Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha minden marad az alábbi,csaj ez cserélõdik,akkor látványos javulásra ne számíts,úgy írták korábban,
keveset használ a VGA erõforrásaiból...amúgy is,egy új VGA-hpz lehet már kicsit lesz ez a 380W táp,bár ez a márka nem tudom mennyire erõs...
Az a kérdés hoyg hogy menne a járék?...
és még emlléje egy kérdés: Mennyi a max FPS a játékba,és ezzel mennyit tudnék elõhívni kb medium,illetve low grafon...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Régebben nekem a gyenge gépen nem ment csak óriási laggal ez a játék.
25-én lesz új kártyám,és ki szeretném próbálni,hogy menne az új VGA-n.
A akkor a gépem : Kártya : ATI Radeon HD 5770 1GB
Processzor: AMD Athlon 2 magos, 2.5 GHz-es; ennyit tudok róla,
Ram : 2 GB 800 MHz.
Táp az egy 380 Wattos HIPRO
Na ilyen config-on játszik valaki? <#smile>#smile>
Elnézést az össze-vissza beszédért,de nem vagyok otthonos még ezen a fórumon xD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
(amugy azért érdeklödtem, hogy lesz-e végre egy normális fps-em az uj patchel, ezt akartam megnézni)
44999 (hegege): Steam-es verzióhoz pl nem kell. Szerintem akkor dobozoshoz sem valsózínû, hogy kelleni fog, de majd meglátjuk pénteken.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
vagy lehet én vagyok balfék.....mondhatod hogy igen, csak linkelj!!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy kicsit olvass vissza.
amúgy igen, elég.
\"Erről van szó!\"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
nagyon érdekelne minket.
véletlenül nem az AF-el kevered, ugye... ? 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az árnyékok szebbek ,de ez a social klub ez még mindig ott van ha multizni akar az ember. Nem lehet kiirtani valahogy végleg?
és bár tény, hogy 20-25 fps-nél nem nyom többet, de 100x folyamatosabb, mint elõtte... el se hiszem szinte.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Hello.
Thank you for your e-mail. Please contact Steam directly regarding this issue.
They are aware of the problem and are currently working on a solution.
Best regards,
SecuROM Support Team
SecuROM on the web: http://www.securom.com
or via e-mail: [email protected]"
Anyátokat😊
[merlinw.org]
Tökömbe már hogy nem lehet steam-en megvenni... Alapjáték steam-es. kieg Live-os, rend a lelke mindennek...😊
Edit: fakk, US account, nem tudok magyar bankkártyát regisztrálni LIVE-ban... hehh
[merlinw.org]
Írtam anyázást Securom supportnak, utána vettem csak észre hogy anélkül is simán megy. <#idiota>#idiota>
Valszeg benne maradt a Steam-es javításban a DVD-s védelem. Ha válaszol a Securom, majd bedobom ide, mit írtak.
[merlinw.org]
Viszont a Origi és az EFLC választóképernyõ szépre sikeredett! Amúgy ez az 1200 MS pont mennyit kóstál magyar forintban?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A Steam nekem is leszedett valami javítást, de azóta ha indítom a játékot akokr valami sorozatszámos hibával szarakodik. Valaki találkozott már ilyennel?