Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Hello, újratettem a gépet és a mentéseket próbálnám újra feltenni(ahogy a faqban van), de akárhányszor próbálom, mindig a leges legelsõ küldetés utánra dobja be a játékot! Valami ötlet valakinek?

Street (alap hawaii inges)
Soiree (scarface-féle kék öltöny)
Coveralls (munkás ruha)
Casual (szürke pólós)
Country Club (golf ruha)
Havana (kubai viselet)
Tracksuit 1 (fekete edzõ ruha)
Tracksuit 2 (barna edzõ ruha)
Cop (rendõr egyenruha)
Bank Job (bankrabló szerelés)
Mr. Vercetti (csíkos öltöny)
Frankie (feliratos fehér póló)
fery02
Vice City topik <#integet2>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
több volt ott

púúúúú

Lacee86
12?! Sorold csak, mik azok!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

az a 2 inkább 12, de amúgy ja
Lacee86
Vice Cityben kb. 2 ruha van, mégis nagyon szórakoztató. Mellesleg, ha olyan pálmafás inget látnék vhol, tuti megvenném. <#circling>

fery02
Nem divatbemutató ez, hanem kemény akciójáték.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tegzes Bálint
Kevés a ruha...<#szomoru1>

MucsaRöcsöge

sziasztok! valaki tudna nekem küldeni mentést? olyan kéne amelyikben az egész városrész ki van nyitva, mert ott jártam, de sajnos nem jók az én mentéseim, mert a live profilt nem mentettem le.. vagy nem tudom mi a gond.. légyszi segítsetek h be tudjam tölteni a mentéseket! légyszi! köszi!

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

igen... akár

longhaul
Mit kell beirni a windows keresésbe? Nem kritizálok, csak úgy ézrem nem válaszolt ebben a kérdésben még senki.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Miért mit csináljanak? Dugjanak]/apro]?

OMSI FOREVER!!!

Lacee86
Beszarás, manapság már lányok is GTA-znak?! <#idiota>

Köszi szépen bevállt! :) Köszcsi:D!!

Nyomd meg a P betût játék közben.

Szióka!

Felraktam a játékot, és ment is elég jól max felbontáson csak a világ kidolgozást meg a kocsi kidolgozottságoz kellett levennem, a lényeg h szépen futott semmi szagattás és volt olyan szép effect is h ha körbeforgattam a kamerát akk mosodott(megha elég gyorsan mentem akk is).
És másnap el akartam inditani és csak a 4. kisérletre sikerült és ugyanazon a grafikai beállításon egy kicsit szagatott és nem volt benne az a mosódás effect sem,ami eléggé idegesít:S. pls segítsetek Srácok!

puszóka

Lacee86
Hát egymagos procival nem igen érdemes próbálkozni sajna. :(

sziasztok! valaki tudna nekem küldeni mentést? olyan kéne amelyikben az egész városrész ki van nyitva, mert ott jártam, de sajnos nem jók az én mentéseim, mert a live profilt nem mentettem le.. vagy nem tudom mi a gond.. légyszi segítsetek h be tudjam tölteni a mentéseket! köszi!

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

norbi2fraktal
nekem elindult azon a configon amit alul láttok, csak 640-es felbontásban tudtam volna játszani, de nem volt szép mivel 19" monitorom van és még 1024-sem szép rajta

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Lacee86
Patcheket is feltetted? Rémlik, h írták, h vmelyikben van X1900-esekre vmi javítás.

Narancs
Sziasztok!
Feltoltam a gémet a kövi konfigra:
4200+ X2
2GB DDR2
X1950Pro
XP SP3
Cat 9.2

Minden árnyék borzalmasan fest. Visszaolvastam a topikban, ezzel a VGA-val sokan szívtak, de megoldást nem találtam...vagy nincs is?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Synit HUN
Ha felrakod a patch-et minden beállításod visszaáll alapra. Nézd meg a beállításaidat!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Azt tudom, csak eddig mondjuk az életet jelzõ csík széle nem volt rohadt recés, most meg az.
Eddig sem volt benne élsimítás.

Sziasztok!

