54919
-
ldavid #794 hasonló
van Binco üzlet is, és az egyik plakáton valami Johnson's van írva, biztos csak véletlen a névválasztás :D -
Szabi1991 #793 elsőre Sabre-nak néztem :D
bár itt már tényleg Stallion :)
-
ldavid #792 és már látni az uncsitesót, Roman-t is (ajtó beszakítás) -
ldavid #791 pontosabban El Burro, én is kiszúrtam egyből :) -
#790 GTA3-ból a csóka :)
a zene ez: The Boggs - Arm in Arm (Shy Boy Remix) sehol sem találom,aki megszerzi küldhetne infót hogy hol,linket,bármit :| -
#789 hmmm... nézzétek meg mégegyszer a videót, és figyeljétek meg azt a falat, ami mellett ellopakodik Nico ;)
(tele van graffitizve.)
Ismerős arcot fogtok találni ;) -
ldavid #788 kössz, erre nem is gondoltam :)
tökre bevoltam pánikolva.. xD -
#787 benyomod windows media playerbe,az letölti a megfelelő codecet és utána minden vinni fogja
hát gyerekek ez eszméletlen ütős!persze a lényeg a részletekben rejlik:a mozgás vadállat,a szájmozgások is,fizika tökéletes,teljesen úgy lóg a heliről is ahogy kell,levegő kipréselődik a kilőtt kerékből!!!és még millió kis dolog,ez akkorát fog ütni mint a Niconál levő shoti a bennerban :D -
#786 ne is... -
#785 "a trailert látva" -
#784 Ne viccelj, egy jobb PC-nek már ma is meg se kottyan az, amitől egy Box rég széthasalna. 1 év múlva meg aztán... Jó lett a grafika egyébként eléggé, főként az animáció és a mimika, jók a kameramozgások is, szóval a Microsoft nyugodtan dőlhet hátra a trailert, jó helyre utalták az 50 milla zöldhasút. :) -
ldavid #783 könyörgöm :(
milyen codekket használsz? xvid, divx szart se ér.. -
#782 Nem fogom megköszönni, nem a te linkedről néztem, hozzám sem nyúlnék még bottal sem... -
#781 -
#780 Simán. Még a winamp is vitte.
Szvsz codek problémáid vannak. -
ldavid #779 aki letöltötte a HD-t az le is tudja játszani? én nem bírom megnyitni.. :(( -
#778 Sőt, ez még talán egy újabb remény lehet a pc-seknek. (gyengébb grafika) Boxból szvsz simán tudtak volna többet is kihozni.. -
#777 Az hát :D
rotator: szvsz jó ez a grafika, nem csúcs, de nem is kell, nem is arról volt híres sosem, a csúcstól elmarad bőven, most egy kicsit gyúrtak rá, hogy újra szintbe hozzák, csúcstól kb ugyan annyira lehet most, mint anno az előzőek. és ez így van jól! -
ldavid #776 röviden: kúúúrwa jóóóó xD -
#775 Álllat!
[keresi az állát] -
#774 Ez nagyon komoly!!! Figyeljetek a részletekre is! :D -
#773 HD-ben (720p) le lehet szedni hardwired.hu-ról pl. -
#772 http://grandtheftauto.yahoo.com/
ha valakinek lassú lenne a másik szerver ;) -
#771 Nem rossz, mutatnak 1-2 dolgot, a zene megint ütősre sikerült :) -
#770 http://www.rockstargames.com/IV/trailer_splash.html !!!!! MEGLEHET NÉZNI MINDENKI SZÁMÁRA -
ldavid #769 nekem a remix jobban bejön, de a másik szám (remenber the orphans) még talán jobb -
#768 Akkor mégse tud többet a motor, mivel minden motor annyit tud, amit a rendelkezésére álló hardverből ki tud hozni. Ezek szerint már odajutottak volna, hogy butítani kell a játékokat, hogy elfussanak a nextgen konzolokon? Na ezekután tényleg kíváncsi leszek egy esetleges PC verzióra. :) -
#767 Ez jobb. :P -
ldavid #766 kicsit pofátlanok hogy csak úgy lecserélik a R* logót a sajátjukra
- egész jó ez a szám, már vagy 15-ödször hallgatom :D -
#765 Ez a táska ismerős. :D
link -
ldavid #764 sorry a 2. kép linkjét elszartam :/
és itt a trailer zenéje -
#763 ja bocsánat, nem retard, rotator -
#762 Vannak is gondban a fejlesztők. A RAGE motor pedig többet bírna, csak hát nagyon részletes lenne a játék, és eléggé nagyok az igényei. Így hát nem volt más választásuk, mint csökkentsék a textúrák felbontását, és a poligonok számát. Az első képet már le is vették a hivatalos oldalról. Lehet, hogy trailerrel most szenvednek. Azon sem csodálkoznék, ha késne a trailer második része. Nem ijeszgetni akarok senkit, de sajnos megtörténhet. Kinézem belőlük, hogy még nincsen kész, mivel tart a grafikai motor fejlesztése, és ők is azt szeretnék elérni, hogy minél szebb videókat, képeket rendelés nélkül tudjanak bemutatni a várva-várt játékról. -
#761 várjuk csatlakozok retardhoz.. "A környezet oké, de az emberek olyanok, mintha valami cartoonból vágták volna ki és ragasztották volna a képre őket." de télleg elég hülyén néznek ki az emberkék -
#760 2. trailer 9 óra múlva -
#759 Nekem ez is sok, kiváncsi leszek a gépigényre. :|
Haha xbox, de nem úgyértem. -
#758 A környezet oké, de az emberek olyanok, mintha valami cartoonból vágták volna ki és ragasztották volna a képre őket. -
ldavid #757 Új képek:
-
ldavid #756 miért? akit érdekel úgy is rákattint :D -
#755 A sima linket ne képként tedd be. :)
Amúgy tényleg jól néz ki a cucc.. :D