54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Bil Ur Sag
    Bizony!!! Ezerszer nagyobb késztetést éreztem pl abban hogy udvaroljak benne, mint az SA-ban :)) Egy plussz feladat ami nem is könnyű. Minden csajnak megvan a maga igénye, elvárása amiknek nem is olyan könnyű megfelelni.

SPOILER!!!!

Igen Brucie háááát... No comment. Aki a hangot adta alá az akkor munkát végzett hogy az nem igaz. Szerintem legalább akkora őrült lehet mint a megkreált karakter :) Már csak az ő hangja, kiállásai miatt is érdemes angol-al nekifutni. Parádés.
    Amúgy egyetértek. Parádés játék. Aki a régi GTA-kat keresi benne az hamar csalódhat. De ez egy új időszámítás kezdete, erősen érződik, és ha valaki így áll a dolgok elé annak kánaán lessz a játék :)
  • Grove4
    A leg állatabb NPC a GTA 4 ben az Brucie,az a csávó valami hihetetlen,szúrnék be videót róla,de nincs fent youtube-on,de azon be fogtok szarni!!!
  • Grove4
    Ezt én is olvastam,de sztem senki sem találkozott vele "személyesen",ne linkeld,tudom,hogy melyik!
  • Grove4
    Van autó szállítás,Brucie adja,meg van egy olyan is,hogy 30 verdát kell elkötni(SMS-ben jön hogy melyiket) és egy garázsba kell szállítani!
  • DJ Skyline
    nekem sehogy, valahol olvastam hogy a rendőrautóban rákell keresni egy Lola nevű csajra, és az kiadja majd. majd mindjárt belinkelem az oldalt ahol olvastam, pill
  • Grove4
    A nyalókás ribit úgy tudom,hogy nem lehet megtalálni(személyesen találkozni vele) a játékban,neked hogy sikerült?
  • DJ Skyline
    ja, barátnőd is több féle képpen lesz ugye.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    arcodba rakja a küldetés, vagy társkereső :D van az ügyvéd csaj, lawchic vagy ki, ő vele pl nem jött össze, mert rögtön toszni akartam meg az is tetszik hogy küldetések alatt is állandóan baszogatnak a barátnők, haverok, tehát nem az van hogy küldetés, akkor minden lezárul, sehova nem mehetek be, senki nem hív, stb. ha akarok akkor beülök menetközben a netkávézóba :D ja meg ugye nincs már autó szállítás a kikötőbe, legalábbis nem találtam ilyet még. hanem ugye Bruszi adja az akutális autókat emailben, hogy mit kéne ellopni. annira kilett találva ez a játék, legyen már November vége :D
  • Bil Ur Sag
    Valóban így van. De ezt betudtam annak hogy, mint új szereplőt a sorozatban a Rockstaros fiúk megismertették velünk Niko-t. Hiszen nem elképzelhetetlen hogy jó pár részen keresztül vele fogunk együtt huligánkodni :)
  • Magiszter
    Ünneprontó!!!

Akkor jó lenne átállítani "a zórát"!
  • Bil Ur Sag
    Igen nagyon sok fasza dolog van benne. Azok szerintem akik szidták korábban, szerintem a fele lehetőségeket nem próbálták ki, fedezték fel. A korábbi részekkel ellenben a gép nem teszi eléd-elénk, a feladatokat hanem egy kis utánajárással fel lehet őket fedezni meg lehet őket találni.

Spoiler!

Net, rendőrségi adatbázis...stb alapján. Iszonyú sok feladat van.
  • elitehun
    Az nagyon állat először megkeresem lolát aztán a Top 10 Bűnözőket nyírom ki :)
  • DJ Skyline
    hát vannak küldetések amikhez
    csak azért kell a rendőrautó, hogy az adatbázis segítségével megtaláld a figurát akit kikell nyírni

bár én még mindíg azt mondom hogy a játék eleje kicsit lapos, de aztán érdekesebbé válnak a dolgok :)
  • Máté94
    94 Pontosabban.:)
  • Magiszter
    Ezek szerint rengetek marhaságot (jó értelemben) tettek a játékba.... állati. Már csak 91 nap!!!! Hú, de messze van (ide bordó).
  • Bil Ur Sag
    Igen ez egy istenszuper dolog benne :) Én mostanában csak ezzel szórakozok :)

SPOILER!!!!!!!!!!!!

A 10 legkörözötteb bűnőző pedig hatalmas ötlet szerintem :) Főleg hogy likvidálni is lehet őket.

