Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roland10
Jólenne ha tundám hogy kell húzni rajta!😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

jackcsabi
Jajj elöjönnek a jó kis percek ezekkel a küldikkel, mindjárt újrakezdem 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Lacee86
Nálam is fekete öltöny, fekete cipõ; nyakkendõt már nemtom. Viszont utána még öltönyben voltam, hívott Roman, h menjünk dartsozni, és nem engedtek be öltönyben a pubba. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MerlinW
Nálam fekete öltöny, felete cipõ, vörös nyakkendõ volt a nyerõ😊

[merlinw.org]

#38751 kék nyakkendõ, szürke nadrág, fehér cipõ.. nálam csak így sikerült elkezdeni a küldit.. ami amúgy a legjobb küldi :-)

fook
bankrabláááás 😊 az naggyon jó küldi 😊

bertino
na, már megint...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SL
köv. oldalon van a válasz :]

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

nonicks
lenne egy kis gondom,van egy küldetés P(ackie) M-nél és azt írja a játék hogy vegyek fel öltönyt meg nyakkendõt és elegáns cipõt...el mentem bevásároltam(a ruhákat) és megint ugyan ezt írja....valami ötlet?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Lord Myn
A Revenge-t ajánlom, a Deal-nél kiba... nehéz az utolsó küldetés, mondjuk a Revenge-nél sem sokkal könnyebb, de azért könnyebb. Ezek azok a küldetések, amik méltóak a GTA III-hoz (abban voltak kb. ilyen nehezek a vége felé).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

PepsiMax
jó értettem.......

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

FZoleee
honnan lehet letölteni? 😊
PLS HELP!

fery02
Teljesen mind1, egyikben ez hal meg, másikban amaz. Ments elõtte és nézd meg mindkettõt!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hello!
One Last Thing küldi után mit ajánlotok...Deal or Revenge?
fery02
Amúgy tényleg szebb ezzel az ENB-vel az autók tükrözõdése <#eljen>

jackcsabi
Nem kell neki legalább 3 GB, nekem is 2 van és megy a játék highon, játszhatóan, sose fagy ki...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

fery02
Bocs, de kicsit értetlen vagy. Írtuk, hogy ne számíts semmi jóra, számodra teljesen felesleges feltenni a játékot.
Látom XP-t használsz. Ez esetben mit nem értesz azon, hogy SP3 kell neki, ha a gépigény leírásban is szerepel, hogy XP-s gépen kell neki az SP3 (az SP1 az Vista-ra vonatkozik, SP2-rõl szó sincs sehol sem). A lényeg az, hogy ha szeretnél GTA diavetítést nézni, akkor fel kell telepítened elõtte az SP3-at.

Miért van az, hogy ha beleteszek egy autót a játékba, akkor nem akar elindulni a game? A Faq szerint csináltam mindent.

PepsiMax
felakartam rakni a game-t de azt mondta hogy SP3 kell neki..nem értem,SP1 és SP3..akkor az SP2 miért nem jó neki? :S

Lacee86
Dehogy kell hozzá 3 giga ram. Tedd fel az 1.03-as patch-et, frissíts VGA drivert; húzd egy kicsit a procit és VGA-t, és így alacsony grafon menni fog sztem. Nekem a lenti konfigon (proci 3,6-ra húzva) megy 800x600 minden low, kivéve árnyékok és textúra szûrés, azok high-on; így van 20-30 FPS közt, attól függ épp milyen szitu van, de nekem már így játszható.

SL
az én procim is kevés neki. Nekem 20-25fps körül megy a játék.

Roland10
értem.:/ hát ez rossz hír.

SL
legalább 3GB RAM kellene és a proci se túl jó, a videókártya pedig éppen hogy elbírja.

Roland10
10 percig jó hozzá utána nem?:S

SL
kevés a géped hozzá.

Roland10
Régen amikor még fent volt a játék,játszottam vele 10 percet és elkezdett szaggatni...Már azóta ujra lett telepítve gép stb.. remélem most jó lesz...am ha nem akkor van rá megoldás?
gépem: AMD Athlon(tm)X2 Dual Core Processor BE-2350 2.11 GHz, 2 GB RAM
nVidia GeForce 8500GT 512 mb

PepsiMax
igen tudom.Viszont a gépemen SP2 van.Az baj?Mert SP1-et is,meg SP3-at.....tehát akkor elfog indulni elvileg 😄
Vagy nem? :S

ScarY MAN
win reinstall volt :/

de akkor köszi. mindjart irok is nekik levelet 😄 aztan minden nap min 2x 😄

...

