Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
Szerintem a GTA IV-hez, nem lehet hasonlítani semmilyen játékot még a saját stílusában sem, Saints Row 2==FOS vagy Godfather 2-is...semmi valósághû nincs bennük........GTA IV Forever

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Lacee86
Így van. Bár én mint mondtam, nem ismerem a ME-t, de képek meg videók alapján köze nincs a GTA-hoz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mila69en
nekem meg volt fosboxra nem egy nagy eresztés, nagyon steril és mû az egész játék... gta4 mellett labdába sem rúghat

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DeerHunter01
Mit veszekedtek ezen ? 😄
ha már GTA IV akkor hasonlitsátok össze inkább azzal a Saints Row2 -vel.
nem játszottam vele de nem is nagyon érdekel

\"Erről van szó!\"

Snexi
hidd el a me se így futna ha egy összefüggõ városban lehetne játszani ami tele van emberekkel és autókkal

Snexi
a me egy ideig szép,de egy idõ után rosszul voltam tõle
emlékszem amikor me után elindítottam a gta-t és akkor nagyon szépnek tûnt a gta részletes világa a me steriléhez képest

A ME legalább optimalizálva van.

tommygear
nem is, gta
MerlinW
Senki sem mondta hogy nem szép a ME, de hogy kettõ közül melyik játék képi világa a valósághûbb, az szerintem nem kérdéses.

A másik hogy a ME leköti az emberek többségét 5-10 órára, aztán megy a polcra.

[merlinw.org]

tommygear
igaz a szó, mind2 jó játék de köze nincs egymáshoz
DeerHunter01

Azért nem rossz a grafikája ennek se bár nem értem hogy lehet összehasonlitani a két játékot.
olyan mintha azt mondanám hogy szép a Colin Dirt valaki meg rávágná : de a Crysis sokkal szebb

\"Erről van szó!\"

n3whous3
kicsit nagyobb a pálya a gta-ban, nemde?

púúúúú

MerlinW
Stílusosnak stílusos, de a széptõl baromi messze van😊

[merlinw.org]

fook
a szép 😄

MerlinW
A "csúnya" játék...

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Nem tudom neked mik az elvárásaid... de olyan még nem létezik.

[merlinw.org]

jackcsabi
Mert hülye szegény ^.^

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

n3whous3
de miért?

púúúúú

Gta4-rõl még mindig a San Andreas jut eszembe.
Óóó tényleg bazd.<#crazya>
mila69en
gyógyszered bevetted e?😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csak lehúztam a gta4 grafikáját,már ha lehet annak nevezni 2009-ben,és felhoztam egy istenkirály grafikájú játékot.
fery02
😄DDD

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
basszátok meg a mirrors edge hogy jött most ide?

púúúúú

jackcsabi
Hát azért GTA4ben sokkal több dologra kellett ügyelniük, plusz jól kidolgozott sztori... Hát most a mirrors edge-röl ezt nem nagyon tudom elmondani.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

TaRka0107
Egyetértek, az index-nek én is örülnék! Amúgy hogyan kell letölteni a Pontiacot? Nem találok linket!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
De a Mirrors Edge-t miért kell összehasonlítani egy gyilkolós tolvajos játékkal? Grafikában biztos jobb a Mirrors Edge!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Próbáld ki a Mirrors Edge-t. Hatalmas játék. Nekem jobban bejött mint a GTA IV de a Vice Cityn nem tesz túl 😊
VICE CITY FOREVER!!!

Lacee86
Én nem ismerem a Mirrors Edge-t, de ez a játék a maga hibái ellenére sztem kiváló, és meghökkentõen élethû részletekben gazdag.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nesu
Kösszi szépen mindenkinek !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Mitsurob
Már várom az új kocsikat, gtainside.com -on írták, hogy következõ héten(ezen a héten) sok új új kocsi lesz elérhetõ..
Hát kíváncsi leszek a Pontiac és a Subaru után, mit hoznak össze.
Azért jó lenne egy indexelõs mód, script is..

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

mila69en
hogy lehet grafikailag össze hasonlítani egy ilyen komplex játékot ahol és és lélegzik egy egész város, egy csõ játékkal? ami rádásul steril is😞

Nuclearity
én is csak multi miatt vettem meg, és nem bántam meg 😊)

de elvileg ha haverod ad egy aktiváló kodot akkor tudsz gamelni vele és nem is kell megvenni (legalábbis ezt mondták pár hsz el lejjebb.)

jackcsabi
Te nagyon idióta, pont hogy te nem tudod értelmezni amit ír. Egyáltalán nem tudom miért osztod itt az észt?

értettem*
Grafikára értettek te farok.Tanulj meg olvasni,és azt értelmezni.Végig a grafikáról beszéltem.
ChuckyHUN
A MIRROR'S EDGE VALÓSÁGÛBB
á há. tehát te reggel felkelsz, és fehér-piros 200 méteres házak tetején ugrálsz, leveleket kézbesítve???
tényleg tök valósághû a mirror's edge

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

AZ lenne a kérdésem hogy a multija mien PC-n ? sokan vannak? Megéri megvenni a multi miatt mert én Tört verzióval cask Singlbe tudtam nyomni.. a haverom akinek megvan PS3-ra azt modnja fasza a multija...

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

rooney8
readme.txt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ronso
üdv

Lehet hülye kérdés de én még nem tettem be semmit a gta 4 -be,se modot ,se autót.hová kell ezeket másolni amiket letöltök ?

Sakkoo.......Baszkiiii

n3whous3
próbáld ki azt, hogy 1részt a dxdiag alatt leveszed a hardware-es gyorsítást, másrészt próbálj ki másik drivert

púúúúú

pIIrash
Üdv!

Valakinek sikerült esetleg megoldania a hang problémát?
Betölti a játékot és megy tovább a betöltõ zene. Majd ha kilépek a szoba ajtaján, elkezd zúgni az egész.
Rosszabbik eset, amikor menet közben egyszer csak gondol egyet és nincs többé fegyver és beszédhang.
Amit próbáltam: hadrveres gyorsítás 2-esre levettem. commandline-ba -minspecaudio és -maxspecaudio, ezek mindenféle kombinálása.
Kártya: SB Audigy SE

Elõre is kösz!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Kit--Kat
Nem is értem mi tartott idáig, remélem már futószalagon jönnek a modellek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jó a nick képed😄
n3whous3
😄

púúúúú

Úgy!<#taps>Ilyen az átlag magyar!Egyszer elesik,többet baszik felállni.<#duma>
norbi2fraktal
többet ide sem írok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Igen,mert még magyarul se tudsz."be biggyesztek"---->"bebiggyesztek"