54919
-
dark night #47143 hello
halahol közzé van téve a patch-sok mert nem nagyon találja a google
vagy csak stemaről lehet őket leszedni még?? -
n3whous3 #47142 ja igen meg az EFLC-ben is igen annál a sexy time küldinél nagyon lassú volt -
Vlala #47141 Brothers for life, Lost forever.
Következő projekt: versenyt nyerni robogóval. :) -
#47140 Én is onnan vettem észre, hogy a Steam töltögetni kezdett :-) -
n3whous3 #47139 " fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge"
ez az, amire gondolok? én mostanában vettem észre, hogy ilyen 10 FPS körülire vagy kisebbre lassult pl. annál a kikötőnél, ahol átmehetek gyorsan a happiness islandre -
#47138 Jaja, Steam már le is cuccolta pár órája:) -
#47137 A new update is now available for both GTA IV and EFLC through GFWL. Downloadable versions will be made available on the Rockstar Games Support site.
GTA IV
v. 1.0.7.0 / 1.0.6.1 (Russian) / 1.0.5.2 (Japanese)
- fix a bug causing tree leaves to look transparent
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks
- fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV, Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
EFLC
v. 1.1.2.0
- fix a bug causing tree leaves to look transparent
- fix a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching music tracks from the Ballad of Gay Tony
- fix for clip capture "OFF" slowdowns occuring when near waters edge
- fix for slowdown occuring when getting in a boat during "Sexy Time" mission in The Ballad of Gay Tony
- expose "detonate" in custom key mapping options menu for Lost and Damned so users can remap "down" arrow key
- EFLC now has it's own settings file called "SETTINGS_EFLC.CFG" to avoid possible conflicts with GTA IV installations -
#47136 ja -
#47135 új patchez van már működő asiloader? -
Majestic01 #47134 Hát, sajnos az én gepemen nem fut a jatek. Ha mindent kikapcsolok es 800as felbontas akkor van 15 fps:S szal csak hulyulni szeretnek. -
Vlala #47133 Nem kell az bele :)
Bár végigjátszás után, poénból kipróbálnám... ki tudja, lehet, hogy tetszene is. :)
Ilyet találtam, ez majdnem ugyanaz, csak néha telefonálni kell érte. -
Majestic01 #47132 Meg van örök éket kód? meg hogy soha ne korozzenek barmit csinalok? köszi -
Majestic01 #47131 Hogy lehet interneten jatszani? -
Vlala #47130 Egyet elég megnyerni.
Én két pezsgő után még legurultam a bárpulthoz whiskyzni, és azután dőltem ki. :) -
#47129 én a 2. pezsőgőivásnál kidőlök :D gyakorolni kell? :DDD -
donoki #47128 Olyankor kell gyorsan ledobni egy közeli parkolóhelyedre, aztán futni vissza azokért ;D -
#47127 Igen , akkor hirtelen láttam hármat is, azóta meg egyet se. -
Vlala #47126 Erre én is ráfaragtam. Sajna nem...
Vannak olyan parkolóhelyek a játékban, amik olyan autókat spawnolnak (szép magyar kifejezés...), amivel megközelíted őket. Ezért van, hogy sokáig keresel egy típust, alig találsz, de ha egyet találtál, onnantól percenként ötöt-hatot is összeszedhetsz... amíg azzal mentél, nyilván láttál sok olyat, most meg egy sincs. -
#47125 Az lenne a kérdésem a buzi Bernie-től kaptam egy szuper sárga kocsit a jószolgálatért de elmaradt egy küldetésben, meg lehet azt valahol találni ? -
#47124 Csináld meg 3x aztán menj le a bárba és dobj be pár viszkit:D -
Bal0924 #47123 Megcsináltam... :)
és ennyi a hatás? részegen "áll" és kész? nincsen semmi kiírva hogy nyertem vesztettem..? -
Vlala #47122 A pezsgősre gondolsz? Körbe-körbe mozgasd az egerentyűt. -
Bal0924 #47121 Hogyan lehet megcsinálni az ivós játékot?
mozgatom az egeret, de nem történik semmi..
a játék után részegen "áll" és semmit nem írnak, hogy "Win" vagy "lost"... -
#47120 Nomeg a volt ministránsfiúból lett korrupt nyomozó... :D -
Vlala #47119 Azon a családon röhögtem egy-két fetrengőset.