MerlinW
Jut eszembe; ha még fent van a játék, a registry-ben ott vam a cd kulcsod, regedit-el kikotorhatod.

[merlinw.org]

MerlinW
Gépeld be nekik😊 Naponta kapnak x1000 levelet, gondolod, hogy a csatolmányokkal fognak tökölni?😊
Mindegy, a lényeg, hogy írogass nekik szorgalmasan, ott vannak😊

[merlinw.org]

ScarY MAN
az egesz dobozt korbefenykepeztem, a terkepen is van egy azonosito, a cd-n is mindnet😄 ... blokk az meg mar ki tudja hol van😄

...

MerlinW
Írj nekik naponta, amíg nem kapsz választ. Õk is emberek😊 Elõbb utóbb fognak, nekem is válaszoltak 2-3 napon belül.

Jótanács, ha nem tetted volna eddig: írd a levél végére a játék termékazonosítóját (doboz hátulján, és a blokkon is rajta van). Warezolóknak logikusan nem válaszolnak😊

[merlinw.org]

ScarY MAN
es en itt kuldtem el... megis basznak valaszolni.

...

MerlinW
Semmi jóra. Ha szerencséd van talán elindul a játék, bár e téren is vannak kétségeim😊

* Minimális konfiguráció Windows Vista (SP 1) vagy Windows XP (SP 3) operációs rendszer
* Intel Core 2 Duo 1.8Ghz vagy AMD Athlon X2 64 2.4Ghz processzor
* 1,5 GB RAM
* 16 GB szabad hely a merevlemezen
* 256MB NVIDIA 7900 vagy 256MB ATI X1900 videokártya

Egy ilyen konfiggal már képregénynek jó a játék😊

[merlinw.org]

PepsiMax
AKI EGY MAGOS PROCIVALTOLJA ÍRJON NEKEM PÜ-T!!!!!!!!Elõre is köszönöm!!!Érdekelne hogy mire számitsak 😄

MerlinW
Nem tudom eddig hova íméleztetek, kb 2éve nincs mail-supportjuk..😊
Ez van helyette

[merlinw.org]

ScarY MAN
az para. akkor ez hivjak ugy hogy szopas?

...

n3whous3
konkrétan a support mailjük már hónapok óta nem él és csodálom, hogy nem kaptál vissza egy noreply mailt, hogy ne ide írj.........

púúúúú

ScarY MAN
😄 .... kötekedés.... valahogy sejtettem.

Nos. Kezdjük az elején. Találtam egy support oldalt, de az nem kifejezetten a GTA4 hez tartozott (vagy a rockstar north-hoz) hanem úgy teljes egészében a R* név alatt futó összes címhez. Onnan több mint egy hónapja nem jött válasz (itt mondtak hogy egy hét is eltelik mire válaszolnak) ezért jöttem ide vissza hátha... Én gondoltam valaki már írt a supportnak valamilyen okból kifolyólag és tudna adni egy pontos email-t, ahol tovább próbálkozhatok. De latom itt vajmi kevés információhoz jutok, hiába koptatom a kezem (kinek nem inge ne vegye magára) , de valljuk be, sg.hu. Nos akkor mindegy. Én keresem tovább és ha valakinek mégis van kedve segíteni akkor azt megköszönöm. 😊

...

Sziasztok!

Letöltöttem a Car Spawner-t és amikor elindítom majd utána a GTA IV-et elkezd pittyegni (windows hibaüzenet szerû hang) és nem mûködik a program. Valaki tudja a megoldást?

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

Minek a játéknak shortcut? Mert az is azt a hülye social clubbot indítja el.

Visszaraktam a régebbi javitást igy jó lett.Miért van az hogy elég erõs a gépem 4 magos intel Q9550 van egy GTX260-as videókártyám meg 3 giga ramom.A beállitásoknál minden padlóra felrakok,a felbontást 1280/1024.A beállitásoknál allul van egy számláló és az már pirosat mutat.Persze akadás nincsen szó se róla.Csak azt a pirosat nem értem.
Melyik progival lehet engedélyezni a fájlok módosíthatóságát? (patch 1,0,4 van fent)

Végigcsináltam mindent el is inditottam.Minden szuperul ment,egészen addig mig fel nem raktam ezt a javitást Patch v1.0.4.0 .Azóta fatal error és a GTA4.exe hibát észlelt ezért leállt.Mi a gond.
MerlinW
Csak megláttam, nektek adtam😊 Volt ott több fajta is úgy emlékszem.

[merlinw.org]

n3whous3
kommentezõk egyike se elégedett vele

púúúúú

Lacee86
Ez konkrétan mit csinál?

MerlinW