Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy beteg kérdésem lenne: Mennyi pénzt von le "korházbakerüléskor"?
Én számolgattam, szerintem 10%-ot! De.. nemtom!
cd-n nem találtam.
hoy ehh
amúgy rég voltam multiba, lehetne megint valami jackess móka:D
pl megüynk motorral és egyszerre leugrunk róla.
korháznál van egy nagyon hosszú lépcsõ, ott egy kis lépcsõzés xD
sajnos a kod eltünt igy nem tudtok valami más megoldást???
érdeklõdje meg, hogy kicserélik -e neki. szerintem igen. ha nem, akkor nem veszit semmit, ha meg kicserélik, örülhet.
esetleg a boltba ahol vetted.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Úgyis kimarad, nem?
elindítja az exe-t a mappából. És nem azt a parancsikont, amibe beleírtad a kapcsolókat is és ott fetreng az asztalon.
púúúúú
Van, hogy bekapcsolom, és indítom, de van, hogy restart után még nézek filmet, hallgatok zenét, ilyesmit, és csak utána, amikor épp kedvem van.
Ilyenkor mindig elõször kinyomom a Social Clubot, és késõbb indítom el újra.
Próbáltam persze újraindítás után is, anélkül, de nem vettem észre különbséget.
Mikor érvényesül a launchGTA4.Exe után beírt kapcsoló?
Ha fut a SC, és úgy klikkelek, vagy ha nem fut, és 0-ról indítok el mindent?
A commandline nekem olyan, mintha nem csinálna semmit. Ha átnevezem, pont úgy fut, mint ha stimmel a név.
Mindezek ellenére, meggyõzõdésem, hogy csak valami beállítási nyûg lehet, mert tök jól kellene mennie, de valamiért mégis kritikán aluli.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Valami beállításbeli gond nem lehet?
Mert ha néha megy, néha nem, akkor nem lehet SP3ra fogni. Nekem teljesen jó, ha a mindig megy állapotot tudom állandósítani valahogyan. Tetszik, jól szórakozok, csak idegesít, hogy nem mûködik.
A másik, hogy ilyen gépen alapból sem 10 fps-sel kellene mennie, ahogyan most teszi az esetek 90%-ában.
Mindenki másnak szolidabb handware-rel simán megy 20-30-cal.
Ami épp a duplája...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szûz windows. defaultból SP2-vel (regeditben átírtam, SP3-nak látja, szerintem ennek nincs jelentõsége), alap dolgokkal. Egy winamp van rajta, meg daemon tools, driverek.
És azokat is ki szoktam kapcsolni a task managerben...
Ha igen akkor pls link vagy fotó.
Köszi!
De ez így akkor sem jó. (nem okoskodni akarok, de valami nem stimmel)
Egyszer fut tök jól, aztán másnap meg kimegyek a házból és egybõl egy másodperces akadással köszönt.
Szal 'akad', vagy 'nagyon akad' között legyen magyarázat az optimalizálatlanság, elfogadom. Viszont teljesen jó, folyamatos órákig, bármit csinálok, meg a teljesen használhatatlan között ne, mert ez egy nyamvadt gép, nem pedig valami szeszélyes picsa, hogy vagy van kedve, vagy nincs...
10-20 indításból 1 alkalommal hajlandó rendesen menni a játék. 1024x768x70Hz a felbontás, gép által választott értékeken vannak a csúszkák.
A játék nagyon szaggat, max 10-15 fps lehet a sebessége, kivéve a néhány szerencsés indítást, amikor szuperül megy, van vagy 40 fps. Akkor mindegy mit csinálok, mindegy milyen idõ van, teljesen folyékonyan, szuperül megy. Mindegy mennyit játszok, órákig minden rendben, de ha kikapcsolom, akkor következõnek megint szarul megy.
Amikor nem jön össze, akkor este lassabb, esõben is, könnyen megakad, stb. Szarul megy. Napsütésben elviselhetõ, csak zavaró, hogy minden lassan, nehézkesen mozog.
A gép: Gigabyte EP43 DS3L, Core 2 Duo 8400, 2x2giga Geil ram 800MHz, 4850-es radeon. Driverek újak, windows install új, GTA install is új. LaunchGTA4.exe megy a 2 tipikus kapcsolóval (-memrestricht, meg a másik, ami a razor infoban van).
Csináltam Commandline.txt-t is, de nem tudom mûködik-e.
Simán új sorba kell a kapcsolókat beírogatni, vagy kell bele bármi más szövegrész? File neve, ilyesmi?
Ezen a gépen szerintem nem kellene ennyire szaggatnia, és mint néha látszik is, tud sokkal többet is, csak valamiért nem akarja mindig.
Van ezeken valami, ami visszaveszi a processzor teljesítményét, amikor nincs terhelés. Nem lehet, hogy nem állítja vissza, mikor meg van? (Ha alt-tabbal kilépek és nézem, akkor 333x6 szorzóval megy, holott biosban 9x333-on kellene. De lehet, hogy akkor megint visszaveszi magát.)
GTA benchmarknál RAM és VGA terhelés 50% körül mozog, a processzoré meg 93% volt legutóbb (szaggatott épp)
Ötlete valakinek mi lehet?
(más játékok hiba nélkül mennek maxon)
Másik kérdés: Windows XP 32 bites tényleg nem kezeli a 2 giga ram feletti részt? Ha saját gépnél nézem, akkor látja, de vajon kezeli, használja is?
Nagyon köszönöm!
Minden játékot felhúzok csutkára, 1280x1024, és a 60FPS általában stabil. (Na jó, van ami csak 40...) Ez közepes-jó beállításokat ENGED, és fél óra, óra múlva kifogy a ramból, elkezd szaggatni. (Vicc. betölt, szoba-60-70 FPS. kiérek a folyosóra, 30... ) Elhiszem, ha raknék még bele 2G ramot, nem fogyna ki ilyen hamar, de akkor 64bit, ahhoz meg most nincs kedvem. konzolhoz, pláne. (Márcsak azért sem, mert ilyen beállítások mellett is szebb, mint konzolon) Úgyhogy marad az, hogy fent van ugyan a gépen, de nagyon kell unatkoznom, hogy el is indítsam.
Egyszerûen, ez egy kritikán aluli port, annyira, hogy kedvem sincs vele bajlódni.
Géphez meg annyit, hogy felesleges ezért, és a Saints Row2-ért gépet újítani. A többi meg megy maxon. Ha egyszer megcsinálják rendesen, majd játszok vele, addig....
http://www.freetvmaci.info/
mutass már egy olyan képet, amin szemben tömbházak vannak ilyen felbontással.
púúúúú
árnyékkirajzolásnál szintén: állj meg éjszaka az út mellett: 6-osnál a melletted álló villanyoszlop árnyéka nem létezik, 7esnél ott van. plusz amit még érdemes high-ra, very higra húzni, az az árnyékminõség, mert pl. mediumon botrányos...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A látótáv meg nagyon gáz, ha minimum, a távoli lámpák fénye sincs meg hát...
púúúúú
Illetve nyilván fent van a 2. patch is, ugye? Az számít igazán.
Már hogyne lenne...
púúúúú