• Bil Ur Sag
    szabálytalanul sorry
  • DJ Skyline
    az a rendőrautó is milyen jó már :)
    2 féle sziréna, a rendőr duda, meg leeső fényhíd, akkor is máshogy szirénázik, nagyon jól melgett csinálva. nem beszélve arról hogy bármikor beletúrhatok az adatbázisba, aztán azt likvidálok akit akarok :D elvben a nyalókázós ribit (aki több artworkon is rajta van) is így lehet megtalálni, Lolának hívják
  • Bil Ur Sag
    Annyit azért adtak alá ha nem szabályosan közlekedsz a rendőrautók rádszirénáznak, a fakabátok káromkodnak egy sort stb... :)
  • Magiszter
    Szerintem meg ja. Bár a saját képernyőn látni lehet másképen fest, ez majd kiderül, de valóban csinosra csinálták. Meg a fény-árnyék effektek is jól veszik ki magukat. Mondjuk azt észrevettem hogy az autó fényszórói nem "keltenek" árnyékot. IGaz kicsit izzadna a GPU ahogy számolja az utolsó kólásdoz folyamatosan változó árnyékait, de pc-re be lehetne tenni egy ilyen funkciót is, elvégre vannak brutális GPU-val ellátott kártyák. Ami még egész jó lett az a karakterek mozgsa, jó ötlet volt beletenni az Euphoriát. Képzeljétek ha DMM is lenne benne... paff... durva lenne (főleg a gépigény).
  • Bil Ur Sag
    Az egyébként. Én fullHD tv-n játszok vele, és ez a kép valóban kicsit eltúlzott. De hát ez nekik is érdekük. Az üveg valóban így törik, bár ilyen pozicióból látni nem igazán lessz rá alkalom hiszen, az átvezetőkön kívűl nem nagyon fogjuk kedvenc főhősünket szemtől szemben méregetni. Ha pedig a pc-re így feltudják húzni a graf-ot, akkor emelem kalapom. Ez is csak azt bizonyítja hogy a Rockstar egy komoly és profi gárda, akiknél még számítanak a felhasználók elvárásai. Szurkolok hogy így legyen.
  • Bil Ur Sag
    egyetértek. Szerintem is ;)
  • arty
    mindig is lehetett

és az összes Games For Windows logos játék tökéletesen támogatja, a régebbiek meg sima gamepadként kezelik
  • DJ Skyline
    már most lehet
  • Máté94
    3-at félreütöttem:D
  • ldavid
    miért? hivatalosan még mindig 21-én jön
  • red bull
    "Az Xbox 360-as kontrollerek kompatibilisek lesznek a PC-s verzióval. " Tehát lehet majd pc re csatlakoztatni az xbox360 nak a joystick-ját? :O
  • Máté94
    Hozzálehetne adni 2 napot az órához:)
  • DJ Skyline
    ja, tök mást mutatott mint ami eredetileg volt. Hydra kereke kint, autón új felnik helyett a régi, stb :| játék egyik gyenge pontja
  • ldavid
    SA-ban nagyon szar volt
  • DJ Skyline
    a visszajátszás editor nem hangzik rosszul, de remélem nem lesz olyan bugos mint az előző epizódokban a replay
  • Szasza20
    Egy kis plusz infó!
  • DJ Skyline
    Oceans videóban is csak nézi a napot ahogy tükröződik a vizen, meg lövi a vizet, kb ennyi :D
  • tobias88
    eddig nem láttam milyen szép grafikája van, de a 2.-on most igen
  • akyyy
    megnéztem az első videót, de csak cikázik összevissza, semmi értelmbe, :((((
  • DJ Skyline
    kezdődnek a hülyeségek a GTA IV-ben is, mint anno SA-ban, Yeti, szellem, UFO, láncfűrészes gyilkos, stb.
    Grand Theft Auto IV - Myths - EPISODE 1 : The Ghost
    Grand Theft Auto IV - Myths - EPISODE 2 : RATMAN
    Grand Theft Auto IV Myths - Episode 3 - The Oceans

és még egy csomó szart lehetne linkelni, mazsolázzatok a többi videók között amik a kis listában vannak jobbra
  • moralosan
    Ez is nagyon jó játék!
  • ldavid
    nem csak emlegette, hanem konkrétan írta, hogy készül ;) (#10519)
  • Snexi
    Bully PC-re!

valaki tegnap emlegette hogy jó lenne ha lenne pc-re
  • DöflingR
    Nekem azért bejönnek a robbanás efektek :)
  • red bull
    lehetséges, de szerintem a mostani "első képek gta4-re" képek szarok, vagy nemtudom, sokkal jobban néztek ki konzolon az első képek, nemtudom mért érzem ezt de az elsimítás is szar meg minden. jo mondjuk még van 3 hónap .