Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ha erre gondolsz errõl írsz ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
TDU NICK:anudis0000[hun]
[merlinw.org]
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék."
[merlinw.org]
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
1680x1050 minden maxon:
[merlinw.org]
-renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank
Egyébként nem értem miért nem teszitek fel a legfrissebb javítást. Fõleg, hogy 1.01 még lassú hányás volt.
[merlinw.org]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Eddig nekem csak az Ultimate texture pack van fent, és igaz, hogy nem javított sokat a látványon, (de azért láthatóan mégis) cserében 1 FPS-t sem veszítettem miatta. Sõt, mintha kissé simábban futna a játék.
Többi most jön...
http://www.freetvmaci.info/
[merlinw.org]
Environment: idõjárás, ég textura, fények, színek, víz, stb.
Realism, karaktertexturák, autofizika, robbanások, forgalom, gyalogos variálás, stb.
Ultimate texture, tisztább, élesebb texturák.
A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék.
[merlinw.org]
Onnan tudom.
na de most kipróbálom ezt az enviorment módot is!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ultimate Textures-nagyobb texturak a jatekban(szntem ez felesleges es csak noveli a gepigenyt)
Environment mod -ezt nemtom de feltettem es szebb lett tole<#idiota>#idiota>ami azt illeti en rakom vissza az eredeti GTA4-et(majd ha visszakapom a cd-t)addig nem jatszok vele mert nekem ilyen buhera cuccok nemjonnek be...jo az az eredeti<#eljen>#eljen>kar volt kiprobalnom
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Sakkoo.......Baszkiiii
- GTA Environment mod 4 - 112MB: Ez csal textúrát cserél, idõjárást, házakat, stb?
- RealizmIV v6.2 - 196MB: ez befolyásolja az autók vezethetõségét is? Azaz nehezebb lesz irányítani? Mert azt nem szeretném.
Ultimate Textures v2.0 - 5GB: Erre nem jöttem rá, mit csinál a textúrával.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Hogyha felteszek valamilyen trainert, attól még tudok multiba játszani? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ellopom az autót és azt írja vigyem el egy garázsba... nos igen... ahova mutat a térkép ott egy zárt garázs van... berakom egy nyitottba végül, kiszállok de semmi... írja hogy menjek vissza a kocsiba, de abba meg már nem tudok visszaszállni
Néztem youtubeon videót elvileg fel kéne hívnom vladet õ meg mondja, hogy fessem át...stb
de semmi
tipp?
GTA Environment mod 4 - 112MB
RealizmIV v6.2 - 196MB
Ultimate Textures v2.0 - 5GB
Basszus neked ekkora felbontás mellett minden maxon, meg 100-on és fut jól?