Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedvenc autóm: Evó TÍZ

És az utolsó kép: "Dukes-ból lettünk, és Porsche leszünk"

Mind1 azóta megvan 😊

A simple native trainer mellé milyen cucc kell hogy fusson?

tenkenorman
nekem meg a 3ds max minden szarral😛

http://www.tenke.hu

RoyalPredator
Nekem AutoCAD-ra kell a 8Gb fõleg 😉

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

ronso
Üdv

Igazad volt megérte megvenni a 4 magos proct..dobott legalább 20 fps-t..

Sakkoo.......Baszkiiii

arty
(a tri channel lehuzás, még a dualnál is nagyobb. szerencsére nem kötelezõ ...)

Forza.

MerlinW
Az összes Adobe termék meg tud enni akár 8-at is, felhasználás kérdése. Aztán ott vannak a 3D és zeneszerkesztõ cumók, stb.

[merlinw.org]

fery02
Nekem múltkor ezen a gépen egy tartósabb Crysis után, játék közben ki mentem megnézni és volt 22 Mb szabad memóriám. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RoyalPredator
Üdv. Valaki eltudná emailben vagy privátban, esetleg MSNen hogy hogy a fenébe kell installálni az ingame trainert?
Scriptes dolog, ASI fileal, és normális readme-t nem adnak hozzá. Vagy esetleg más carspawner kéne ami patchek nélkül mûködik teljesen alapverzióval.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

mondjuk ha valakinek i7-ese van akkor megértem hogy 4GB-nél több ramja van...mivel nem lehet megcsinálni 4GB-t Tri Chanelben

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Mondjuk 8GB sztem pénzkidobás.. nincs az a program ami megenne 4GB-t vagy többet.. legalábbis én még nem találkoztam olyannal..

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

nálam 3 gb van de akad mint a szar legfõképp a videókártya miatt. 😄

Piloss
mármint nálam is normálisan megy 2 gb rammal

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piloss
nálam is

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Nekem is fut, de jó, mert legalább megtudtuk, hogy milyen raj gyerek vagy 8 gb rammal...
FZoleee
Érdekes, az én gépemen megy 2 gb rammal is <#nemtudom>
Lazán fut 2gb rammal.
Carloska
2 gb ram gta 4 hez?

ne viccelj minimum 4gb én nemrég bövitettem fel 4*2 gb ra

Egyre okosabb ötletek lol... az a proci meg ram is teljesen jó neki.
brother2004.. Tápra nem nagyon gyanakszom.. mert nekem is uygan ez van és SLI-t hajtok vele..
Talán memo tájékán kéne körülnézni... Vagy nyomj egy BIOS Resetet...(elem ki-be hátha...)vagy ha még igy sem jo akkor szerviz

Hitch ....Ha avval a géppel probálod ami az adatlapodon van akkor sztem a mem kevés az a 2GB
"Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram"
Bár a VGA driver sincs kizárva mert mostanában amiket kiadnak... Nállam olyan volt hogy 3x kelett le-fel tennem a drivert mire normálisan felismert mindent... mert a gamekban olyan laggok jelentek meg hogy csak néztem.. megy 60FPS-el hirtelen leugrik 24-re utána ismét fel...
Még egy tipp vedd le a látotávot min-re nézd meg ugy.. kevesebbet kell dolgozzon a CPU-nak is meg a VGA-nak is

nekem gyöngébb procim van, mégis medium-very high között játszom

SL
Procid szerintem kevés neki.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Sziasztok..Tudom kicsit off lesz de ma vettem egy Asus en 9600 GT videokártyát .felraktam rá a legujjab 190.62 drivert és ki akartam probálni a GTA IV-et és ugy akadt min az állat.Pedig bõven birnia kellene.Gta IV hez meg fönmt van a legujjab patch is.

valaki tud segiteni?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Szevasztok!Van egy kis gondom a játékkal!Amikor befejezte a betöltést(amikor mennek a képek a zenével együtt a karakterekrõl) és oda ér hogy STARTING NEW GAME ott nem csinál semmit.Mintha lefagyna!Megy a szövegen az a fény vagy mi az és nem tudom mi a baja!Nem megy ott tovább!Pedig nem is fagy le!Mert most újraraktam és nem tom mi baja!Amiket feltettem rá:1.0.2-es patch,1.0.3-as patch,1.0.3-as patchoz a crack,asi loader,scripthook,file check disabler,trainer!Aki tud segítsen!Köszi elõre is!

milyen géped van? programok levannak hozzá töltve? 1,04 patch net framework legujabb meg ezek?

Sziasztok!

