Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az utolsó kép: "Dukes-ból lettünk, és Porsche leszünk"
Igazad volt megérte megvenni a 4 magos proct..dobott legalább 20 fps-t..
Sakkoo.......Baszkiiii
[merlinw.org]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Scriptes dolog, ASI fileal, és normális readme-t nem adnak hozzá. Vagy esetleg más carspawner kéne ami patchek nélkül mûködik teljesen alapverzióval.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Talán memo tájékán kéne körülnézni... Vagy nyomj egy BIOS Resetet...(elem ki-be hátha...)vagy ha még igy sem jo akkor szerviz
"Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram"
Bár a VGA driver sincs kizárva mert mostanában amiket kiadnak... Nállam olyan volt hogy 3x kelett le-fel tennem a drivert mire normálisan felismert mindent... mert a gamekban olyan laggok jelentek meg hogy csak néztem.. megy 60FPS-el hirtelen leugrik 24-re utána ismét fel...
Még egy tipp vedd le a látotávot min-re nézd meg ugy.. kevesebbet kell dolgozzon a CPU-nak is meg a VGA-nak is
valaki tud segiteni?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Valakinek van olyan mentése ahol a 2. szigetre jutunk át?Amikor azt a playboy gyereket kell átvinni ha jól emlékszem...
Mind a két gépben ilyen táp van: Chieftec 550W aktív tápegység
Tegnap próbálkoztam még vele drivereket csereberéltem... most Win XP SP3 van meg a legújabb direct X, stb
Most nem kékhalál van hanem egyszerûen csippan egyet, elsötétül a képernyõ és kész.(kap jelet a monitor de semmit sem ír ki) Ja a gépem minden kikapcsolásnál ugyan így szokott csippanni egyet.
Resetre reagál de másra nem, egyszer kikapcsolt totál a gép és vissza.
A kékhalál feliratát sajna nem tudom mert csak felvillant és utána kapásból újraindította magát.
A kékhalál elõtt tele lesz a képernyõ, valami színes össze-visszaság villan fel (mint amikor valami kis galád vírus összekever mindent) aztán kékhaláltábla egy pillanatra majd újraindul.
De azért sem értem mert próbáltam EREDETI verziót is és mégse megy.
Amúgy összesen 4 különbözõ verziót próbáltam ki a játékból (direkte olyat ami másoknál mûködött) de itt egyik sem akarja az igazságot.
Valakinek van valami ötlete?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
púúúúú
De am amikor akad a game akkor a hang is akad vagy nem serceg? mert nekem egyszer.. az alaplap memoszoltja adta meg magát... elösször még csak akadozott,sercegett a hang madjkésöbb kékhalál.. levittük a szervizbe és kiderült hogy rosz a lap...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Annyi hibalehetõséget zártál ki, hogy komolyan megkell erõltetnie magát az embernek agyilag, hogy mi lehet még a baja <#szomoru1>#szomoru1> Drukkolok neked, hogy valaki segítsen a megoldásban én bárhogy töröm a fejem, nem tudok rájönni...
Battlelog: Purga5
csak én éppen infernus helyett supergt-re szeretném használni😄
ezt elfelejtettem odaírni😄
Nekem is lenne kérdésem: miért nem engedi átírni a fájlnevet ? mert ezt írja ki:
The following files were not found in the archive to be replaced:
fajlnev.wft
fajlnev.wtd
Please note that you can not add new files, only existing ones. The files must be named exactly as they are in the archive.