Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
báh mér baloldali közlekedéses várost/országot választanak:/ akkor már inkább berlin vagy nemtom, de pont london:/

http://goo.gl/gd6Zi5

joebacsi
hmm getaway-ben nekem elég volt london, vissza nem megyek oda mégegyszer 😊
(getaway = mafia féle, jelenkori londonban játszódó ps2 gamma, egész jó volt)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Taranov
Ez nem túl ígéretes.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bertino
+fav

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TothLaci
Oké, de most GTA London.
próba szerencse
egy magyar fejlesztõcsapat készíti
TothLaci
smici
hoool!

Úgy érzed nyomott vagy?

külömben a MAGYAR GTA stíl játékot már készítik
Taranov
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Thadius
egy kis LOST feelingel,ausztráliában?😄

sk8 4 fun

Azt imádnám fasza MadMax fíling meg hatalmas szabad terek, van sivatag dzsungel meg minden! <#gun>

Mindenesetre remélem hogy most majd nem fekával kell nyomulni, SA-ba illett de Európában hagy legyek már fehérrel plz

TothLaci
Lehet, hogy legközelebb Ausztráliában fog játszódni... 😊
Hát ja, SanFierro volt ahol végleg átálltam a motorozásra mert egyfolytában széttörtem a kocsikat az esõben csuszós utakon :/

Sanyix
GTA2 Liberty Cityben játszódott, talán a 60-as években.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ennyi erõvel Új-Zéland vagy Ausztrália is lehetett volna, mindkettõ jobb választás szvsz...

Thadius
gta2 sztem ugyanúgy liberty cityben

sk8 4 fun

Sanyix
A vice city-ben is folyton esett az esõ, és san andreason belül, san fierro-ban is. Idegesített is nagyon 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

TothLaci
Több okból is. Az egyik legfõbb ok, hogy angolul beszélnek 😊
De énszerintem is jó, hogy London mellett döntöttek.
TothLaci
San Andreasnál, és Vice City-nél sem mondták meg elõre, hogy lesz-e PC-n. És mégis lett.
Miért London?
Európai városokkal az a gáz hogy az utcarendszerük még a középkorból maradt amiket még nem autóforgalomra terveztek ezért tele vannak szûk utcákkal meg sikátorokkal.
Ráadásul londomban folyton esik az esõ.
És amúgy is utálom az angolokat 😛

TothLaci
Lehet, hogy ez FAKE kép, de senki sem tudja megállapítani, hogy melyik játékból való 😊

GTA: SA-nál is volt ilyen, mindenki azt írta, hogy hamis kép, az is volt, de tényleg azon a helyszínen játszódott.
Istencsászár
lol ez inkább konzol hir nemde? pcs nem is biztos hogy lesz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

k8bal
Inkább jöjjön GTA:Budapest =DDD

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

TothLaci
Remélem lesznek felnyíló hidak, aminek a segítségével megnézhetjük a várost egy kicsit magasabbról autóban ülve 😊 Biztos lesz hajó is, és megnézhetjük a mûemlékeket, és végigzúzhatjuk London legszûkebb utcáit is 😊
Csak az irányítást... Azt ne rontsák el. Meg fejlesszék ki az AI-t.
1997 nem rossz évszám, remélem Sony BMG ellátja a fejlesztõket rengeteg zenével.
TothLaci
GTA: London 1969 GTA1 alapjára épült.
GTA2-vel sokan összetévesztik a GTA Londont, de GTA2 más. Az, hogy hol játszódik a GTA2? Nem tudom 😊
Akos 001
ya<#taps>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

geri15
pázze
ugyanezen a néven már kijött egy GTA2 kieg

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Skyline
zsír akkor PC-re 2007 végére lesz<#wilting>
nem baj addig SA!😄

TothLaci
Szerintem nem rossz város, rá is fér a GTA-ra egy kis változás. De sejthetõ volt, mivel régebben is volt egy ilyen "kiegészítõje" a klasszikus GTA-nak. Csak az bukta volt, reméljük, hogy ez nem lesz az...

HAJRÁ RockStar!!! 😉
TothLaci
Ha már a PS 3-t emlegettem az elõzõ hírben, itt van egy újabb infó a Sony next-gen konzoljához. A GTA sorozat új része, a Grand Theft Auto: London PS 3-as megjelenését 2006 negyedik negyedévére jósolják a Jostiq emberei, a fejlesztõktõl származó információkra hivatkozva. A híres/hírhedt sorozat új része az 1997-es Londonban (nem véletlen a neve) fog játszódni. Ebben a hírben az a legmeglepõbb, hogy a PS3-at 2007-es megjelenési dátummal emlegeti a világ, így lehet, hogy még 2006-ban megjelenik, mivel a játék csak a konzol megjelenésével egy idõben kerülhetnek a boltokba leghamarabb (ami az Xbox 360 eladási adatai alapján nem okozna nagy meglepetést, mivel viszik, mint a cukrot, és a Sony pedig fél a felhasználók elvesztésétõl)
Forrás: Playware.hu

Reméljük, pc-re is lesz, de ezt mindig utólag erõsítik meg.