Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Ez normális.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ley Roland
Nem tudok multizni alig talál pár szervert :( Van olyan hogy néha-néha van 4-5 de az már rekord.
Mi lehet a gond?
8mb os a netem ha számít vmit.

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Suzaka
Pár kép:

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

SötétBarom
Mondjuk lehet jót tenne, ha a rendszer nem a legrégebbi vinyón lenne, és így kb 4 év után kipucolnám :DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Nekem pl tökmindegy, hogyan állítom be, 20-25 fps között fut. A VGA bírná, a 2GB is elég neki szerintem, viszont ha sok dolog történik egyszerre, nyilván a procit fogja meg, mivel az egész tele van real-time fizikával, meg egy halom egymásra hatással lévõ tárggyal. Crysis-t pl tök jó vitte egész magas beállításokkal (minden high-max, kivéve a felbontást - nem vagyok hajlandó monitort venni :PP )

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vegyetek PS3 at azon garantáltan jól fut XD<#banplz>

Attelee
Nekem most 4 Gb Rammal ugyanugy fut mint ezelött fél évvel 2 Gb-al!Ráadásul a 4Gb Ram 1200Mhz-en megy
a 2 Gb anno pedig 1000Mhz-en!Eléggé határeset a játék,XP-n böven elég a 2giga,de Vistán 3Gb-al jobban érzi magát sztem is!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Az érdekes de ennél a játéknál hiszek neked. :D
Én csak azért mondtam mert már sokszor mondták meg irták nekem is hogy procilimit szar a procid meg ilyenek. És mindezt volt olyan hogy szagatott a Crysis bármilyen beállítással azért ne mondja már hogy egy 5000-es AMD nem viszi azt xD.
Nem akarok villogni meg hát nem is tehetném de mégis azért egy kétmagos AMD az egy kétmagos AMD.<#idiota>

1.04-est. egyébként már próbálkoztam a driver frissítéssel de akkor se lett jó. Patch ment max grafikán a játék csak a távoli épületeknél volt hogy késõbb tûntek fel
fery02
"JAH amúgy az ilyen procilimit meg procilimit baromságokat abba kéne hagyni "
Nem okoskodás. Tapasztalatból írom, hogy a játék a 3,8-ra felhúzott procimat is csúcson járatja mindig.

Fasza! Akkor mégiscsak a procim szar mer ez 16-os :D

DeerHunter01
ha xp-d van akkor eszközkezelõbe megnézed a nevét és beirod googleba ha win7-ed akkor vezérlõpult--hardver és hang --- eszközök és nyomtatok megtekintése és ott lesz a géped neve, arra rákattintasz és kihozza a listát

\"Errõl van szó!\"

Ezt hol tudom megnézni hogy nekem mennyi lehet?

DeerHunter01
jaja.
merlinW ajánlott nekem egy jófajtát majd azt fogom megvenni.,
ez az

ehhh most lement az ára 15 ezerre csak

\"Errõl van szó!\"

Nekem 8mb... az is sztem elég kevés!
Néztem újabb winyókat 16,32MB-os gyorsítótárral... lehet nem ártana lecserélnem!

DeerHunter01
nem vagyok nagy gépszaki ,de olvastam hogy amiatt is szaggathat.
nekem 2mb-s csak a gyorsitótára vagy mi és az már elég gyenge :)

\"Errõl van szó!\"

Fos vinyó miatt? Azt honnan lehet tudni hogy attól szaggat-e? Kevés rajta a hely vagymi? <#vigyor4>
Mert ha nekem is amiatt szaggat akkor beszarok :D
Mit kell rajta nézni? xD

Mit jelent az hogy fos winyó?
Lehet nekem is a miatt szaggat?

SAMSUNG SP2004C ATA Device - ezt írja a lemez kezelõ... Fura mert SATA kábellel van összekötve <#idiota>

DeerHunter01
Nekem a fos vinyóm miatt szaggat :DDD
alig várom már hogy összegyüljön a pénz rá :D
más játékkal nem volt még bajom igy de ez megfogja

\"Errõl van szó!\"

Nekem is volt régen egy ilyen gondom hogy 22 FPS felé nem akart menni még a tengeren sem. Akkoriban rájöttem hogy az volt a gond, hogy ha benne van aza commandline akkor limitel, ha nincs akkor megy ami a csövön kifér. De ezt a pecs megoldotta. Szerintem próbáld ki hogy úgy milyen, mivel azzal a gépen szégyen az ilyen eredmény :D
JAH amúgy az ilyen procilimit meg procilimit baromságokat abba kéne hagyni <#banplz> Nem birom ezt az okosságot :D
availablevidmem-hez odairsz egy számot és olyankor annyival szorozza meg a videókari memóriájának az értékét.Persze attól nem lesz ott bent több :)

Lehet azzal gond hogy Windows 7 van fent?

Tök tiszta a gépem, a rendszer pár napos!

commandline-os dolog:
-availablevidmem=? itt az értékek mit jelentenek?

ronso
szerintem pucold ki a géped mert a fiamnak tök ugyanez a gépe van 6000+ os és 40 fps el megy a gta csak 4870 es kari..

