54919
-
ldavid #513 és miért baj az ha kiderül? az újság sem azért írja hogy titokban maradjon.. -
#512 Nagyon sok mindent beígértek GTA: San Andreasnál, de úgylátszik, hogy lesz olyan dolog, amit ebben a részben valósítanak meg.
Az autólopás elvileg tényleg bonyolult lesz, hasonló, mint a valós életben, elvileg már ki is van dolgozva. Egyébként gondolkozok rajta, hogy mi lenne, ha télig egyetlen GTA-s hírt sem tekintenék meg, mert akkora a GTA-s lapok között a konkurencia, hogy szinte minden kiderül a játékból, amit a magazinokban leírtak. Lehet, hogy én maradok a GTA-nál, de hírek helyet folytatom a régi kerékvágásomat. Lehetséges, hogy újra el kezdek módokat fejleszteni a régebbi GTA-s játékokhoz. Szerintem jobban megérné... -
#511 Vagy Mátrixot... -
Seten #510
"kikerülhetjük az ellenfél lövéseit"
Nna, ezek is túl sok ninja-filmet láttak! :)
-
#509 Egy jó "bézból" ütő minden ajtót kinyit. -
#508 "melyet kiszemeltek csupán nyitott ajtóval vár majd rátok... itt mostmár sokkal komolyabb módszereket kell alkalmaznunk az autóba való bejutáshoz, valamint annak elindításához."
ezt már régebben is ígérték, de mindig az van, hogy minden kocsi ajtó nyitva..:pp -
Szabi1991 #507 "Lehetséges hogy a játékban buszozhatunk majd. A szerkesztők állítása szerint, mikor Niko közel ment a busz időbeosztási táblájához, egy kis ikon jelent meg, ahol jobban megvizsgálhatta azt.
Mikor Niko elővesz egy távolharci fegyvert, akkor a kamera a vállára helyeződik, majd megjelenik egy célkereszt a képernyő közepén. Lehetőségünk van manuális célzásra, valamint arra hogy bemérjük célpontjainkat a fegyverrel, eközben persze különböző mozdulatokat is végrehajthatunk, mellyel kikerülhetjük az ellenfél lövéseit.
A játék részletességét erősíti az is, hogy mikor a járdán haladunk karakterünkkel, és egyfajta rácson haladunk át, a rácsfokok között beszűrődő napfénynek köszönhetően láthatjuk hogy mi van alattunk.
Nem tudni még hogy milyen szerepet kap majd, de Philip Glass, aki a trailer zenéjét is komponálta, kapcsolatba hozható a játék zenéjével is.
Az eddigi GTA epizódokban látottaknál sokkal bonyolultabb lesz a különbözőféle járművek eltulajdonítása is.. Tehát ne számítsatok arra, hogy egy autó, melyet kiszemeltek csupán nyitott ajtóval vár majd rátok... itt mostmár sokkal komolyabb módszereket kell alkalmaznunk az autóba való bejutáshoz, valamint annak elindításához." -
#506 Küldheted:D -
#505 Hogy mit szeretnél? Nem igazán értelek, meg azt se, hogy most mit kötözködsz. -
#504 lol :/ -
#503 ps1???1"'"'Á"Ép loerklg------------------ -
Myxir #502 Dehogy nincs csak előbb szólj hogy az vicc akart lenni. -
Code92 #501 ps2-n se lesz szal......... -
#500 ok, úgyis csak 657mb xD
(ték) -
Reyes #499 Nekem mobilra va meg, ha kell valakinek elküldöm galambpostán;) -
#498 nekem az izs jó!!44 küldd el plz emailben!444 Vagy msn-en!!
xD -
#497 nekem sajnos csak psx-re van-.- -
#496 Na, volt itt már minden. Meg van-e már valakinek PS2-n a GTA IV? XD -
#495 ps2? -
#494 remélem lesz pc-n a game..ha nem akkor ps2 emulátorXD -
#493 ahogy elnézem neked viszont van a felkiáltójelekhez :) -
#492 Látom nincs érzéked a viccekhez. -
#491 Nem kell mindent komolyan venni... Sőt, ebben a topicban mostanában már szinte semmit sem szabad komolyan venni :D -
#490 a play-ben 6nak írták, erre célzott -
Antrax #489 ezt komolyan mondod? -
Myxir #488 Hogy lenne már GTA 6 amikor még csak 4 van.Egy kicsit rosszul irtad. -
#487 Ezt az szart akkarod letölteni, amikor már a GTA VI van??? -
#486 -
Antrax #485 -
#484 Ne szívasd már, a végén még megkérdi, hogy ezen az oldalon, mire is kell kattintani, hogy letölthesse XD -
tzsoltika #483 Innen letölthető! (katt a piros szövegre) -
#482 -
Antrax #481 uhhhh -
#480 ez fájt -
ldavid #479 jáj -
Hymtozis #478 Még nem jelent meg... :) -
#477 grat :ASD:ASD:ADA:DAD:ADA:DAASDSAD:ASD:DAASDA: -
Bíró Richárd #476 császtok van akinek már meg van a gta 4?????akkor lécc írjon
-
#475 meg ez a PC topik -
ldavid #474 abban egyetértünk, de ha mégis "butítani" kellene az X360 verzót és úgy lenne egyforma a 2 platform átirata akkor a Sony valószínűleg nem igazán örülne annak hogy a konkurencia miatt lett gyengébb a PS3-as stuff
de én inkább azt mondom hagyjuk a francba majd megoldják a Rockstar-nél, elvégre ez (is) a dolguk...