54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    jó ez így, ott úgyis a warezkodás megy
  • Lacee86
    Hát mondjuk ezért nem volt (lett volna) hülyeség külön topik az EFLC-nek, mivel így most tök keverve van, h ki akar az alapjátékról kérdezni/diskurálni, ki meg a kiegészítőről...
  • HEMAXXI
    hahahaha
  • CamelX
    http://www.tegyefelakezetakinekmegvanagtaeflc.hu

Ezt nem ide akartad?
  • Piloss
    örülnék ha nekem is így menne,de a proci és a ram visszafogja
  • n3whous3
    biztos a Tárkitól jött
  • MerlinW
    Valaki igen, valakinem. Erre most milyen választ vártál, őszintén?:)
    Azt már el sem tudom képzelni, milyen információtartalommal bír számodra:)
  • HEMAXXI
    csáó mindegyikötök játszik a gta 4 episodes from liberty city-vel?
  • tommygear
    bőven tökéletes ez
  • Synit HUN
    Akkor nézd azt. Az előzőhöz képest nálam szebb lett.
  • janika1972
    Láttam már szebbet is ennél!
  • Synit HUN
    Tolok pár képet. Sokkal szebb lett és sokkal jobban is fut.

• MerlinW
  • MerlinW
    Ahm, Turismo-k. Akkor nem tudom hol laknak az Infernus-ok:)
  • janika1972
    Én elsőre megtaláltam őket
  • n3whous3
    Motorosban pl találtam egy olyan minijátékot, hogy lődd le az elrejtett 50 (40?) sirályt. Hát nem tapsikoltam mondjuk örömömben, 100%-ra szeretem kihúzni a gta-kat de a galambos nagyon felkúrt, napokig kerestem az utolsó 10 madarat, majd aztán maradt EGY darab és azt ugyancsak kb 3-4 napig...
  • n3whous3
    itt ferrari utánzatok vannak, nem Infernusok
  • Lacee86
    +4-5 FPS az nekem már igen jó lenne, ne viccelj. :D Legyen igazad. Hát sztem nagy VGA igényű játékoknál durván meg fog látszódni a különbség (Crysis, DIRT 2 pl.). Tudom, a procim messze nem fogja kihajtani a 4830-at, de nagyon remélem h azt is majd sikerült lecserélnem mondjuk nyár végére egy kicsit jobbra (E6500-ra gondoltam, nem szeretnék lapot cserélni).
  • xxxpaulxxx
    Tyű... nagyon jó ez a lost and damned... most kezdtem még csak el, de már magával ragadt ez az igazi szelíd motoros hangulat:D
    Amúgy meg tudnátok mondani, hogy mik a főbb különbségek az alapjáték és az episodes között?
    Mmint a storyn kívül... ilyenre gondolok pl, hogy ejtőernyő:D
  • MerlinW
    Passz. Talán memória vagy töredezett HDD...
  • MerlinW
    Milyen válaszra számítasz?:) Gyorsabb lesz, de minimálisan. Nem a VGA a kevés, hanem a többi alkatrész. Főleg a memória és a CPU. Tehát 4-5+ fps-el számolj GTA-ban. A többi játékon valószínűleg jobban fog látszódni a VGA csere.

(igaz, 8800 esetében a GT-re gondoltam)
  • pctroger
    Hi!Valakii tud valami problémát a gondomra?Előre is köszönöm!
  • MerlinW
    Arra figyelj, hogy csak Bernie küldetése után jelennek meg az utcán.
  • Lacee86
    "4830 lassabb egy 8800-nál" Ezt kétlem, mivel tesztek szerint a 9800 GT-nél gyorsabb, márpedig tudtommal 8800=9800 (+-1-2 %). De most nem is ez a lényeg, amiket leírtál tudtam eddig is, a kérdésemre nem jött igazán válasz.
  • fery02
    Nem találsz sehol.
    Két félekép tudsz szerezni infernust:

