Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítenétek abban,hogy Bernie-vel a homérral a középsõ városban mit kell csinálni amikor el kell vinni a ligetbe futni? Valami jogging-ról karattyol de nem teljessen értem. Át kellene öltözni vagy mi..........................
Köszöntem!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Van a játékban DAO-12?
Vagy csak a videóban? (bár én ott sem emlékszem)
Mindenesetre lehet jó lenne de szerintem nem lesz ilyen úgyse,de én legjobban egy ugyanilyen fizikával,és grafikával ellátott SA-nak örülnék. <#vigyor0>#vigyor0>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"A Game Informer szerint a Rockstar North már elkezdte fejleszteni a Grand Theft Auto következõ részét, ami állítólag még idén meg is jelenne.
A GTA-sorozat milliók kedvencévé vált az évek folyamán, tavaly pedig még több rajongót szerezett magának a Rockstar, mikor egy bevándorló szemszögébõl mutatták be, milyen az élet Liberty Cityben, de már érkezik az elsõ letölthetõ epizód is, amiben egy motoros banda tagjaként kóborolhatunk a város utcáin, sõt úgy tûnik, még idén egy új GTA-részt köszönthetünk.
Félreértés ne essék, nem egy újabb DLC-rõl beszélek, hanem egy „egész estés” játékról, ami a Game Informer legújabb száma szerint már fejlesztés alatt áll, és hasonlóan a GTA Vice Cityhez vagy a San Andreashoz, egyáltalán nem, vagy csak nagyon kicsit kapcsolódna az elõzõ rész történetéhez, és egy új városban -- állítólag Tokióban -- játszódna.
Természeten hivatalos információkat még nem tudunk, de várhatóan egy-két hibajavítást követõen ugyanazt a grafikus motort használják majd a srácok, így a technikai alap adott, ami jócskán meggyorsítja a fejlesztési idõt, és ha belegondolunk, nem is annyira lehetetlen elképzelés egy új rész érkezte, hiszen a GTA III után csupán egy év kellett a Vice City megjelenéséhez." - pcguru.hu
Racism is a weapon of mass destruction!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Minden esetre már megõrülök tõle...<#falbav>#falbav>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
És biztos nem a túlhajtás miatt, mert ha kilépek a menübe, és ott hagyom 1 órára, mire visszajövök, ugyan úgy fagy.
És semmi más egyéb játék nem csinálja ezt.
Senki másnál nem fagy sosem?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
EEE 1899
melyik opcióban van ?
egy print screent dobnál pls ?
\"Erről van szó!\"
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Racism is a weapon of mass destruction!
elõször fel volt rakva a 9.8-as driver.
aztán a 9.12-es-t raktam fel ami most van jelenleg is rajta.
\"Erről van szó!\"
V9ykn8_TZL0
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
DEERHUNTER01: Neked szerintem a kariddal van gond, próbáld cserélgetni a drivereket. Sajnos ez a nagy gond az ATi karikkal <#boxer>#boxer>, bár ha jól tudom már NVidia-nál is elõfordult <#alien>#alien>
elõször fasza volt a kép aztán kb amikor 3.szorra inditottam a játékot ilyen lett:
megoldás?
\"Erről van szó!\"
van magyrositása a játéknak?
Uggggggyanmár.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Nekem sp 2 van fent, menni fog a játék? Ha nem van valami trükk hogy menjen sp 3 feltétele nélkül?
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Csináltam egy kis kedvcsinálót a GTA IV-hez Nézzétek meg!
http://www.youtube.com/watch?v=rC32BDExPiA
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram