Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Nekem a köv. dolgok segítettek:
1. Uninstalláltam a gémet, majd mindent amit hagyott a néhai mappájában dilit.
2. Mikor felraktam megint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3. GÉM
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
Tudna nekem valaki segíteni az offline aktivációban vagy a regelésben az online modban?? HELP ME!!
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
mit kell csinálni???????
bár bejöttek úgy konfig lehetõségek a grafikában, esetleg lehet variálni ízlés szerint
púúúúú
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ismét bele lendülnék a játékba és olyan kérdésem lenne hogy az 1.2-es patch optimalizált e valamit a játékon?
Bele kéne ezt írni a faqba.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval motorcsónakról fel kell ugrani a helire, (már amikor jamaicai barátunk megvár aztán nyomom a helivel, mer általában az van h megáll egy kicsit és nem jelenik meg alatta nyíl h menjek alá hanem elhúz azt kész, dimitri megszökött és kezdhetem újra..) a kamera pedig fix és egérrel sem tudom mozgatni szal nem látni semmit, szóval a lényeg h üldözöm dimitrit aztán lezuhan az utcára vagy ilyesmi, de oda meg nem tudok bemanõverezni mert szart se látni a kamerától...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az a lényeg hogy van 2 felhasználónevem Sanyi55 és Mosquito10 a Sanyi55-be már 80%-nál járok de ott nem tudtam hogy kell hozzárendelni és csináltam egy másikat a mosquitosat . Hogy tudom a mentést átrakni a Sanyi55bõl----->>Mosquito10-be?
(ha warez, akkor ön kap egy IJ pólót, és próbálkozzon tovább a warez topicban)
Racism is a weapon of mass destruction!
Vista 64 SP1-em van a gépen.Telepítés 99%-ig megy,aztán vechiles.img nevû összetevõnél megáll és nem megy tovább.Újra megpróbálva kiírt valami hibaüzeletet,amit most fejbõl nem tudok idézni.Mi lehet a probléma?Nem jó a Vistám neki?Ha csak úgy tudnátok segíteni,hogy belinkelem a hibaüzit,elkezdem megint telepíteni a játékot.De elég idegölõ a dolog.Nem,nem fogok felrakni most Xp-t,mert jelen egy hete lõttem be a Vistát és minden tökéletesen fut rajta,ezen kívül,de ezt még telepíteni sem engedi...!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"õõ nem tudjátok hogy lesz még GTA? mert én ugy hallottam hogy ez volt az utolsó😞"
ááá dehogy, kizárt hogy, egy rekordmennyiségben eladott játék folytatást kapjon...
Tegnap megvettem a játékot fel tettem meg fel patcheltem és elkezdtem az egy játékos részt és amikor Michellt el kell vinni bowlingozni ott elakadtam. Vmiért nem akkarja elguritani a bowling golyót hiába csinálom azt amit ír. Ha vki tudna nekem segíteni hálás lennék mert így egyenlöre csalodott vagyok.
Üdv Bandeeka
ideiglenesen felraktam ide
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pixelfütyi a DLC-ben. Azta!
Látszik, hogy Amerikában tiszta nõuralom van. Ráadásul, azok a leghangosabbak, akik max képernyõn láttak hasonlót.
Komolyan mondom, a "szabadság hazája" átment a szánalom hazájába.... Ilyenekrõl mindig az a south park epizód jut eszembe mikor Cartmen átmegy a színpadon egy szál semmiben, és õ a legnagyobb gond onnantól, az hogy egy srác szemét kiverték, mit sem számít. Teljesen érthetetlen. Híradóban az ikertornyok összedõlését, a sorozatgyilkosokat stb-t lehet mutogatni, de ha cici van a képen, az 16+. Lehet, lassan a szoptatást is betiltják, mert káros a csecsemõre nézve a nõi mell látványa. Még valami perverz állat lesz belõle...
http://www.freetvmaci.info/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
mi a halált kell csinálni???????<#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#gunyos1>#gunyos1>
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms