Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez alapján a DLC oda fog b*szni rendesen. tényleg arról lehet szó, hogy most 100%-ig a játékélményre koncentrálhattak, nem kellett foglalkozniuk a technikai dolgokkal
kamion a'la Terminator 2!!!
remélem pár hónap és bejelentik, hogy jön PC-re is 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
most már 1000%😊
de nincs is végtelen lõszer:S
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
" Egyéni szabadidõs tevékenységek eredménye (5%)
Meg kell nyernünk egy billiárdot, egy teljes bowling játékot, egy darts-ot, és meg kell vernünk a legjobb eredményt (11000 pont) a QUB3D nevû videójátékon. A tevékenységek egyenként 1,25%-ot számítanak."
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
basszus😞
na de már 99.0%-.-
de régebben csaj ellen tudtam nyerni.. bene is van a statba hányszor nyertem pool-t.
de nem is kell 100%nak lennie elvileg, elég ha megadják a kélpességeiket, meg elviszem mindegyiket mindenhova egyszer. ez megvolt, mégis 98,5%:@@@
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
a fõ küldiket végigvittem.
Meg szerintem már mindent megcsináltam.
De elvileg, mivel ,5-ön állok, és 4 ilyen küldetés van amiért tizedet kapok:
Galambok (2,5%)
Különleges ugratások (2,5%)
Körözött bûnözõk (30 darab) (2,5%)
Bûnüldözés (20 darab) (2,5%)
Megnéztem a Stats-ba:
Pigeons exterminated: 200 - tehát a galambok megvannak.
Stunt jumps completed: 50 - tehát az ugratás is megvan
Most Wanted completed: 30 - tehát a körözött bûnözök is megvannak
Vigilante levels done: 20 - tehát a bûnüldözés is megvan
aKkor mégis mi hiányozhat még?
vagy valamelyik nem az a statsba és rosszul tudom?
HELP😞
Nem kéne általánosítani...
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
elõre is köszönöm
én az elején nyomkodtam, mint a barom, aztán kicsit ütemesen is, aztán megint, mint a barom és végre felhúzta magát
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ja és 4 mb os netem van de olyan szerverre ahol 3 an vannak oda már nem tok belépni :S
hoy ehh
Játék utolsó küldetése, aki nem vitte végig, ne olvassa tovább!
Jimmy Pegorinot üldözöm, kinyírom azt a kb. 30 embert, aki védi, ezzel nincs gond, motorra felülök, õ elindul csónakkal, L.Jacob jön helivel, tiszta sor... ugrató, motorról elrugaszkodok, helibe megkapaszkodok, írja a játék, hogy nyomkodjam ismételten a Numpad0-át (erre van állítva az ugrás nálam), hogy felkapaszkodjon a gépre. Nyomkodom, mint az állat, semmi, leesik egy idõ után. Próbáltam, hogy folyamatosan nyomom, az sem segít. Utána kipróbáltam, hogy hátha a Space maradt az ugrás ennél a résznél, van ilyen néha játékoknál, de nem.
2 kivétellel a játék összes küldetése sikerült elsõre, azok is másodszorra, de ez vagy 10-edszer sem tudom összehozni...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
gamertag: realeeh
de megint meg kell mert kell a 100%-hoz😞