Valakinek van olyan mentése ahol a 2. szigetre jutunk át?Amikor azt a playboy gyereket kell átvinni ha jól emlékszem...

Sziasztok!

Mind a két gépben ilyen táp van: Chieftec 550W aktív tápegység
Tegnap próbálkoztam még vele drivereket csereberéltem... most Win XP SP3 van meg a legújabb direct X, stb
Most nem kékhalál van hanem egyszerûen csippan egyet, elsötétül a képernyõ és kész.(kap jelet a monitor de semmit sem ír ki) Ja a gépem minden kikapcsolásnál ugyan így szokott csippanni egyet.
Resetre reagál de másra nem, egyszer kikapcsolt totál a gép és vissza.
A kékhalál feliratát sajna nem tudom mert csak felvillant és utána kapásból újraindította magát.
A kékhalál elõtt tele lesz a képernyõ, valami színes össze-visszaság villan fel (mint amikor valami kis galád vírus összekever mindent) aztán kékhaláltábla egy pillanatra majd újraindul.
De azért sem értem mert próbáltam EREDETI verziót is és mégse megy.
Amúgy összesen 4 különbözõ verziót próbáltam ki a játékból (direkte olyat ami másoknál mûködött) de itt egyik sem akarja az igazságot.

Valakinek van valami ötlete?
Firerock
mármint ha az egyik módosított autóm infernus de én máshova szeretném berakni,pl a supergt helyére

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
lécci segítsen valaki hogy hogy kell átírni a vehicles.ini-t!

Hát azt csak úgy lehet megoldani, hogyha más autót cserélsz le és nem a turismot, hanem pl a supergt-t 😊
nem sûrûn lesz az se PC-re
n3whous3
Update: kaptam a R*-tól egy olyan hírlevelet, hogy szeptember 1-én jön egy Episodes from Liberty City trailer...

púúúúú

GPoWeR és nem lehet megoldani azt h az eredeti turismo meg marad és mellé beteszem a Ferrarit?

brother2004... Milyen tápod van? vagyis milyen márkáju...még egy dolog.. probáld LOW-ra levenni az öszes beállytást és ugy hátha.. ha nem kékhalálozik.. akkor elkezded feltornázni a grafikát Medium....kikisérletezgeted
De am amikor akad a game akkor a hang is akad vagy nem serceg? mert nekem egyszer.. az alaplap memoszoltja adta meg magát... elösször még csak akadozott,sercegett a hang madjkésöbb kékhalál.. levittük a szervizbe és kiderült hogy rosz a lap...

Azért nem engedi, mert a meglévõ autókat lehet lecserélni, külön újakat nem lehet berakni. Pl, ha a sabregt-t cserélnéd, akkor a sabregt.wtd és a sabregt.wft-t kell felülírni, ugyanilyen fájlnévvel rendelkezõ textúrával!
Firerock
lécci valaki

Hol tudnám megnézni,hogy a játékbeli döntéseknek milyen következményei vannak?(pl amikor választhatunk,h kit nyírjunk ki)
n3whous3
PC-S TOPIK BAZZ

púúúúú

Piloss
PÉCÉ

rooney8
Ez a pc-s topik. Van külön konzolos is...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Miley Cyrus
Amugy ti min játszotok? Csakmert ez GTAIV topic és nem csak pc...és a HSZ-ek nagyrésze PC...

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

OMG!
Annyi hibalehetõséget zártál ki, hogy komolyan megkell erõltetnie magát az embernek agyilag, hogy mi lehet még a baja <#szomoru1> Drukkolok neked, hogy valaki segítsen a megoldásban én bárhogy töröm a fejem, nem tudok rájönni...

Battlelog: Purga5

Firerock
?

fook
háh 😄 számítsd át az értékeket 😄

Firerock
ez van az nfo-ban
csak én éppen infernus helyett supergt-re szeretném használni😄
ezt elfelejtettem odaírni😄

fook
van az nfoban egy sor , azt kell kicserélni az eredetivel 😊

Minden játéknál vagy csak a GTA4-nél? A kékhalál milyen kódot ír?

Nekem is lenne kérdésem: miért nem engedi átírni a fájlnevet ? mert ezt írja ki:
The following files were not found in the archive to be replaced:
fajlnev.wft
fajlnev.wtd

Please note that you can not add new files, only existing ones. The files must be named exactly as they are in the archive.

Firerock
a vehicles.ide-ben mit kell átnevezni?
pl a lambo hogy nézne ki átírás után?
ilyen az eredeti:
infernus, infernus, car, INFERNUS, INFERNUS, VEH@LOW, VEH@LOW_INFERNUS, 20, 999, 0.2300, 0.2500, 0, 5, 1.0 ,0, sports