Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
tegnap 19:13 | privát | válasz erre | #40907
Hali!
Én csak azt nem értem, hogy ha pl ment a gta, tehát most regeltem egy hamis LIVE ID fiókot. Ha most én belépek a játékba, elindítok egy új játékot, a játékon belül is a LIVE ID fiókra belépek (gondolom játékon belül is betudok) akkor a játék online ment nem? De akkor miért kell offline elindítani a játékot ? Ezt nem értem, valaki, türelmes ember elmagyarázza? 😊 Valamint ha újratelepítem a gépem,a régi mentéseket nem fogadja már el, de eprsze visszamásolom ugyan oda, akkor is új játékot akar hogy kezdjek, namost, ha visszamásoltam a mentéseket, akkor belépek a játékba és azon belül is a LIVE ID fiókomba, akkor onnan a mentést látja vagy nemtom, és tudom folytatni vagy nem? Kissé zavaros ez neke, már elolvastam a FAQ-t, csak ezt az online - offline dolgot nem értem, hogy msot ha offline játszok akkor online nem menti, vagy ha online-ra menti akkor tudom folytatni az elõzõt? Ha offline játszok, akkor minek a LIVE ID? 😄 Valamint ha offline vagyok, akkor online-ra se ment ugye? Pls valaki segítsen! 😄 Már annyiszor kikellett játszanom :S:S
Elõre is nagyon köszi!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
"Ha letöltötted – én a teljeset töltöttem le – akkor meg kell keresned a z alábbi könyvtárakat:
..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_atidx10
..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_low_ati
..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_nv6
..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_nv7
..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_nv8
..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30
Ezeken a könytárakon belûl nevezd át a
rage_postfx.fxc
fájlokat így
rage_postfx.OLD.fxc
Majd másold be ugyanide a rar fájlban található rage_postfx.fxc fájlt. Majd így járj el minden felsorolt könyvtárnál. A játékban a motion blur effekt, meg úgy minden a P gombbal aktiválható."
Tehát ne inditsd el a magicIV-et.
Ott van mellete a leírásban is, hogy azt csak azok használják, akik 1.0.2.0 patch alatt használják a gamet, tehát nincs fent az összes eddigi patch.
ASUS P5B - CORE 2 DUO E6550 2.8 GHZ - ASUS RADEON EAH4850 512 RAM - 2x2GB KINGSTONE RAM 800 MHZ
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
[merlinw.org]
Nem rapidshare és társait... esetleg megaupload még jöhet de valami torrenten nincs fent?😊
Rányomok a gombra erre ez:
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
4850-en akár 30-40fps-el is megy high-on, míg ultrán 20-30. Függõen a többi hardverelemtõl.
[merlinw.org]
Kérdés hogy hogy <#hehe>#hehe>
Nekem ASUS EAH4850, 512 ram-os vidikarim van és csak jót tudok róla mondani. Pl: Crysis nállam ezzel a kártyával full felbontásban futott.
ASUS P5B - CORE 2 DUO E6550 2.8 GHZ - ASUS RADEON EAH4850 512 RAM - 2x2GB KINGSTONE RAM 800 MHZ
Indulás után:
Statistics
Average FPS: 18.54
Duration: 36.94 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 61%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 50
Játék után:
Statistics
Average FPS: 26.41
Duration: 36.88 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 50
Vicces. 😊 Amugy megfigyeltem, hogy miután elinditom a játékot és lesétálok az utcára, akkor egy kicsit még szaggat. Fordulgatok párat jobbra balra és utána meg már nem. Ez azért lehet mert ennyi idõ míg betõlt a memóriába? Vagy nem? 😊
Amugy a teszteket a Game Bosster nélkül és a teljesítmény beállitások nélkül produkáltam.
meghozza 1 celeron d 346 3ghz-es modellel a lent olvashato konfig mellett...komoly 0-8 FPS-t produkalt meg 4ghz-en is XD...ha kiszenvedtem magam a tengerre es nem neztem varos fele akkor volt 20-25fps XD
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Feltettem a GTA IV, amikor elindítom miért írja ki azt hogy a GTA IV mûködése leállt?
