Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
púúúúú
Azt én elhiszem, hogy a Stalker-ben is megvan csinálva a külön élet, de sokszor ebbõl nem látsz semmit, mert egyedül mész...ráadásul könnyen elképzelhetõ, hogy csak akkor látszik az egész, mikor közvetlen közelébe vagy a dolgoknak, mert bizony elég kemény spawning rendszere van a játéknak...nem egyszer láttam már olyan megoldást, hogy közvetlen elõttem jelent meg a semmibõl az ellen. Na most így meséljenek be nekem bármi ilyesmit, hogy külön élet.
Igaz, a GTA is spawning rendszerre épül, de itt érthetõbb is, másképp még 16 magos gépen is szaggatna. 😊
A múltkorihoz még annyit, hogy abban a bizonyos visszajátszásban még az olyan dolgok is rögzítve voltak, hogy pl két utcával arrébb rendõrségi autós üldözés.
Szóval elég komplex dolog ez az egész maradjunk annyiban és érthetõ a gépigénye.
Az igaz, hogy azért annyira sok alkalmazás még nincs, ami maxon járatja a 2 magot, de pl nálam ez a GTA IV meg néha a Dirt 2 már ki tudja használni õket teljesen.
lehet h nem a legjobb példa. csak úgy mondom h a stalkerben megvan csinálva a külön élet, minden stalekrnek és mutánsnak. Am. kiváncsi lennék mik azok a progik amik maxon küldik a procidat.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Tegnap tettem fel egy 64 bites win 7et. Driverek után az elsõ dolog, amit telepítettem, az a gta volt. Miután elindul a játék, beszaggat, és pár mp-ig olyan mintha diavetítés lenne, aztán újra jó. Ez ismétlõdik folyamatosan. Amikor friss vistára tettem fel a játékot, nem volt ilyen gondom. Valami beállítással orvosolni lehetne ezt? A grafikát hiába veszem lejjebb, nem segít.
Köszi elõre is!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Bár õszintén a játék ezen részével nem is foglalkoztam soha, ha már egyszer kiharcoltam magamnak azt a bizonyos szintû körözöttséget, szenvedjek is miatta. Nekem az ilyesmi segítõ dolog felér egy legális GTA3-as "leavemealone" cheat-et. <#ravasz1>#ravasz1>
Hogyne lehetne már 2010-re egy olyan játék, aminek már esetleg nem elég 2 magos processzor (tudom, hogy a GTA IV 2008-ban jött ki), nekem pl több alkalmazás is maxon járatja mind a 2 magot.
S.TA.L.K.E.R. játék meg helytelen példa. Abba nemigen kell számolni egyszerre vagy 20 autó + járókelõvel, mindegyikre ilyen szintû fizikával...meg még sorolhatnám (egyik visszajátszásomban, ahogy végigszáguldottam egy zsúfolt fõúton, akár az alattam lévõ aluljárónak az a pillanatban lévõ helyzetét is szemügyre vehettem, ahol szintén zajlottak a dolgok, ahogy a valóságban).
Más: Idõnként a gyaller rendõrök elkapnak eg tolvajt, majd jön egy rendõrkocsi amibe berakják és elhajtanak. Kivéve ha safehouse elõtt csinálja, és valamilyen rendõrjárgányt parkoltatsz ott, mert akkor azt simán szocializálja. Majdnem ellopta a rendõr Hummeremet, kénytelen voltam kirángatni és megkéselni. 😊
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Leghatásosabb lehet az lesz, ha kézileg próbálod inkább telepíteni a legfrissebb LIVE klienst, amit innen érhetsz el. Ha ezután is frissítést kér, akkor nem tudom mi lehet a probléma, max ha nem eredetid van, akkor valszínûleg az.
Amúgy meg ilyet még nem hallottam, csak tippelgetek, miközben nekem is fut sokszor játék közben utorrent, de ilyet még eddig nem tapasztaltam (kopp).
De egyébként gondolj csak bele, valaki kitûzi célnak, hogy kijátsza 100%-ra, ami GTA-k esetében mindig is elég nagy kihívást jelentett (leglábbis rengeteg idõt), fõleg ennél a IV. résznél.
Most képzeld milyen idegesítõ lenne, ha már nem tudom hány napnyi játékidõt beleöltél a játékba és amiatt tudsz monjuk csak 99%-os végigjátszást teljesíteni, mert még anno a fõküldetésszáll folyamán egyik küldetésben nem helyes döntést hoztál (úgy mondom ezt, hogy egyiknél én is rossz döntést hoztam, mikor választani kellett, hogy kit öltjünk meg, amit már azóta nagyon is bánok, de mégis ki tudtam játszani 100%-ra).
Szóval ennyire azért nem köcsög ez a játék, hogy ilyen szinten kitoljon az emberrel. 😊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Egy ien gépen hogy menne a gta4?:
Intel C2D E7500 2.93Ghz L2 3Mb
2 GB 1066 mhz ram
XFX 4830 512Mb DDR3
Még nincs meg a gép de ilyesmi lesz!!Így videókból tippelve 1280x1024 en high-on 30-40fps.<#confused>#confused><#wow3>#wow3>
Köszi a választ!!!<#eljen>#eljen>
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Az egész arról szól h megvegyék a 4magosat is...
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Maxon nem viszi el ENB-vel. 4 magos proci kell, minimum 3ghz-en.
Hol találom meg a mentésemet?
Windows 7 -nél hova kell rakni?
Mert elindítom a játékot bejelentkezek live-ba frissíteni akar. Végig ment , megint be kellett jelentkezem.
Most is frissíteni akart , de nem engedtem neki , így nem enged játszani.
Mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszi
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az én gépem milyen szinten vinné?
Abit s775 IP35 pro XE
Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB Socket 775 E6750
HD 4870 512 ddr5
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Másik kérdés: az Annihilator helikopterek megjelenésének mi a feltétele? Egyik helyen sincs ahol a térkép szerint kéne. Küldetés után jelenik meg, vagy mi?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Az enviroment mod az csak látványra hat, személyesen nem próbáltam ki.
OMSI FOREVER!!!
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
OMSI FOREVER!!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.