54919
-
#45582 elnyomom, de akkor is ugyanez.
Serintem azért mert tört, na majd megkell vennem :D
Alapnál nemvolt semmi, jó az mondjuk eredetei xD
Ja, és ti használjátok ezt a EFLC patchet? -
xido #45581 amint látod az introt,nyomd el..hátha..de én még odáig se jutok el,megölnek az arénában,még nem éreztem rá:D -
#45580 na 3 órája jáccok a losttal, igen korrekt, minőségi munka -
#45579 Köszi szépen!
Amúgy azt a Momma's Boy küldit nemtudom megcsinálni, mert elakad a Loading feliratnál.
elmegyek bunyózni, megvan, aztán jön az a kis intró szerűség és loading.....loading.....
Valaki tud rá megoldást? -
#45578 Hehe, én megoldottam :D
Töltsd le ezt:
EZT! -
xido #45577 Az hivatalos,szerintem megtalálod bárhol
EFLC 1.1 patch -
#45576 és Asi loader?mert én beraktam mindent(ami a trainerbe van)de nem történik semmi,gondolom az Asi loader hiányzik -
#45575 Skacok!
Azt az 1.1.0.0 -s patchet belinkeli valaki?
Na a lényeg, hogy a kiegekhez való, csak tudnám melyik :S -
#45574 Ha a mostani 2gb 800mhz helyett berakok 4gb azzal jobban futna a game? mer van négymagom meg 5770em de nem száguld med-highon se -
#45573 Hát én nem tudom,a sima gta4 majdnem fullban ment 50 fps-sel ez a szutyok meg akadozik még médiumon is.Akadozik mintha töltene a vinyó.Nem értem -
xido #45572 Na a mamás küldire megint dobtam egy hátast,hogy milyen profin megírták a srácok a történetet:)
SPOILER
első mamás,mikor találkozunk Santos-sal...azt mondja mama lóg zsével,de kiválthatom pár szívességgel,menjek vele...mondom heccből lelövöm az utcán...telefon csörög,mama az...mondom neki,nincs több gond az uzsorással...jajaj..kisfiam,ugye nem csináltál semmi csúnya dolgot?:)))
sajnos persze újra kell csinálni a küldetést ilyenkor,ennyire nem szabad a játékmenet:D -
#45571 Á nem benéztem, a mamás küldiket még nem csináltam, azt hittem, hogy az is csak egy sima safehouse. :) -
Vlala #45570 Egy rövid kérdés: Találtam néhány kajáldát, amelyet nem jelzett a térkép, csak miután bementem. Ruhaüzlet, egyéb nincs ilyen? -
#45569 Ezt a modot nem nézte valaki jó-e a kiegekhez?? -
RYO21 #45568 Nekem 3GB-om van és 800mhz
Jól megy med-high között. -
#45567 Nincs:) És nem csak itt, sehol sincs:) -
#45566 Van olyan ember itt akinek csak 2 GB 800MHz-s ramj-a van és jól megy neki a játék? -
#45565 nem lehet, hogy elnyomkodtad a mobilodat és sleep mode-ra kapcsoltál? olyankos megáll a játékmenet. -
#45564 majd hivnak telefonon. -
#45563 lehet nuke verzió:D -
#45562 A Tonys DLC-ben egy ideje nem kapok új küldetéseket, kocsikáztam, elmentem rendezkedni a bárba, de mégsem kapok új küldetést. Miért? -
#45561 Eleve azon van :S -
BIZ0906 #45560 Hát csak egy tipp kompatibilitás modot tedd XP SP3-ra. -
#45559 Sziasztok!
Nekem az 1.0.6 patch nem akar felmenni-... mit kell tenni?
Bioshock 2-nél is tökre ez van. ott sem tudok frissíteni -
BIZ0906 #45558 Hát én kb min fps 5-10 fps-t dobott így az átlag 60 körül is van persze függ hol és merre járkálok medium textura beállítással 20 látótávval a többi high az árnyékot ha ráteszem úgy is elszaladgál még folyamatosnak látszó képpel de nélküle jobb mert akcióban is folyamatos képet ad. -
cumfu #45557 Az mit jelent, hogy nem kicsit? Eddig átlagban 30 fps-el ment, kb. mediumon, 1-2 dolog kikapcsolva! Most milyen lenne? -
BIZ0906 #45556 "Ja és a legújabb patch gyorsít a 1.0.3.0-hoz képest?"
-Nem kicsit! -
cumfu #45555 Heló! A kiegészítője hogy fut? Mostanában nem foglalkoztam játékokkal, de ez érdekelne! Olyan mint a sima gta4, mert akkor nem fut valami jól. Ja és a legújabb patch gyorsít a 1.0.3.0-hoz képest? Előre is köszi! -
xido #45554 csúnya leszek itt,bocsánat..de mivel ennél az aktivált eredeti serial a lényeg,nem a bent lévő cd,szerintem a tegnap kijött crack tökéletes lehet nodvd-nek...csak tipp volt.. -
BIZ0906 #45553 Win7 alatt
C:\Users\Neved\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames -
#45552 Hello
na két kérdésem lenne: Buzi Tony és a Lost and damned hol tárolja a mentéseket? Social Clubbal Felvett videót hol lehet megtekinteni? -
#45551 ejj ilyen nodvd launcher nincs az episodeshoz? :S -
#45550 Van, minden patchez -
#45549 Igen van ték -
#45548 van már működő Simple Native trainer? -
#45547 na megjött nekem is -
#45546 De van hozzá Spark..
Sőt, már trainer is van...
A EFLC -hez már trainerem is van :D
Mondjuk csak teszteltem, jobb simán játszani :-)
No, nekem is van pár problémám, de tört, szóval ez nem csoda,
Amúgy a probléma az, hogy csinálom a küldiket és egyszer csak megakad a "loading" feliratnál, a csillagok villogoknak, de csak tölt és tölt :D
Meg annyit kérdeznék, hogy csak a törtben vagy az eredetiben is szarok az új kocsik?
Gondolok itt : lámpa, nincs tólatólámpa, nem indexel
Más baja nincs ennyi. :D -
#45545 meg a tbogt-ben mikor a csajt cseréljük ki a gyémántokra, akkoris ottvan nico :P -
#45544 Bárhol vagy a nagyvilágban, leülsz egy gép elé, letötesz egy Steam klienst, bjelentkezel, és azt mondod játszani szeretnél. Letölt, play. Ennyi.
A vásárlás meg annyi, kiválasztot ami kell, next-next-next, és a tied. Akkor telepíted amikor akarod. Ha nem szeretnéd mindig letölteni, csinálhatsz mentést a letöltött anyagról, amivel szintén bármikor játszhatsz Steam account mellett.
Emellett azonnal válaszolós supportjuk van, ha gond van, egy órán belül küldik az új cd kulcsot, hibaelhárításról az infót, stb. Bizonyos mennyiségű vásárlás esetén járnak ajándékok, + kedvezmények. -
#45543 Ez nagyon jó game..folyamatosan kidobál resc10 hibával,nem mentem még 10 métert sem a mocival.ujrainditom a gépet akkor meg sötét a képernyö és csak a beszédet hallom.Jó vétel volt.