Én csak azt nem értem, hogy ha pl ment a gta, tehát most regeltem egy hamis LIVE ID fiókot. Ha most én belépek a játékba, elindítok egy új játékot, a játékon belül is a LIVE ID fiókra belépek (gondolom játékon belül is betudok) akkor a játék online ment nem? De akkor miért kell offline elindítani a játékot ? Ezt nem értem, valaki, türelmes ember elmagyarázza? 😊 Valamint ha újratelepítem a gépem,a régi mentéseket nem fogadja már el, de eprsze visszamásolom ugyan oda, akkor is új játékot akar hogy kezdjek, namost, ha visszamásoltam a mentéseket, akkor belépek a játékba és azon belül is a LIVE ID fiókomba, akkor onnan a mentést látja vagy nemtom, és tudom folytatni vagy nem? Kissé zavaros ez neke, már elolvastam a FAQ-t, csak ezt az online - offline dolgot nem értem, hogy msot ha offline játszok akkor online nem menti, vagy ha online-ra menti akkor tudom folytatni az elõzõt? Ha offline játszok, akkor minek a LIVE ID? 😄 Valamint ha offline vagyok, akkor online-ra se ment ugye? Pls valaki segítsen! 😄 Már annyiszor kikellett játszanom :S:S
Elõre is nagyon köszi!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
[merlinw.org]
hogy lehet úgy feltenni az 1.0.4-es patch-et, hogy megmaradjanak a mentéseim win 7 alatt??
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Olvastam a hozzászólásokat. A Game booster nekem sokat segit, bár nekem az összes háttérbeen futó alkalmazás száma 67. Ilyen szinten én is paranojás vagyok, ami tényleg nem kell, azt leállítom. Sokat csiszolgattam a Vistát is, hogy pöpecül menjen.
Tegnap kipróbáltam high textura beállitásokat is, kicsit látszott rajta, hogy ezt már annyira nem szereti, egy kicsit lassab lett, de még igy is szépen futott a játék. Amugy nem sok különbséget láttam a high és a medium között. Lehet a fáradtság miatt. 😊
Konkrét fps számot nállam nem tudok mondani, ha esetleg vki tudja, hogy hogyan tudnám lemérni, azt nagyon megköszönném, majd közzé is tenném az eredményeket.
MerlinW - sokat filoztam már a proci és a memória tekerésén, de mindeddig nem fogtam bele, mert tartok tõle. Nagyon is jóban vagyok a gépekkel, sok mindent tanulgattam már, de ez az egy(ik) terület amibe még nem mertem belevágni. Nekem minden gyári beállitásokon megy. A közeljövõben tervezezem hogy beruházok egy új alaplapra, meg egy Core 2 Quad 2,6-os procira, de jelenleg ez a mûvelet 60ezer forintott emésztene fel a tárcámból. 😊 De lehet egyszer nekiállok és megpróbálom ezt a tuning mûveletett. 😊
Amugy kiprobálom majd én is amit irtál, nem fogom elinditani a game bosster-t és megnézem úgy mit csinál.
Ez az enviroment engem is érdekelne. Tudnátok mesélni róla mi ez?
Köszönöm!
az lenne a problémám hogy nem tudok taxival utazni, milyen gombal kell beszállni? azt írja ki hogy az F-el de akkor mindig ellopja a kocsit, kérlek segítsetek! elõre is köszi
[merlinw.org]
Másoljam be vagy mi?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mitõl ilyen élsimított minden?
Hogy a fenébe ne tudnál?😊 Az alap defraggal lehet, hogy nem, de az annyit is ér. Ezzel és OO Defraggal is lehet XP, Vista, W7-en egyaránt.
Egy idõben egy lemezen több particiót nem lehet, de annak egyébként sincs semmi értelme.
Felteheted, igen.
[merlinw.org]
Amúgy nagyon jó ez a GTA tweak cucc... mindjárt én is megcsinálom csak még backupolom a mappámat😄
Az a kérdésem, hogy ha ezt felteszem, utána ugyan úgy felrakthatom a már annyiszor említett ultimate texture pack, realism mod és társait... szóval nem lesz gebasz?😄