Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mi lehet a gond?
8mb os a netem ha számít vmit.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a 2 Gb anno pedig 1000Mhz-en!Eléggé határeset a játék,XP-n böven elég a 2giga,de Vistán 3Gb-al jobban érzi magát sztem is!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Én csak azért mondtam mert már sokszor mondták meg irták nekem is hogy procilimit szar a procid meg ilyenek. És mindezt volt olyan hogy szagatott a Crysis bármilyen beállítással azért ne mondja már hogy egy 5000-es AMD nem viszi azt xD.
Nem akarok villogni meg hát nem is tehetném de mégis azért egy kétmagos AMD az egy kétmagos AMD.<#idiota>#idiota>
Nem okoskodás. Tapasztalatból írom, hogy a játék a 3,8-ra felhúzott procimat is csúcson járatja mindig.
\"Errõl van szó!\"
merlinW ajánlott nekem egy jófajtát majd azt fogom megvenni.,
ez az
ehhh most lement az ára 15 ezerre csak
\"Errõl van szó!\"
Néztem újabb winyókat 16,32MB-os gyorsítótárral... lehet nem ártana lecserélnem!
nekem 2mb-s csak a gyorsitótára vagy mi és az már elég gyenge :)
\"Errõl van szó!\"
Mert ha nekem is amiatt szaggat akkor beszarok :D
Mit kell rajta nézni? xD
Lehet nekem is a miatt szaggat?
SAMSUNG SP2004C ATA Device - ezt írja a lemez kezelõ... Fura mert SATA kábellel van összekötve <#idiota>#idiota>
alig várom már hogy összegyüljön a pénz rá :D
más játékkal nem volt még bajom igy de ez megfogja
\"Errõl van szó!\"
JAH amúgy az ilyen procilimit meg procilimit baromságokat abba kéne hagyni <#banplz>#banplz> Nem birom ezt az okosságot :D
availablevidmem-hez odairsz egy számot és olyankor annyival szorozza meg a videókari memóriájának az értékét.Persze attól nem lesz ott bent több :)
commandline-os dolog:
-availablevidmem=? itt az értékek mit jelentenek?
Sakkoo.......Baszkiiii
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Más játéknál semmi gondom nincs úgy futnak mint a kisangyal!
Pedig végigvinném szívesen de így nem tudom élvezni...
Komolyan már összes csúszka 0-án van high-on meg medium-on a többi cucc azt semmi akárhová állítom nem változik semmit!<#idiota>#idiota>
Nekem nincs feloldva az egész szigetrendszer, valami trainer vagy kód van rá?
Sakkoo.......Baszkiiii
Jah és még ha megoldanák azt is hogy igazi rádiok szolnának:D ugy értem hogy amikor bekapcsolod a az autoban akkor csatlakozzon valamien amerikai rádiora:D
De a legfontosabb azok a küldetések.. nagyobb hangsulyt kellene rá fegtetni... GTA 4-ben nem tudom de egy küldetés sem jött be.... SA-ban felejthetetlenek voltak:D
Vajon ebböl a GTA-bol hány rész lesz még ....
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Next PC upgrade: 2022
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
melyik patchet tetted fel ?
\"Errõl van szó!\"
Ha felteszem a patch-et akkor pont úgy néz ki nekem a játék mint itt. Valaki esetleg tudja hogy ez miért van vagy hogy mit csináljak hogy jó legyen?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
pl az infernus volt alapból és a supergt helyére rakta be és mûködött!?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.