Eddig egész jól futott a játék, közepes vagy annál kicsit jobb beállításokkal, erre most felraktam a legutóbbi patch-et, és olyan, mintha kikapcsolta volna az élsimítást, nagyon rondán néz ki. (bár egy kicsit talán gyorsabban fut, de annyival nem, hogy megérné) Valahogy be lehet kapcsolni az élsimítást?
longhaul
Az elsõ probléma nem is olyan érdekes, a második: hogy: Off: Mit kell beirni a windows keresésbe hogy a HKEY clesset beállítsam?

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Hali.

Szeretnék a #31148-as hozzászóláshóz hozzászólni.

Akkori kérdés: Visszaszeretném tenni a mentéseimet, de új live accountot kellett csinálnom (az mostmár rendben van), de a save-kkel valami baj van, amikor beakarom tölteni folyton azt írja ki hogy "Load failed" és nem tölti be. Ez miért van? Amúgy rohadt idegesítõ, hogy így megvan bonyolítva már maga a játék elindítása, meg ez a save fájl elrejtés, hát totál hülyeség, na mind1

Akkori válasz: Az a megoldás h felteszed a 9.12 es ATi drivert és a CCC ben pedig mindent defaultra állítasz majd. nekem ez igy bejött

H O Z Z Á F Û Z É S :

Nekem Nvidia kártyám van, ott hol, mit kell beállítani?

KÜLÖNÁLLÓ KÉRDÉS OFF:

Off: Mit kell beirni a windows keresésbe hogy a HKEY clesset beállítsam?

ON:

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Nekem rontott

OMSI FOREVER!!!

Snexi
3. patch az ront vagy javít?lehet hogy win7-en a 3.-at is fölkéne raknom?

Lacee86
Én értem, h nem végleges verzió, de csak van köze a kiadandóhoz, hiszen azt mutatják be/tesztelik stb. vele.

mondtam én hogy van?
n3whous3
ok nem úgy értettem, hogy teljesen köze sincs, de ez nem az és kész, mások meg itt készpénznek veszik, mikor még ki se adták.

púúúúú

Banano
Fps adatokat nem tudok, de szemre bõven jobb mint az xp.Az xp majdnem játszhatatlan nálam, normális felbontásban szegény pici 88GT-m nem bírja.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

rooney8
De akkor mégis köze van a (majdani) kiadott verzióhoz :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

n3whous3
Gondolom szoftverfejlesztést tanultál és tudod, hogy mit jelent az, hogy release candidate. Az egy megjelenés elõtti újabb tesztverzió, amin végigfut egy banda, hogy minden ok-e tényleg. Ja hogy ezt nem tudtad?

púúúúú

Lacee86
Persze köze nincs, csak bûvészkalapból elõjövõ kisnyulak vannak benne... Ilyen hülyeséget hogy lehet mondani?! <#pardon1>

n3whous3
az release candidate, köze nincs a kiadott verzióhoz -.-

púúúúú

de van RC
kuzco007
emberek win 7 még nincs is kiadva mirõl beszéltek?:D

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Legend Killer
ok, kösz a válaszokat :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Stefibaba
Persze hogy lehet mászkálni utána :P hüle volt az aki azt mondta hogy nem :D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Lacee86
Én úgy tudom, h lehet. De majd elmondja, aki már végigtolta. :)

Legend Killer
ha végig vittem, lehet utána szabadon mászkálni? még felénél se vok, mindig hanyagolom :D. de lehet úgy hallottam régen, hogy utána nem lehet szabadon mászkálni, mint gta sa-ban.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Snexi
oda nem elég a 2gb ram,4gb ram kéne

Win7-et használok, és azt vettem észre hogy szinte csak amikor kocsival megyek akkor szaggat. Mikor elforditom a kormányt, ha az egérrel körbenézek nem, és akkor sem ha gyalog megyek (vagyis ritkábban).
Snexi
attól függ milyen oprendszert hazsnálsz
vistánál kevés neki a 2gb nagyon
xp-n viszont teljesen elég
meg a játék inkább proci igényes,a 4 magot szereti

Sziasztok!
Most raktam fel a játékot, a teszt azt irja,hogy 56 Fps, mégis mikor beszállok egy kocsiba, minden kormány mozdításnál szaggat.
Ez reális ilyen gépen?
Core2Duo E8400 3.0Ghz, 2GB Ram, Ati Radeon 4830 512mb
Snexi
nemértem,nekem ugyanúgy fut...melyik patch van fönn nektek? (nekem csak a 2.)

n3whous3
mennyivel jobb úgy kb egyébként?

púúúúú