Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy hónapja küldtem (kb) egy levelet rockstar supportnak, hogy elhagytam a cd- kulcsom (képekkel mindennel együtt) . valaki segítene nekem ebben? mert hiába keresek egy normális support emailt nem találok.
köszönöm elõre is.
...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
mind1 meg kell tanulni a várost 😊 Én már nagyjából ismerem 😄
púúúúú
azmi,
AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|
pl van egy fps mod, amihez extraként lehet bekapcsolni hát követést is, külön az fps-t is.
púúúúú
Hogy teszek be ruhákat a GTA 4 be?
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt hogyan tudnám bekapcsolni, hogy amikor az autóval kanyarodok, akkor a kamera is automatán forduljon utána?
Válaszotokat elõre is köszi!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Ilyet...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amúgy ott volt egy filelist.pak fájl is, azt is felülírtam.Vagy azt nem kellet volna?-.-
A patch azt is tartalmazta.Közben beszereztem mindkettõnek az eredetijét, felülírtam, de még mindig ugyanazt produkálja.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Na vmi megoldás?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
alapra visszaállítás = vegyed ki a modokat
szerk: vagy nem neked volt a kocsikkal is gondod?
púúúúú
common/data/handling.dat
Ezt kell visszaállítanod eredetire.
Közvetlen a gép mellett ülök XD
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Köszi szépen😊
Amúgy nincs ötleted?Hátha meglehet menteni reinstall nélkül:
"Öregem, amióta megmahináltam a játékot ezzel a realistic damage kiegészítõvel, egyszerûen nem indul el.A social klub se jön be egybõl, nekem kell külön indítani.Nyomok egy Playt, bejön a futtatás ablak, és utána semmi.Még hibát se ír.
Anno feltelepítettem a játékot, és azóta sokszó nélkül futott, leírás alapján, minden patch nélkül.
Mi lehet e megoldás?"
Documents and settings, felhasználók, felhasználóneved, appData(rejtett mappa), local, rockstar games
valahogy így, bár ez win7 alatt van, mindenesetre a felhasználóneved alatti doc mappában benne van a rejtett application settings mappa
púúúúú
Ki szeretném másolni a mentésem, de a Rockstar mappában csak ezeket találom:
-benchmarks
-user music
-videos
Itt semmilyen mentésre utaló fájlt nem találok.
asszem adtak olyan kábelt amivel össze lehet kötni de nem biztos 😄 majd megprobálom
Az a baj hogy csak játék közben szakadozik kint akármikor tudok netezni.
Ja és laptopról megy vezeték nélkülirõl az lehet a baj ?😊
Létezik a Suberu Imprezához sound mod?
mert hallom a szisszenést (turbo) a váltásnál a youtube egyik videójánál!
Vissza kell rá csatlakozni, de ha folyamatosan szakadozik, akkor számíthatsz még pár hasonló kiírásra. Ilyenkor vagy visszacsatlakozol, vagy megunod és kapcsolatba lépsz a szolgáltatóval, hogy "Mégis micsának, nem tudok gétéázni". 😊
vmi ilyesmit ír ki XD
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu