Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://9gag.com/gag/5135249
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
a kiadás egyszerû marketing téma, megéri-e vagy se
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én nem értek a játék szerkesztéshez de a játékokat nem PC-n gyártják? mással mivel lehet? És ha PC-n szerkesztik akkor miért ne adnák ki PC-re?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ezzel biztos a Mátrixra akarnak hasonlítani
ÚJ! Mikor fegyvert vásárolsz Little Jacob-tól, a kamera Jacob csomagtartóját mutatja, és egyfajta "scroll" menüben kiválaszthatod a neked tetszõ gyilokeszközt. Éppúgy mint korábban az Ammu-Nation boltokban.
ÚJ! Ruhavásárláskor egyenként választhatod ki a kívánt ruhanemût a polcról. Valószínûleg itt is ugyanaz a "scroll" menü lesz, mint a fegyvereknél.
ÚJ! A radaron lévõ kék-piros villogó körök mérete a körözési szinttõl függ.
ÚJ! A Multiplayer szekcióba a mobiltelefonodról léphetsz be. (Ennek nem sok értelmét látom - szerk.)
ÚJ! Mikor az emeleten álló õr lábát meglövöd, összeesik és legurul a lépcsõn. Ez bizonyítja, hogy lesz a sokak által várt Rag-Doll fizika!
ÚJ! Egyes karakterekkel ápolnod kell a kapcsolatot, és erre a mobiltelefonod is alkalmas lesz. A kapcsolataid alakításával kis mértékben befolyásolhatod a játékmenetet is.
McReary egy korrupt rendõr lesz.
Little Jacob nevû fegyverkereskedõnk, jó barátja Romannak.
Alderney nevû városrészben lesz megtalálható Rotterdam Hill.
A demóban lévõ elsõ küldetés neve „Call and Collect”.
Nem lesznek nyilak, és egyéb segítõ jelölések a játékban.
A HUD csak néhány képernyõre lett tervezve.
Eddigi hírekkel ellentétben továbbra is látható lesz a térkép, pont úgy, mint a pénz és a körözi szint.
Ha a rendõrök elkezdenek üldözni, a térkép elkezd villogni, miközben, kis kék és piros körök jelzik a rendõröket.
Az üldözési rendszer az elõzõ játékokhoz hasonló lesz, de most arra fog épülni, hogy Niko mennyire látható az õt üldözõ rendõrök számára.
Továbbra is 6 csillagot kaphatunk összesen.
A gyalogosok tudnak inni is menet közben.
Goldberg megölésére két lehetõség is lesz:
> Egy láncfûrésszel kiprüttyented
> Kilököd az ablakon
Mikor megpróbálsz kimenni Goldberg irodájából, 3 biztonsági õr állja majd el az utad.
Niko el tud majd bújni a fal mögé, ezzel védve magát a golyóktól.
Valószínûleg a rendszer segíteni fog géppuskával pásztázni a területet, ami hasznos lehet a kocsi mögött fedezékbe vonult rendõrök ellen.
A testi sérülések különbözõ reakciókat váltanak ki.
forrás: gtaplace..
pedig szerintem egyáltalán nem oroszos név
egyébként a 2D2V-ból még csak renderelt képek vannak..
ehhez is kell egy ész azért...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
de még mindig nem vágom 😄 hardwired ugy irja , h "Nincsennek pay n spray shopok"...mind1 😊)
esetleg te máshogy forditottad ? mert én angolba még nem néztem bele , annyi info van még , h a gt4.net-en van 1 olyan , h az ausztráliai(asszem) playstation magazinba is van vmi extra GTAIV hirözön , de gta4.net szerint még nem érkeztek abbol scanek , majd késöbb
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként Sam Housner-t kevesebben ismerik mint Dan-t a testvérét 😛 ez fura ...pedig én ugytom ,h õ a fõfõ , executive producer és written by dan housner , na mind1 csak eszembejutott 😊))
Amúgy a True Crime New Yorkban volt taxizás, meg ha jól emlékszem ott volt az is, ha kikerülök a rendõrök látószögébõl meglógtam elõlük.
Ami még teccene, és hiányoltam az eddigi GTAkból, az egy olyan kapcsoló, amit kocsiban lehetne használni és arra lenne jó, hogy visszafogná az arc lábát.. Nem adna folyton padlógázt, ill. nem engedne egy bizonyos sebesség fölé menni.. (amolyan cruise mode..)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és nem írnak le egy-két dolgot,pl Niko-nak lesz rendes balanca és tömege
a már letörölt scaneket aki megtalálja ne fogja vissza magát és ossza meg velünk,de izibe! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A mobillal kamerázni fogok a legtöbbet 😊 Szerintem a kamera az úgy lesz mint a San Andreasban a fényképezõgép