54919
-
ldavid #754 egy ilyet elviselnék majd PC-re is
-
ldavid #753 tudom -
#752 nem én irtam... -
ldavid #751 igazából csak az új demót nézte meg Rockstar-éknál NYC-ben de mindegy..
az a "csupán" szó meg kissé érdekes mert ha azt nézzük hogy az előző részeknél is 3 volt, kurwára nem meglepetés
a hangot viszont nem értem hogy lehet megtekinteni -
#750 Pár nappal ezelőtt, a 1UP.com internetes magazin frissítette oldalát a 1UP Yours című műsoruk legújabb részével, melyben egy érdekes beszélgetést publikáltak. A beszélgetésben azt hallhattuk, amint a műsor szerkesztője, John Davison egyfajta interjút folytat a Rockstar Games székházában. Az érdekesség az, hogy a hangfelvételben fény derül arra, hogy összesen csupán 3 trailert fordítanak a Grand Theft Auto 4 bemutatására, ezek közül mint tudjuk, az első kb 3 hónapja jelent meg, a következő pedig kereken 5 nap múlva. Ha a R* továbbra is követi ezt a sémát, akkor 3 hónap múlva, azaz szeptember vége felé láthatjuk majd az utolsó trailert a játékról. Az információ persze nem hivatalos, de nagy valószínűséggel szeptember 27-én, csütörtökön fogjuk tudni megtekinteni a harmadik, egyben utolsó hivatalos trailert.
Azoknak, akik jól értenek angolul, megtekinthető a hangfelvételITT -
#749 Ezzel annyi új információt mondtál hogy az agyam a seggemen akar kipattani. :| -
csoola #748 nah akkor sztem kár a gözért mert azt olvastam h nex-gen konzolokra lesz... vagyis ha megjelenik egyszer azokra, akkor talán bejelentik h csinálnak egy portot gépre... addig meg lehet ámulni h az xboxosoknak ilyen is lesz -
#747 Igazán nincs mit. A GTA-ért mindent. Viva la GTA. -
#746 Nem. -
ldavid #745 arra még minimum decemberig várni kell -
tmisi #744 Ja, tavasznál hamarabb nemigen lesz. -
csoola #743 bejelentették már PC-re? -
ldavid #742 a Rockstar-os broadcast szerint pontban 18:00-kor lehet menni szervert fagyasztani..
-
#741 király! Jó lesz ez a nagy hőségben. Bár most tombol a vihar! -
ldavid #740 találtam 2 új utca nevet:
már csak egy hét és trailer 2 -
#739 Az ilyenhez úgy állok hozzá, hogy megveszem, aztán ott tartom a polcon, egyfajta motiváló ereklyeként, így ha legyőzöm a kezdeti nehézségeket, jól teljesítek a vizsgán, aztán dupla élvezettel vágok bele a játékba. -
ldavid #738 jaja, a vizsgagyilkos game :D -
#737 Persze hogy június környékén fog ez is megjeleni, mint az összes eddigi GTA. Direkt megkeserítve a vizsgázók életét :D Már megszokhattuk, csak hogy akkor az én vizsgámnak is lőni fognak majd akkor jövőre :S -
#736 :DDDD -
#735 Megköszöntem, remélem ennyi elég neki. :o -
#734 de azért remélem majd elengedi XD -
#733 Jajj, ezt nemide!:o -
#732 Na megcsináltam! Most akkor elengeded végre a családomat??? :@ -
#731 Köszönöm a magam és a topikot olvasó összes vadhúsos négergyerek nevében, hogy bemásoltad nekünk ema hírorgiát. :)
Tényleg! -
ldavid #730 inkább május mint március (#727), de szerintem kb akkor fog mint a SA, június elején -
#729 Május 15? Szép is lenne. :) Sajna nem rémlik, hogy az ilyen áruházak által kijelölt időpontok közül valamelyik is valaha igaznak bizonyult volna. -
#728 na nemond -
#727 Lehetséges PC port
Nagyon sokan várnak a Grand Theft Auto 4 PC-s verziójának bejelentésére, egyenlőre sajnos eredménytelenül. Az információ persze most sem teljesen hiteles, viszont egy lehetséges időpontot, már akár ki is tűzhetünk a játéknak, köszönhetően a GameWare internetes áruháznak. A szerkesztők ugyanis, a PlayStation 3-as és Xbox 360-as port mellé még bejelölték a PC-s megjelenés dátumát is, melyet 2008. március 15-ére tűztek ki. Sajnos mint azt már feljebb említettem, a forrás nem teljesen hivatalos, de azért nem biztos, hogy a szerkesztők tévednek... Lehetséges, hogy ők már megkapták a kijelölt időpontot? Egyenlőre mi is csak ennyit tudunk, amennyiben több információra teszünk szert a játék esetleges PC-s portjával kapcsolatosan, egyből értesítünk titeket.
Forrás: GameWare.at
-
#726 Megfog jelleni, nyugi (eddig igy tünik)Csak Vista támogatásával.Gondolom én... -
#725 le lehet rolam szálni... -
#724 A pénzt hova utaljuk? D: -
#723 már bocsánat a kötekedésért, de akkor mégsem úgy vagy vele :) -
#722 én is igy vagyok vele, de ha egyszer vettem a fáradságot, és keresgéltem, azért megköszönhetné valaki... -
#721 látom nem vágod :D
De végül is, nem vagyunk egyformák. Én azért másolok be infót, hogy más is tudjon róla, nem azért, hogy megköszönjék nekem.
De ezen ne vesszünk össze. -
#720 ja bocs hogy pár infot néha bemásolok..
egyábként szivesen -
#719 www.gtaplace.hu GTA IV PC megjelenés: 2008 május ÁLLÍTÓLAG MÉG SEMMI SEM BIZTOS! -
#718 ja bocs hogy nem vagyok 10 percenként a neten. Baahh.
Egyébbként meg kösz. -
#717 abban érint minket a hír hogy nem érint minket az üzlet,ééétteeed! :)
és megint lemaradunk valami finomságról,nem elég hogy még várnunk is kell rá hónapokat,ha egyáltalán jön pöcöre... -
#716 hát itt a pont:D pc-seket nem érdekli, simán elfér ez a konzolosok fórumába. -
#715 Van pénz szarásig vazze