Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Vagy amik elvileg gyorsítanak valamicskét a játékon... (grafikai korlát kilövés nem kell!)
Racism is a weapon of mass destruction!
Racism is a weapon of mass destruction!
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz, ASUS NVIDIA EN9600GT, 4Gb RAM, Gigabyte alaplap és egy szép ház :)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
-core2 2.53Ghz
-4 gb ram
-1gb 4650 kari
és laptop!
Újra kipróbálnám a játékot, ezúttal Win7 alól. Melyik patchot ajánlanátok? 1.0.4, v 1.0.3? Mik a tapasztalatok? (Online nem akarok játszani, ez nem szempont)
http://www.freetvmaci.info/
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz, ASUS NVIDIA EN9600GT, 4Gb RAM, Gigabyte alaplap és egy szép ház :)
driverek frissek
xp-n nem fagyott ki
Valószínû hogy kevés a masinád hozzá.
Ha jó géped van akkor meg tedd fel a Social Club-ot. És egy új vidikártya drivert.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Gondoltam megosztom veletek, hátha az elkövetkezendõkben így jár valaki.
Szóval: Megvásároltam a GTA4-et az egyik szoftverárusító helyen. Hazahoztam, s a lentiekben leírt problémát tapasztaltam. Térültem fordultam, próbálkoztam, másik gépen, más DVD olvasóval semmi. Már az autorun is gyanús volt mert amikor bejött a panelen az írások helyett csak krix-kraxokat láttam.
A lényeg: autorunból egyszerûen nem lehetett felpakolni, viszont ha az 1. DVDrõl a GTA4 könyvtárból a setup.exe-vel indítom az installt, hibátlanul felkúszik a gépre.
Remélem tudtam segíteni a késõbbiekben szopóágról szakadóknak :)
üdv.: Csabi
u.i: Gamertagem: caby87
<#wave>#wave>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Nem tudjátok, hogy mi a Sentinel XS .wft/.wtd neve? :)
Most nyomtam be a gépet, és egy nagyon fontos frissités nyekergett a monitoron. Ez nem volt más mint a Games for Windows LIVE 3.0. Felraktam de nem most próbálom ki, valakinek fent van már?
Használja valaki a játékban a GodyBardMod-ot? Ez egy bodyguard mod. Segítsetek már abban,hogyan tudom beletenni a játékba a segítõket!
mi meg itt nyomjuk a 1.4es javítást?
nem lesz ez így jó... <#shakehead>#shakehead>
. : Z E L L E R : .