54920
-
Számomra csak az a baj, hogy nem lesz annyira így érdekes a játék. Például: Azt tudjuk, hogy San Andreasban több érdekesség van, mint Vice City-ben. De amikor elindítottam a Vice City-t, sokkal érdekesebb volt számmra, mint a SA, mivel nem olvastam, és nem láttam ingame videókat a játékról. SA-nál már nagyon sok videót megnéztem, nagyon örültem neki, hogy mi minden benne lesz a játékban, aztán amikor futattam, szinte mindent tudtam a játékról, nem igazán láttam már újdonságot, de a küldetések nagyon tetszettek.
Ezekkel az infógyűjtésekkel, rengeteg ingame videó megnézésével csak elveszem azt az élményt magamatól, amit nem lenne szabad. -
ldavid #513 és miért baj az ha kiderül? az újság sem azért írja hogy titokban maradjon.. -
Nagyon sok mindent beígértek GTA: San Andreasnál, de úgylátszik, hogy lesz olyan dolog, amit ebben a részben valósítanak meg.
Az autólopás elvileg tényleg bonyolult lesz, hasonló, mint a valós életben, elvileg már ki is van dolgozva. Egyébként gondolkozok rajta, hogy mi lenne, ha télig egyetlen GTA-s hírt sem tekintenék meg, mert akkora a GTA-s lapok között a konkurencia, hogy szinte minden kiderül a játékból, amit a magazinokban leírtak. Lehet, hogy én maradok a GTA-nál, de hírek helyet folytatom a régi kerékvágásomat. Lehetséges, hogy újra el kezdek módokat fejleszteni a régebbi GTA-s játékokhoz. Szerintem jobban megérné... -
Vagy Mátrixot... -
Seten #510
"kikerülhetjük az ellenfél lövéseit"
Nna, ezek is túl sok ninja-filmet láttak! :)
-
Egy jó "bézból" ütő minden ajtót kinyit.
-
"melyet kiszemeltek csupán nyitott ajtóval vár majd rátok... itt mostmár sokkal komolyabb módszereket kell alkalmaznunk az autóba való bejutáshoz, valamint annak elindításához."
ezt már régebben is ígérték, de mindig az van, hogy minden kocsi ajtó nyitva..:pp -
Szabi1991 #507 "Lehetséges hogy a játékban buszozhatunk majd. A szerkesztők állítása szerint, mikor Niko közel ment a busz időbeosztási táblájához, egy kis ikon jelent meg, ahol jobban megvizsgálhatta azt.
Mikor Niko elővesz egy távolharci fegyvert, akkor a kamera a vállára helyeződik, majd megjelenik egy célkereszt a képernyő közepén. Lehetőségünk van manuális célzásra, valamint arra hogy bemérjük célpontjainkat a fegyverrel, eközben persze különböző mozdulatokat is végrehajthatunk, mellyel kikerülhetjük az ellenfél lövéseit.
A játék részletességét erősíti az is, hogy mikor a járdán haladunk karakterünkkel, és egyfajta rácson haladunk át, a rácsfokok között beszűrődő napfénynek köszönhetően láthatjuk hogy mi van alattunk.
Nem tudni még hogy milyen szerepet kap majd, de Philip Glass, aki a trailer zenéjét is komponálta, kapcsolatba hozható a játék zenéjével is.
Az eddigi GTA epizódokban látottaknál sokkal bonyolultabb lesz a különbözőféle járművek eltulajdonítása is.. Tehát ne számítsatok arra, hogy egy autó, melyet kiszemeltek csupán nyitott ajtóval vár majd rátok... itt mostmár sokkal komolyabb módszereket kell alkalmaznunk az autóba való bejutáshoz, valamint annak elindításához." -
Küldheted:D -
Hogy mit szeretnél? Nem igazán értelek, meg azt se, hogy most mit kötözködsz. -
lol :/ -
ps1???1"'"'Á"Ép loerklg------------------ -
Myxir #502 Dehogy nincs csak előbb szólj hogy az vicc akart lenni. -
Code92 #501 ps2-n se lesz szal......... -
ok, úgyis csak 657mb xD
(ték) -
Reyes #499 Nekem mobilra va meg, ha kell valakinek elküldöm galambpostán;) -
nekem az izs jó!!44 küldd el plz emailben!444 Vagy msn-en!!
xD -
nekem sajnos csak psx-re van-.- -
Na, volt itt már minden. Meg van-e már valakinek PS2-n a GTA IV? XD -
ps2? -
remélem lesz pc-n a game..ha nem akkor ps2 emulátorXD -
ahogy elnézem neked viszont van a felkiáltójelekhez :) -
Látom nincs érzéked a viccekhez. -
Nem kell mindent komolyan venni... Sőt, ebben a topicban mostanában már szinte semmit sem szabad komolyan venni :D -
a play-ben 6nak írták, erre célzott -
Antrax #489 ezt komolyan mondod? 
-
Myxir #488 Hogy lenne már GTA 6 amikor még csak 4 van.Egy kicsit rosszul irtad. -
Ezt az szart akkarod letölteni, amikor már a GTA VI van??? -

-
Antrax #485
-
Ne szívasd már, a végén még megkérdi, hogy ezen az oldalon, mire is kell kattintani, hogy letölthesse XD -
tzsoltika #483 Innen letölthető! (katt a piros szövegre) -
-
Antrax #481 uhhhh -
ez fájt -
ldavid #479 jáj
-
Hymtozis #478 Még nem jelent meg... :) -
grat :ASD:ASD:ADA:DAD:ADA:DAASDSAD:ASD:DAASDA: -
Bíró Richárd #476 császtok van akinek már meg van a gta 4
?????akkor lécc írjon
-
meg ez a PC topik