Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
One Last Thing küldi után mit ajánlotok...Deal or Revenge?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Látom XP-t használsz. Ez esetben mit nem értesz azon, hogy SP3 kell neki, ha a gépigény leírásban is szerepel, hogy XP-s gépen kell neki az SP3 (az SP1 az Vista-ra vonatkozik, SP2-rõl szó sincs sehol sem). A lényeg az, hogy ha szeretnél GTA diavetítést nézni, akkor fel kell telepítened elõtte az SP3-at.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
gépem: AMD Athlon(tm)X2 Dual Core Processor BE-2350 2.11 GHz, 2 GB RAM
nVidia GeForce 8500GT 512 mb
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Vagy nem? :S
de akkor köszi. mindjart irok is nekik levelet 😄 aztan minden nap min 2x 😄
...
[merlinw.org]
Mindegy, a lényeg, hogy írogass nekik szorgalmasan, ott vannak😊
[merlinw.org]
...
Jótanács, ha nem tetted volna eddig: írd a levél végére a játék termékazonosítóját (doboz hátulján, és a blokkon is rajta van). Warezolóknak logikusan nem válaszolnak😊
[merlinw.org]
* Minimális konfiguráció Windows Vista (SP 1) vagy Windows XP (SP 3) operációs rendszer
* Intel Core 2 Duo 1.8Ghz vagy AMD Athlon X2 64 2.4Ghz processzor
* 1,5 GB RAM
* 16 GB szabad hely a merevlemezen
* 256MB NVIDIA 7900 vagy 256MB ATI X1900 videokártya
Egy ilyen konfiggal már képregénynek jó a játék😊
[merlinw.org]
Ez van helyette
[merlinw.org]
púúúúú
Nos. Kezdjük az elején. Találtam egy support oldalt, de az nem kifejezetten a GTA4 hez tartozott (vagy a rockstar north-hoz) hanem úgy teljes egészében a R* név alatt futó összes címhez. Onnan több mint egy hónapja nem jött válasz (itt mondtak hogy egy hét is eltelik mire válaszolnak) ezért jöttem ide vissza hátha... Én gondoltam valaki már írt a supportnak valamilyen okból kifolyólag és tudna adni egy pontos email-t, ahol tovább próbálkozhatok. De latom itt vajmi kevés információhoz jutok, hiába koptatom a kezem (kinek nem inge ne vegye magára) , de valljuk be, sg.hu. Nos akkor mindegy. Én keresem tovább és ha valakinek mégis van kedve segíteni akkor azt megköszönöm. 😊
...
Letöltöttem a Car Spawner-t és amikor elindítom majd utána a GTA IV-et elkezd pittyegni (windows hibaüzenet szerû hang) és nem mûködik a program. Valaki tudja a megoldást?
Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850
[merlinw.org]