Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyarosítás mikorra várható?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mit vársz tõle angolul <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem megy multiplayer... :S valaki megy multiplayerezik?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
púúúúú

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
elromlott a gta-m letöröltem és újraraktam. aztonban leszedtem egy savegame-t és felül kellett írnom az xlive.dll-t a system32 ben. azóta nem mûködik akkor sem ha újrarakom a gta-.
honnan szerezhetek megfelelõ xlive-t. sehol nem találok... pedig már egy párat leszedtem de nem rakja újra az xlive-t
http://www.tenke.hu
púúúúú
Ja meg attól függõen, hogy hogyan van beállítva, lehet sok autó meg sok NPC vagy nagyon kevés is.
púúúúú
Meg vettem a játékot és szeretném megkérdezni hogy a multiba hány emberke lesz látható egyszerre???
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
púúúúú
Szeretném megkérdezni a GTAIV és Nvidia videokártyával rendelkezõ tulajokat, hogy melyik Nvidia videokártyával kompatibilis a játék, na már most én a játék (minimum és ajánlott) gépigényével tisztában vagyok. A kérdésem tehát, hogy milyen típusú Nvidia videokártyával fut stabilan, kevesebb hibával a játék . Kérdésemet csak azért teszem fel, mert anno a Gta Sa megjelenésénél is fordultak elõ videokártya problémák (hiába volt ott is fetûntetve gépigény), godolok itt arra, hogy a Nvidia Geforce 5200 és 5500 videokártyáknál teli volt bugokkal a játék, komolyabb kártyákon Geforce 6600, 6800 semmilyen probléma nem fordult elõ.
Amd X3 [email protected] Ati 4670 4GB Ram Vista 32 Bit
púúúúú