1. Mikor magával az Infernus-sal mész, olyankor mások is gyakrabban mennek ilyennel (egyébként SOHA). Ilyenkor lehet esetleg összegyűjteni párat ("elraktározni" parkolóhelyeidre).
    2. Trainer...
  • MerlinW
    4830 lassabb egy 8800-nál. GTA 4850-től felfele érzi jól magát, főleg 1GB-os megoldásban. A proci sem mai darab, C2D E7000-8000 ajánlott minimum, Pentium D DualCore procik gyengébbek sokkal. Persze a 4 magnak örül a legjobban. Emellett még 2GB RAM is igen szükséges (lassan minden mai játékhoz), főleg, hogy Win7-et használsz.
  • Lacee86
    Hali! Úgy néz ki hamarosan lesz egy új videokarim a 8500 GT helyett (HD4830 lesz ha minden igaz). Na most ugye ez a legtöbb játéknál jelentős teljesítményjavulást fog okozni ha minden igaz, de vajon mi a helyzet ezzel a játékkal? Szerintetek lesz belőle pár +FPS, vagy proci miatt esélytelen? Jelenleg 800x600 minden minimumon meg kikapcsolva (kivéve az árnyékok, azok high-on vannak), és így van hát olyan 20-25 közötti FPS (Benchmark 24-et mér).
  • MerlinW
    Time Square környékén lévő autókereskedésben/kiállítóteremben asszem azok vannak (vagy conqueror-ok már nem emlékszem)
  • n3whous3
    sehol, mész össze-vissza és talán felbukkan egy.
  • Máté94
    Infernusnak hívják...
  • Fönix19
    Sziasztok.!
    Hol találok Lamborgini-t?
    Egyszer (B)=Bernie küldetés volt és azt kellet elvinni onna a lamborginit!Az hol van valagi esetleg tud egy térképet?Ez a hely hol van?Vagy máshol esetleg?
    Elöre is köszi.
  • pctroger
    Hello!Nekem is ilyen tipusú problémám lenne...Elindítom a GTA IV-et semmi baja de ugye wasd-vel irányítom és ha megnyomom vmelyik iránygombot akkor beszaggat egy pillanatra és megy tovább...De ha egyenesen megyek akkor semmi baja nincs!Max grafon is ezt csinálja meg min grafon is:S.Valakinek valami ötlet?elnézést ha volt már ilyen kérdés amit megválaszoltak ha valaki tudja akkor linkelje de visszaolvastam de semmit nem találtam:/Előre is köszönöm a segítséget.
  • SL
    na nemond
  • ratb
    Hi!
    A gépemen full beállításban megy 40fps-sel a game,de ha autóban ülök és lenyomok egy gombot a billentyűzeten laggol! más.Nem sikerül működésre bírnom a logitech conterollerem a játékban,csak bill müxik. Ötlet?
    üdv
  • N0RB3RT
    Letöltöttem pár zenét ami az Electro choc rádión megy, ekit érdekel innen tudja letölteni !
  • Vlala #46220
    Nekem ott nincs Szernyi mappám.

A telefonnal készített képeket itt tárolja valahol?
  • SL
    C:\Users\<neved>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
    és
    C:\Users\Szernyi\AppData\Local\Microsoft\XLive
  • Laci82
    Sziasztok.
    Melyik mappákat kell átmásolnom másik vinyóra,ha újrarakom a windowst,hogy megmaradjanak a mentéseim.
    Ugyanazokat mint az alap GTA IV -nél?
  • Stefling
    Éppen hogy kevesebb kell.. legalábbis nekem jobban futott, mint az alap.
  • darki81
    jaja win7- 64 bit, de szerintem ujrakell tennem a rendszert és jolesz, meg most az uj gta lesz fent, remélem jobban fog futni, bár aztmondják ahoz kicsit nagyob gépigény kell