54919
-
#45622 Jaja az zseniális:DD 2x is megnéztem zsinorban:) -
#45621 hali. van olyan mód hogy pls online rádió fileokat tudok beleintegrálni a játékba? az lenne csak power.. bár tudom vannak alternatív megoldások. -
strebacom #45620 ITT Nézz szét.....
-
#45619 A lost and damned-ben a küldetéseket ujra lehet játszani?
A Gay Tony-ban újra lehet a telón keresztül. -
#45618 hát ha be van lőve entertainmentre, elég jó képet ad, jaja
fontból átszámolva se volt egyébként túl drága :) -
n3whous3 #45617 wtf mé baszták el :S rádió 1-et itthon is tudok hallgatni -
#45616 OFF
Samsungban gyárlátogatáson a bemutató teremben láttunk csomó olyan cuccot (leginább TV-ket), amiktől tátva maradt a szánk az osztállyal és pl volt ott egy ugyanilyen monitor is. Na annak a képminőségén is be lehetett nem kicsit f0sni, inkább nem kérdezem meg, mennyibe került: :D (bár lehet ebből is van sok ugyanígy kinéző fajta)
ON -
RYO21 #45615 Teljesen kicserélték a rádióban lévő zenéket.
Furcsálom hogy vladividstokon nem národnyák megy hanem david guetta és eric prydz.
Ezt hülyeségnek tartom, adhattak volna új nevet a rádióállomásnak. -
#45614 Végére értem a kiegeknek és néhol jobb, mint az alap máshol meg idegesítő és unalmas is, azt viszont továbbra is tartom ,hogy az egész GTA IV leghangulatosabb része a kocsikázás a városban, a többi egyáltalán nem nagy szám. -
#45613 Hello!
Nekem egy modra lenne szükségem,az a lényege,hogy testőröket lehet vele betenni,be lehet állítani ,hogy milyen fegyverük legyen stb.
Betudnátok linkelni?
Köszönöm -
CamelX #45612 Princess Robot Bubblegum anime a Liberty City TV-n.... Epic :D:D:D -
#45611 lol rámentem vladivostokra és meghallom az egyik kedvenc zenémet
http://www.youtube.com/watch?v=LhldkEc8yyY
hirtelen nem tudtam mivan :D király lett ez a lost -
#45610 bal egérgombbal...:)) -
#45609 melyik gombbal nyilik az ejtőernyő? ok, kiirta, de nem emléxem....... -
n3whous3 #45608 :DDDDD -
n3whous3 #45607 és ezt honnan tudjuk mi? -
#45606 Én megyek szívesen bindzsulázni. -
#45605 de ő kontrollerrel jáccik:D -
#45604 Q-val. Logikusan csak az egykezeseket tudod használni járművön/ben. -
#45603 Valaki meg tudná mondani, hogy motoron ülve hogyan lehet fegyvert váltani? -
#45602 a törtel semmi gond énmár kitoltam, eccer volt loadingnál kifagyás, de egy alt+tab nekem megoldotta :) -
#45601 én átkonfigoltam a lövést a Q és E gombra ugymár könnyebb volt, egyébként télleg farokságvolt 3kezesre megcsinálni xD -
#45600 Hát hoooogyne:) Hálisten 4-5 próbálkozásból összejött a hajóvadászat egérrel is:) -
BIZ0906 #45599 Vagy addig át konfigolod vagy kapkodsz az egér és a numok között :D -
#45598 Ez rendben, oszt mivel lősz?:) Mert 3 keze kevés embernek van:) -
Vlala #45597 Egeret tessék elfelejteni, numpaddal jobban lehet irányítani.
W, A, S, D: rotor billentése (ezzel a heli is billen)
8, 2: rotor tolóerő fel, le (heli fel, le)
4, 6: farokrotor tolóerő fel, le (heli függőleges tengel körül balra-jobbra) -
#45596 A nyavalya törné ki ezeket a hülye helikopteres küldetéseket, képtelenség normálisan irányítani azokat a szar dongókat. -
#45595 gamertag listára feltenne valaki "helfire66" 1 L-el direkt -
xido #45594 De..jogos..sorry:))) -
#45593 Néztem egy videót.. -
#45592 Eztet nem lehetne a warez topikban kitárgyalni?:) -
#45591 Ott van linkelve többször is mind a két fajta loader legfrissebb változata a cikkben... Nem csak ész nélkül kattintgatunk:) -
xido #45590 honnan tudjuk ezt biztosra? -
#45589 Megvan a hiba a Momma's Boy küldinél..
Szar a tört.... .:-( -
xido #45588 A régi 12k magyar átlagáras új játékokhoz képest ez a 8k átlagosítás már nem is olyan rossz haladás:) -
#45587 Most nézem az 576 milyen drágán adja...xD
7990 FT.. -
n3whous3 #45586 na én is megrendeltem a kiegészítőt :D -
#45585 Csak azt csodálom, hogy idáig príma, most meg...
Patchel se jó....nemtudom -
RYO21 #45584 A harmadik ellenfélnél el kell rohanni és megkell nyomni egy gombot. (gamepadon L1) -
xido #45583 Na este majd megnézem,nálam is kikészül-e,mert még én is csak a tegnap kikerültet tettem fel...
Én igen..benne is volt a "csúnya könyvtárban",de eddig semmi gondot nem okozott a textúrákkal sem,a sebességgel sem...