A bankrablást a Daltonok sem tudták volna ennyire elcseszni... -
n3whous3 #47118 Ja többi őrült. -
#47117 Nos nem egy szépség az ír hölgyemény, de korban jobban illik Nikohoz és ő képviseli a rendet egy elég rovott múltú/jelenű családban. Ő az aki elég erős és határozott ahhoz, hogy kihúzza Nikot a sötétből. Niko mellé kell egy erős kezű amazon, aki a helyes úton tartja (rugdossa).
A többi csajszi jobban illik a "piszkos" Nikohoz, aki szereti a melóját és élvezi a gyilkolást, a bűnöző életet, a penge élén táncolást... -
n3whous3 #47116 Legrondább nő volt a játékban amúgy :D -
#47115 Jaja, szegény a főszálhoz tartozik és az a fajta akinek a kedvéért meg kell javulni, el kell venni feleségül és talán utána... Namost ez nem az a játék és szegény Niko, mikor már hajandó lenne erre, akkor...
Részemről mondjuk baromi idegesítőnek találtam Kate-et, hiába ő lenne benne a jó oldal, az utolsó szalmaszál. Éppen ezért randizgattam a másik három csajjal is mellette, akiket az interneten lehet felszedni. Napi program, hogy mind megvolt ("színvonalas" szórakozás, majd az ágyban folytatva :D), aztán nudibár (bár ezt össze lehet kötni Carmen-nel, mert ő is szereti) és ott három privát tánc, éjszaka nudibár után meg felszedni egy-két-há jó kurvát itt-ott és azok is jól kifacsarják a karinkat. Ettől Niko mindjárt erősen stresszmentesítődik és mehet a következő akciódús időszak, gyilkolás, pusztítás, vérbosszú... :D
Amúgy jól is jönnek a lányok, mert egyik a wanted level-ünket tudja csökkenteni, ha felhívjuk, mikor szarban vagyunk, a másik elsősegélyben tud minket részesíteni, a harmadik meg a ruhák árait tudja kedvezményessé tenni (na ez felesleges, a pénz úgyis felveti a zembert). -
#47114 jah -
Bal0924 #47113 Megcsináltam a 25 drogosat és utána azt írta hogy 25/50....a 100%hoz elég csak 25 nem?
-
Bal0924 #47112 Lehet egy Anna nevű barátnőm?(játékon belül) -
n3whous3 #47111 alap gta ivben az ír csaj? azt soha nem fogod megkúrni -
#47110 fenébe,már négyszer elvittem berúgni azt a KAte nevű tyúkot, de még mindig nem hajlandó szúrni -
#47109 hali!
megszeretném kérdezni hogy a játékoz készült e már oylan kiegészítő, peccs, mod, vagy valami ami lehetővé teszi hogy a játékba valahogy rendőr ruhát elhetsse nfelvenni vagy rendőrrel lehessen mászkálni. mert képekt már láttam ilyenekröl de link vagy ilyenek sehol nem volt szóval ha valakinek van ilyen mod-ja és felötőltené valahova vagy csak egy linket adna azt nagyon megköszönném -
n3whous3 #47108 az lesz -
#47107 Hi
Nem tudja vki mi lehet az oka a folyamatos swappelésnek?
A configom az aláirásban van, benchmark átlag 60fps-t ír
Lehetséges hogy a vinyóm lehet az oka, mert elég régi: Maxtor 7200rpm SATA 250gig?
köszi -
Bal0924 #47106 Hogy kell megcsinálni az ivós játékot? -
Vlala #47105 Az jóóóóó!!!
Tony főbárjában lehet, fel kell menni egy lépcsőn hozzá.
-
BIZ0906 #47104 Ez volt és még maradt is. De már lassan egy éve váltottam HD 4830-ra ott nincs ilyen gebasz szerencsére :)