Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Street (alap hawaii inges)
Soiree (scarface-féle kék öltöny)
Coveralls (munkás ruha)
Casual (szürke pólós)
Country Club (golf ruha)
Havana (kubai viselet)
Tracksuit 1 (fekete edzõ ruha)
Tracksuit 2 (barna edzõ ruha)
Cop (rendõr egyenruha)
Bank Job (bankrabló szerelés)
Mr. Vercetti (csíkos öltöny)
Frankie (feliratos fehér póló)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
OMSI FOREVER!!!
Felraktam a játékot, és ment is elég jól max felbontáson csak a világ kidolgozást meg a kocsi kidolgozottságoz kellett levennem, a lényeg h szépen futott semmi szagattás és volt olyan szép effect is h ha körbeforgattam a kamerát akk mosodott(megha elég gyorsan mentem akk is).
És másnap el akartam inditani és csak a 4. kisérletre sikerült és ugyanazon a grafikai beállításon egy kicsit szagatott és nem volt benne az a mosódás effect sem,ami eléggé idegesít:S. pls segítsetek Srácok!
puszóka
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Feltoltam a gémet a kövi konfigra:
4200+ X2
2GB DDR2
X1950Pro
XP SP3
Cat 9.2
Minden árnyék borzalmasan fest. Visszaolvastam a topikban, ezzel a VGA-val sokan szívtak, de megoldást nem találtam...vagy nincs is?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Eddig egész jól futott a játék, közepes vagy annál kicsit jobb beállításokkal, erre most felraktam a legutóbbi patch-et, és olyan, mintha kikapcsolta volna az élsimítást, nagyon rondán néz ki. (bár egy kicsit talán gyorsabban fut, de annyival nem, hogy megérné) Valahogy be lehet kapcsolni az élsimítást?
OMSI FOREVER!!!
Szeretnék a #31148-as hozzászóláshóz hozzászólni.
Akkori kérdés: Visszaszeretném tenni a mentéseimet, de új live accountot kellett csinálnom (az mostmár rendben van), de a save-kkel valami baj van, amikor beakarom tölteni folyton azt írja ki hogy "Load failed" és nem tölti be. Ez miért van? Amúgy rohadt idegesítõ, hogy így megvan bonyolítva már maga a játék elindítása, meg ez a save fájl elrejtés, hát totál hülyeség, na mind1
Akkori válasz: Az a megoldás h felteszed a 9.12 es ATi drivert és a CCC ben pedig mindent defaultra állítasz majd. nekem ez igy bejött
H O Z Z Á F Û Z É S :
Nekem Nvidia kártyám van, ott hol, mit kell beállítani?
KÜLÖNÁLLÓ KÉRDÉS OFF:
Off: Mit kell beirni a windows keresésbe hogy a HKEY clesset beállítsam?
ON:
OMSI FOREVER!!!
púúúúú
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
púúúúú
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
vistánál kevés neki a 2gb nagyon
xp-n viszont teljesen elég
meg a játék inkább proci igényes,a 4 magot szereti
Most raktam fel a játékot, a teszt azt irja,hogy 56 Fps, mégis mikor beszállok egy kocsiba, minden kormány mozdításnál szaggat.
Ez reális ilyen gépen?
Core2Duo E8400 3.0Ghz, 2GB Ram, Ati Radeon 4830 512mb