Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Be.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wollnerd
Na, nekem már meg is van GTA IV az 576-bõl!
A kézikönyv meg térkép éttermeket, ruhaboltokat és szórakoztatóhelyeket említ!
Be lehet menni a ezekbe a játékban?????

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
Na végre! Nem is volt olyan nehéz 😄<#taps>

12346
végül csak összehoztam:c köszönöm szépen a segítséget!

Na, csak meglett. Ne tudd meg hány versenyt szét kellett kézigránátozni emiatt. 😄
Milyen verdával mentél oda?
Fákk, akkor nemtom mit csinálok rosszul. Most épp Mananak meg Voodook jöttek ellenfélnek Turismo ellen. ^^
Roland10
hát én 1 órája csináltam meg kb az elsö Brucie versenyt és egybõl ott állt a Lamborghiini.:S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Megcsináltam Brucie összes versenyét, de sehogy se akarja beadni a Lambót. Azt látom hogy függ a jelenlegi kocsimtól hogy milyenek lesznek az ellenfelek, de a se a Comet/Turismo/Sultan RS/NRG900-ra se spawnol lambós ellenfél. Valaki találkozott egyáltalán lambós ellenféllel, vagy csak netes marhaság az egész?
masterthief
Nincs mit. Szívesen!

masterthief
Akkor pótold be! XD Nagyon sokat lehet vele Hülyülni.

wollnerd
Köszi!<#worship>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Roland10
Én még nem probáltam ilyeneket de jó buli lehet😄

masterthief
Mûködik! XP Sp3 32bit van fent nekem és minden jól megy.

Grr1234
Nekem megy.

wollnerd
A Simple Native Trainer v6.2 Mûködik XP-én is???
Mert a videó azt mondja a végén hogy futtats a játékot adminiszrátor módban...

masterthief
Trainer-be azzal szórakozok, hogy, felsõ út vagy híd lejtõs végére lerakok egy henger alakú objektumot, arra pedig 1-2 rámpát. Mikor már vagy 10-15 kocsi esik le és berobban, igen szép tüzijáték szokott keletkezni. XD

masterthief
Persze oda kell, csak leírtam mit cserél ki.

Roland10
Én csak bemásoltam a cuccokat a fökönyvtárba és már mûködött is.

fekete0012
hali hogyan kell a sebességméröt bepakolni a játékba még ezt az egyet nem tudtam megcsinálni

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

fery02
Ha eleget játszol akkor még lehet, hogy ma, de folytonos játékkal legkésõbb holnap garantált.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

profilt már csináltam..de hiába mentek a játékba..a gépbe nem találom a savemet....és így nemtudok 100%savet betenni..pedig nagyon akarnék 😞((
masterthief
Tévedsz! A Trainer menüjét ugyan F3-mal kell elõhozni, de aktiválni NumLock-kal kell. A scripthookot is be kell rakni, illetve a frisset kell berakni a régi helyére. sound dll-i is cseréli. Gondolom megfelelõ asiloaderrel csinálod. Akkor nem lehet gond. A linken amit kiraktam neked, minden le van írva részletesen. Vagy pl: Youtube-n van videó is hogy kell berakni és telepíteni. Arról is tettem be linket.

Bence94
nem hát.... miért olyan nehéz készíteni egy offline profilt.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Gyocsika
A középsõ szigeten, mikor lesz safe house-om?

sziasztok....ha nem regisztrálok a játék elején akkor nem is lehet elmenteni a gamet???
12346
köszönöm szépen, de ezt is próbáltam😊 elvileg csak a tömörített cuccban lévõ mindenséget egy az egyben be kéne tolni a fõkönyvtárba, aztán annyi, nem? meg ahogy néztem RCtrl+RAlt+E-vel lehetne engedélyezni, és F3-al jönne be a menü, de semmi nem történik. mik ezek a scripthook izék, vagy ezzel nem kell foglalkozni.

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hellosztok valaki tud segiteni hogy kell a gat 4 et elinditani Hálás lennék mert má 3 napja kilódok vele ELõre is köszönöm az Msn cimem [email protected] erre vegyetek fel ha tudtok segiteni
masterthief
dyursan-gyorsan 😄

masterthief
Iden. A Space-t kell nyomni. Jó dyursan lehetõleg, kb fél perc múlva sikereseb beszáll Nico a helibe.

