszakadt egybõl a proper mikor alá mentem :SA_Ads
vagy soha többé nemTudtam ráugrani sem mert elpattant faszba :|
valami kúrva bug lehet.néhányan szopunk vele,ezért van az alternatív befejezés:o

n3whous3
linkeld a videót, mert én nemrég néztem meg megint a trailereket és hogy mondjam egyik zene se ismerõs a trailerekbõl (meg van a soundtrack, azt néztem épp át)

púúúúú

n3whous3
ha megy a rádióban, akkor hívd fel a zitt-et

am meg megmondom egy pill

púúúúú

nemtudjátok mi annak a számnak a címe ami a pc-s trailerben volt? (liberty city rock-on van)

intelt vegyé (ha viszi az alaplapod)

Shep
Á a retek helikopterest, hogy lehet megcsinálni? Alámegyek a csónakkal, de még irányba sem tudom állítani a gépet (érdekes módon csak áll egy helyben és hiába nyomom ,hogy emelje az orrát szarik rá) és Dimitri meglóg.

ATHLON <#eplus2>

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

n3whous3
Egyértelmû

Phenom.

púúúúú

gfreak
mondjuk az utolsó beírt kapcsoló után ;)

Racism is a weapon of mass destruction!

Synit HUN
Egyébként a boxos irányítás jön elõ. Ott nem követi a kamera a helit soha.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
phenom...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csrolli
Üdv!
Melyiket ajánljátok a játékhoz?
AMD Phenom X3 8450 AM2+ vagy
AMD ATHLON 64 X2 6000+

klart
jaja,még jóhogy 2 befejezés van:)

mafiahq
Huh, oké kössz, asszem ott pont nem mentettem, de 1-2 egyéb helyen igen. Legalább van egy alternatív lehetõség.. <#merges2>

klart
ja nállam is volt iylen,elõször mikor felugrott rá normálisan akkor leszakadt a propeller :D_ASds majd visszarakta rá de bekúrt a házak közé és fail:C
nem úgy kell a másik hogy, a last thing tõl kezded,ha mentettél ott akkor jól tetted,én szándékosan,,mivel ott tudod eldönteni hogy deal,vagy revenge,és akkor a revenge-hez mész,annyival másabb a vége hogy nincs szopás a helikopterrel mûködik rendesn,mivel motorral ugratszrá,ja és dimitrit már elõbb lelövöd,meg van még 1-2 dolog ,de nem akarom lelõni:)

mafiahq
Az se rossz, nálam van amikor egybõl felrobban amint felugrik. Nah és hogy lehet a másik verziót megcsinálni? <#merges2> Gondolom amikor magad döntesz a dolgokról (életben hagyás stb.) ott kell változtatni?

DJ Skyline
lesz a fõ befejezés és kész. onnantól már rád van bízva, hogy mit szeretnél csinálni, vannak lehetõségek még bõven

klart
nekem elpattan a helikopter mikor alá megyek csónakkal :DSA_SDsd
emiatt a másik befejezést kellett megcsinálnom.alig szoptam csak plus 2 órát emiatt :)

klart
ha a végére érsz mindent megfogsz tudni mér lõjük le poént,amúgy spoiler léccives,romanos részre gondolok,mert én sem tudtam,és jó kis meglepi volt tetzsett nagyon

Ryder7
valaki repült ennél nagyobbat (nem helibõl): KATT - sajátvideó

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

mafiahq
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az utolsó küldetés valami szánalom.. a helcsis rész egy búg halmaz.. a kamera nézetet se lehet beállítani az irányításról nem is beszélve.. komolyan mondom így kimerték adni ..esetleg így akartak valami nehézséget belevinni a játékba? Egyáltalán valakinek sikerült nagy nehezen.. <#merges2> Ennyit errõl a "remek" konzol átiratról.

Shep
Mikor a történet végére érek, már csak bohóckodni lehet a városban, meg a telefonos küldiket csinálni, vagy esetleg lesz valami fõ befejezés. Mit tudom én Roman esküvõje, vagy valami?

tommygear
lolmá
klart
lóóóóóól :_DSADS.fdsS_FD

lool, tényleg! köszi!<#vigyor3>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

akyyy
kamerás mobil<#idiota> és márnem egyszer kellet használnod lóóól

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mentem már, ahoz tartozik az elõzõ kérdésem. (leköll fényképezni egy túszt, csak éppen nincs f. gépem)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

tommygear
menj már ahoz az emberkéhez vazz
klart
nehéz elmenni a fehér emberke jeléig?és megnézni mivan?az fõküldihez tartozik kb,amúgy meg ha már azt csinálod,fognak hívni hogy mivan

NEOreg3
emberikon az egy fõküldetés

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

n3whous3
sms-ed nézd már meg, lehet az rejt egy folytatást :C Am meg lehet hívásra várnak.

púúúúú