Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Üdv.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Logitech G5-ös egerem van, valaki tapasztalt már szintén ilyen jellegû problémát?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
így nem értem most miért ilyen. ha régen engedte.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Hogy mik nincsenek már. Én még anno a játékhoz adott térképem segítségével keresgéltem õket. Az az igazi. <#smile>#smile>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
HELP.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
púúúúú
igen az a vga jó hozzá
savegame rejtett mappában van, a documents and settings alatt van valami localhost mappa talán vagy local és abban rockstaros ÉS liveos mappát is le kell mentened + pár infó van még a normális "save" mappában ami kint van normálisan a documentsben (mekkora faszság, hogy nincs egy helyen).
púúúúú
púúúúú
Next PC upgrade: 2022
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha nem jön be akkor 1x-û visszarakni a régi fájlokat?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
az én gépemen várjak e jástzhatóságot?
nehéz telepíteni és hogyan is kell?😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Légyszives mondjátok meg nekem hogy a GTA4/PC/HTLM hogy mik ezek a file-ok? Hogy lehet megnyitni?
Nincs "SAVE GAME" olyan mappa a GTA4 gyökérkönyvtárában?
OMSI FOREVER!!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
GTX 260
Csak nem tudok dönteni, hogy mit cseréljek cpu v. vga, a 2 együtt nem megy.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Tudna valaki infót adni arról, hogy mekkora lehet a külónbség E8400 és Q9550 között a játékban?
Köszi.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)