Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
foleg az erdekel h ugyanolyan optimalizalatlan jatszhatatlan fos-e meg mindig a jatek h egy 8800gt-n is egy kepregeny csak az egesz es rendelhetem meg ps-re, vagy esetleg jatszhatova tettek-e mar..
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Radeon HD 2600 XT 512 megás a vga amúgy. És a 9.1-es ati jó csak rá...
púúúúú
RGSC kapcsolódhat a Live-hoz (opcionális), ha használni szeretnéd a socklubos hülyeségeket.
Azonban Live-ban és Steamben is benne van a játék sorozatszáma. Mellesleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki Steam profilt vásároljon...
[merlinw.org]
Biztos van itt még valaki, akinek rajtam kívül Steames verziója van.
JetiRulez
[merlinw.org]
Találtam egy TLaD motor-elõcsalogató packet, amely nyolc mocit adna játékhoz. A leírás szerint nem kell sokat moddolni vele, a vehicles.ide, a handling.dat, a carcols.dat és a cargrp.dat fájlokban kell kicsit turkálni, és tuti lesz.
Betû szerint végigcsináltam a readme utasításait, és olyan szinten visszadob az asztalra indításkor, mint szarkát macsni.
Biztos, hogy ez az alapjátékhoz való, és nem a kiegészítõre?
púúúúú
amúgy meg kapják be a faszomat r*-ék, amióta meg van a game van egy csúnya grafikai bug a játékban. Megtaláltam az egyetlen drivert amivel ez nem jön elõ, azonban mostanában szokása a windowsomnak, hogy valamiért minden újraindítás után indítva a gta iv-et megint elõjön a hiba... és rakhatom újra drivert. És ez kb még egy újraindításig stabil csak
púúúúú

azonban lehet, hogy a seriált le tudod kérdezni bármikor a steamedrõl az eddig vásárolt játékokhoz... nem tudom persze, nincs steamem, csak egy sejtés
púúúúú
A jelenlegi GFWL és RGSC profilom mennyire kapcsolódik a Steam profilomra vett GTA IV-hez? Csak azért érdekelne, mert a közeljövõben áruba bocsájtanám ezt a bizonyos Steam profilt.
JetiRulez
Azokat meg kell venni. És csak kiegészítések de külön vannak a Nico-s résztõl.............
Most frissítettem a GTA 4-t, hogy ne legyek Offline. És most más a fõmenü..
Lehet hogy hülye kérdés, de .... A Liberty City az két részbõll áll? (The lost and Damnied és a The Ballad of Gay Tony)
És ha elakarom indítani azt mondja hogy "confirm download" (3,79GB mindkettõ majdnem..)
letölthetem vagy most mi van?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
El sem hiszem... optimalizálták volna a játékot?😮😄😄😄
Királyan fut... bár eddig se nagyon zavart a néhai akadás😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
CoD 7 mióta van? <#idiota>#idiota>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Sakkoo.......Baszkiiii
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nálam simán ment a cod4 és a gta iv is.
nem találkoztam olyan játékkal ami ne ment volna.
\"Erről van szó!\"
Tennék én Windows 7-et,de sokan panaszkodnak hogy nem indul el rajtuk sok játék..
Köztük ez is és a CoD 4 ami miatt új kártyát is vettem ...
#45018 ---> Köszi.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
letöltöttem egy 100%os mentést.Megy is jól de a telefonból hiányzik a cheat menüpont
azt hogy tudnám visszahozni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nagyon jó és megbízható márka.
Elég lesz! azzal nem lesz gond.De most milyen lesz a grafika?
XP-m van,szal nem teszek több memóriát bele,mert úgysem tudja kihasználni.
A kollégának,kicsivel lejebb 20 FPS-e van.Ilyenkor akad a játék ?Vagy mennyi a max?
Ha jó lértem te azt mondod hogy 25 meglesz.