Elvileg space orrba-szájba, de nekem se sikerült, pedig eredeti a játék.
sziaszok
elakadtam annál a küldetésnél amikor egy helikopterre kell felugratni motorral, ez sikerül is de sehogy sem tudok felmászni a gépre. billentyûzettel játszom, de nem sikerül felkapaszkodni. ha vki emlékszik rá akkor írja már le, hogy hogyan tudok felmászni a gépre.
köszi elõre is
foldi
A Comet jól tapad a földhöz (ellentétben a Sultan RS-sel, ami meg a legjobban gyorsuló autó), viszont orrmotoros, ezért hamar kifingik. Turismo/Infernussal elég sokat lehet karambolozni. Viszont jóval hamarabb elérhetõ mint az Infernus - persze a Turismot ilyen téren nem veri, az rögtön a játék legelejétõl elérhetõ (Faustin garázs). Minden tulajdonságot összevetve nálam az Infernus a nyerõ, ennek a paraszt változata a Turismo. 😊

Modot nem használok, csak az eredeti játék.
masterthief
Nekem a Comet a kedvencem, mert gyors és könnyú irányítani. én mondjuk már átmodoltam õket. A Comet ugye 1 Porsche 911, ami moddolva még szebb lett+porsche 911 turbo rs hang van hozzá. Infernust kicseréltem Diablo-ra+megfelelõ motorhang. Meg 1 jópár autót ugyanígy. Sultan helyére Ken Block, Subaru Impreza-ját raktam. NRG 900 helyére 1 KTM RC8 1190-at

Sztem a legjobb autó az egész játékban. Legalábbis a tulajdonságait tekintve, az elérhetõsége miatt a Turismo veri. Mindkettõ farmotoros, nem szarnak be pár ütközéstõl (bár kirepülni azért lehet) mint a Comet vagy a Sultan RS.

Másik kedvenc a kamion (Phatnom), az egy igazi tank. Lehet zúzni Hummerrel is, vagy az elõzõ részekhez képest kicsit gyengének tûnõ mentõ/tûzoltó párossal is, de a kamion mindent felülmúl. A legjobb szórakozás szembe menni a hídon és tolni az egész sort visszafele. 😊
Az elõtt akartam szerezni egyet. 😊
masterthief
Az lehet. Bell elsõ küldije a No way on the Subway. mikor a Lost and Damned-es faszikat kell kinyírni. utána meg jön a Truck Hustle mikor kapaszkodni kell a teherautón. Az elsõt csináld meg és várj Stevie sms-ére.

Azok már ott rég megvannak, még a brooklyni safehouse után egybõl meg lettek csinálva. Van aki szerint Phil 1. küldetése is kell hozzá (a Smackdown a másik "kulcs"), de konkrétan megerõsítve ezt sehol nem láttam, általában mindenhol kizárólag a Smackdownra hivatkoznak, pedig az önmagában nem elég.
masterthief
Brucie küldetéseit csináld meg. ( Search and Delete-Easy As Can Be-Out of the Closet)

A másik hogy Stevie lopkodós küldetéséhez mi kell még a Smackdownon kívül? Arra egyedül nem adja be, kel még mást is csinálni hogy jöjjön a telefon, de nemtom mire van triggerelve.
masterthief
Sajnos nem emlékszem rá. de bõszen hívogasd Brucie-t hogy versenyezni szeretnél és hátha annál a rajtnál találod magad amelyikben benne van.

Úgy akarom. 😊 Csak azt nem tudom hogy erre sort keríthetek-e azelõtt hogy Stevietõl is "megkapnám" a kocsit.
masterthief
Az egyik versenynél tényleg van, de nem tudom melyik szakaszon. Ám azt csak úgy tudnád elvenni ha kilövöd a sofõrt.

Valahol olvastam hogy Brucie egyik versenyében lesznek Lambós ellenfelek, ott lehet szocializálni egyet. A 2. szigetig minden versenyt megcsináltam, de még nem találkoztam vele. Lassan meg beadja a Stevie küldetést is, onnantól meg már nem érdekes dolog.
masterthief
Elõtte még nem találkoztam vele.

Nem kell csít meg mod, csak a rendes játék. Bryce Infernusa bõven Stevie küldetései után van, ott pedig már találok magamnak. Ez elõtt kéne, ha lehet.
masterthief
Ha letöltöd és felrakod amit lent belinkeltem SNT v6.2 akkor le tudod rakni magadnak bármikor (Car spawn) Már nem is emlékszem mikor lehetne leghamarabb beszerezni az Infernust, de ha Bernie küldetését megcsinálod, megajándékoz vele.

Hol lehet a leghamarabb Infernushoz jutni? Mondjuk Stevie lopós küldetései elõtt valahogy? Állítólag Brucie egyik versenyzõs küldetésében is felbukkan résztvevõként egy Lambó, a verseny elkúrása árán hozzá lehet jutni. De hol van ilyen verseny? Csak a 3. szigeten?
masterthief