Sakkoo.......Baszkiiii

fery02
Ne akarj egyszerre mindent. Játszd a küldetéseket és majd szépen elérhetõvé válnak a szigetek. Addig hidd el, simán el lehet lenni az adott helyszínen is, amin barangolni tudsz. Ha meg úgysem élvezed a játékot, akkor meg mind1 is szinte. Játssz mást vagy húzd a procit, ha tudod. Bõven tud a játék 30 fps-nél gyorsabban futni.

shaddoc
Hello. Sokan írják ezt a problémát, de ezek szerint nagyon sok mindentõl függhet, hogy mitõl megy jól a játék valaki gépén, másnál meg esetlegesen jobban. Nekem például fele annyi memóriám van 2.3Ghz-s processzorom régebbi videokártyám, s valamiért mégis nagyon jól be tudtam állítani a grafikát, s szépen is megy a játék. Nagyon sok múlik a látótávolságon meglátásom szerint, az az egyik fõ tényezõ, én azt drasztikusan lecsökkentettem, s érdekes módon tökéletesen ellátni így is messzebbre, továbbá az autók mennyisége sem mindegy, és még van pár finomhangolási lehetõség. S persze az is érdekes, hogy sokszor, ha nullára leveszel valamit, attól is rosszabbul mehet a játék. Esetleg olvass vissza a fórumban, sok jó commandline-os tipp van (én személy szerint így használom: -availablevidmem=6.0 -norestrictions -novblank), s egyéb dolgokat sem árt megcsinálni a gépeden, mielõtt játszanál. Értem ezalatt a töredezettség mentesítést, s egyéb gép karbantartó programokat. Sok sikert, s remélem jól fog futni nálad is a játék! :-)

| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |

Szarul van optimalizálva inkább!
Más játéknál semmi gondom nincs úgy futnak mint a kisangyal!

Pedig végigvinném szívesen de így nem tudom élvezni...

SötétBarom
Proci limit van.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én beraktam, kb van vagy 70 autó, amit lecseréltem, csomót átnevezve, eddig semmilyen probléma nem volt vele!
Az mitõl van hogy akár hová állítom a játékot 20FPS fölé alig akar menni?30FPS-t még nem láttam a játékban!
Komolyan már összes csúszka 0-án van high-on meg medium-on a többi cucc azt semmi akárhová állítom nem változik semmit!<#idiota>

Sultan RS kocsit hogy a rákba lehet szerezni?
Nekem nincs feloldva az egész szigetrendszer, valami trainer vagy kód van rá?

#40227 Nvidiad vagy Atid van, ha Nvidia akkor http://www.youtube.com/watch?v=ZnDs72XLu08&feature=related

ronso
Én megprobáltam már átnevezni a verdákat,müködött is kb 3 percig és akkor elszállt..pl taxik helyére tettem a daciat..:) láttam is a játékban de kifagyott és minden más is amit átneveztem.

Sakkoo.......Baszkiiii

Remélem lesz egy olyan GTA még PC-re is ami hasonlitani fog SA-ra .. ki lehessen magad gyurni.. vagy elhizhass:D Skillek határozzák meg a fegyverek erösségét ... és a graf maradna.. krva jo lenne:D
Jah és még ha megoldanák azt is hogy igazi rádiok szolnának:D ugy értem hogy amikor bekapcsolod a az autoban akkor csatlakozzon valamien amerikai rádiora:D
De a legfontosabb azok a küldetések.. nagyobb hangsulyt kellene rá fegtetni... GTA 4-ben nem tudom de egy küldetés sem jött be.... SA-ban felejthetetlenek voltak:D
Vajon ebböl a GTA-bol hány rész lesz még ....

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

grebber
Az még a nagyon béta volt szerintem a fullos mikor jön azt lehet tudni?

Next PC upgrade: 2022

Én tegnap beraktam, és azt írta ki, a menüben, hogy nagyon veszélyes, úgyhogy nkább letöröltem.

Enb series. + Full grafika

Ugye a játékot, ha majd végigviszem, akkor ugyan úgy, mint az elõzõ részekben, amolyan free ride-á válik a játék... azaz azt csinálok amit akarok:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DeerHunter01
hmm pedig azzal nagyon jól kéne mennie.
melyik patchet tetted fel ?

\"Errõl van szó!\"

nvidia geforce 9800 gx2-m van szerintem nem ez a gond
DeerHunter01
kevés a vga memóriád ?

\"Errõl van szó!\"

Hi!

Ha felteszem a patch-et akkor pont úgy néz ki nekem a játék mint itt. Valaki esetleg tudja hogy ez miért van vagy hogy mit csináljak hogy jó legyen?
Valami blur van szerintem kikapcsolva. De csak tipp majd megmondja :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Firerock
valaki rakott már be egy kocsit nem annak a kocsinak a helyére ami alapból volt?
pl az infernus volt alapból és a supergt helyére rakta be és mûködött!?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grebber
Errõl az élsimitás modról van valami info? (elég rég jártam erre)

Next PC upgrade: 2022

sztoncsi
<#eljen><#taps>

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Kár hogy túl van méretezve... nagyobb mint az amerikai csónakok mögötte, lol.
rooney8
káprázik a szemed<#gonosz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

n3whous3
jujj nekem is, na most azonnal (ok ne most) máris berakom

púúúúú

Firerock
ez mitõl iylen szép?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DeerHunter01
ilyen nevet adni a 2. kiegészitõnek áá
Buzi Tóni Balladái :D

\"Errõl van szó!\"