54919
-
Szabyka #72 Ez hülyeség!Pl amikor egy hónapja voltunk kint a párommal itthon eset ott meg hétágra sütött a nap!
de tényleg jó lenne ha a nevezetességeket be lehetne járni! :) -
#71 Ez még a Liberty City Stories-nál is újjab. Ha visszaolvasnál talán meg is tudnád -
#70 Én amikor a London taxival játszottam egyfolytában fennakadtam a Black&Decker buszokon, meg a hülye fekete taxikon. Szerintem elég nehéz lesz megszokni a 'balratarts'-ot. -
#69 Ez több szempontból sem állja meg a helyét mint gta:London kép
1. Az autók a jobb oldalon közlekednek
2. Az emberek és az autók csak a végefelé kerülnek bele a játékba
3. Az autók üvege nem átlátszó, márpedig ez nem jellemző a gta-kra -
#68 Nem, még a GTA 2-nél is régebbi. -
marcinger #67 Hi.Ez a játék a Liberty Citynél is újabb? -
#66 ehhhhh -
#65 B.Ú.É.K! -
#64 szvsz zsir lenne gta2nek nagyon kiály világot találtak ki.... -
#63 utána sztem már újíthatnának valamit.. -
#62 az mennyire jo lenne ha utána a gta2 városiait is megcsnálnák 3d -be... -
#61 nem olyan vészes, getawayben is meg lehetett szokni (bár a körforgalom az mindig fincsi volt :D) -
#60 Igen ám, de ez lesz a következő GTA, és nem 1969-ben fog játszódni, hanem 1997-ben...
RÉGI GTA CÍME, ami LONDONBAN játszódik:
GTA: LONDON 1969
DE EZ SIMA GTA: LONDON LESZ.
LIBERTY CITY, VICE CITY, SAN ANDREAS is megjelent majdnem 10 éve.
De most 3D-ben jelentek meg, és egy kicsit komolyabb grafikával.
Most pedig Londonon a sor. -
#59 ^^ uristen... -
#58 pff... -
#57 MÁR MEGJELENT!!! -
#56 tudom hogy mikorra igérik!nem ugy értettem hanem hogy milyen messze van ez még -
#55 Te vagy most az SG új butafijúja? -
#54 -
#53 kaj kamu de még ha nem lenne akkoris hol van még ez -
#52 mond, mi lenne ha egyszer elolvasnál 50 hozzászólást !??!?!?!
úúúderáütnékmostafejedre... :| -
#51 GTA London? Hmmm...nem az amelyik 2D-s, felülről nézed a pályát, és egy nyomi krapival szaladgálsz feleslegesen? :) -
#50 Szerintem meg egy kacsa az egész...
[ünnepront] -
#49 ezt akartam mondani :) -
#48 Ettől függetlenül nem kizárt a pc-s port. -
#47 Talán az eladási statisztikákat is meg kellene lesni, melyik platformra adtak el "egy picit" többet... Pénz beszél... -
#46 ez tuti fake...pfff -
#45 Ezzel egyetértek, de szerintem nem is annyira fontos a grafika, a hangulat, a design, az irányíthatóság mind sokkal lényegesebb. -
#44 Vagyis a GTA1-hez. -
#43 FAXA! :D -
#42 én láttam ilyet hogy GTA: London, de az a GTA2-re volt kieg :) -
#41 ja! -
#40 igen a kettő jövőben játszódott..azért nem vmi kiberjövőben de jövőben:)
amugy szerintem az sa grafikája tökéletes..azon javitottak amin kellett..másrészt azért a gtak mindig gépkímélőek voltak..sztem a következőtől se azért fogunk hanyatesni mert a legujabb technologiákat használják fel hanem a remek design miatt.. -
#39 "lehet"
:D
ez kb. annyira valoszinu mint a hl3-as kep -
#38 ehhe, remélem új motort írnak alá. elég gagyi lenne még egy bőrt lerántani erről. -
#37 jövőben? -
#36 ez render..nem játék, amugy csúnya szerintem..az meg hogy nem gta azt távolrol látni..semmi stílus
a gta2 a jövőben játszódott egy kitalált városban..szerintem azt is frankón meg tudnák csinálni.. -
#35 GTA csak konzolra ? hát ez igen furán hangzana... főleg, hogy ők a PC hívei is voltak mindig -
haxoror #34 Egek erre a baloldalon közlekedős hülyeségre nem is gondoltam!
SZÍVÁS!!!!
Remélem lesz eszük és jobbos lesz (na ennyit a realizmusról) -
#33 báh mér baloldali közlekedéses várost/országot választanak:/ akkor már inkább berlin vagy nemtom, de pont london:/