54920
-
Én az Extreme GFX IV-et használom 1.0.7.0-hoz. Elég szép. Az autók úgy csillognak mint a "Salamon töke" XD Eléggé jók a visszatükröződések, hasonlóan mint az ENB Series-nél. Az égbolt is elég szép, és az esős idő is fainul néz ki. -
Már tárgyatlan! :D (Egyébként kipróbáltam már! Nem valami jó.)
De a Stunning Graphics IV modot használom ENB nélkül és tetszik. (és zavartalanul műxik)
-
ERRE! -
A hangtompítós pisztolytól hogy sikerült asszociálni egy arany rakétavetőig? :D -
Borg #50976 A legjobb az arany raktétavető amit a török ad, ha olyan öltönyben mész hozzá :) -
Na játszottam kicsit tovább...asszem akkor a modon, és a perseuson kívül várhatom a több ruhaboltot, és a hantompítós pisztolyt is? -
Gyerekek, nincsen valami olyan mod, ami 1-2 szutyok ruhát az orosz boltból, vagy valahonnan lecserél egy Swat bevetési egyenruhára, maszkkal együtt? Vagy nem pont swat, csak valamilyen ehhez hasonló egyenruhára, lehetőleg sisak nélkül :] -
Nem tudom melyikre gondolsz pontosan. Erre?
Abban 2 változat van: With ENB és Without ENB. Mindkettő a 1.7-re való?
Bocs a kérdezősködésemért!
-
És a NYC Subway Bus Mod hol van?
Nem találom sehol. -
Tudom, hogy átlagos, és régen is csináltam..de tegnap este 10 percig szakadtam a következőn:
Elmentünk Jacobbal berúgni. Már alapból imádom a dumáját, egyfolytában röhögök...nade amikor elmentünk, bebasztunk mint a hétszentség, és kijöttünk a kocsmából, kb majdnem pofáraesik Jacob és nyöszörög hogy Ooohh maaan i think im fine :DD És majdnem pofáraesik :DASDAS
Rég röhögtem ennyit játékon :D
Taxit akartam fogni, de Jacobot elbaszta valami kamion: ASD Ez annyira mélyen érintette Niconkat, hogy rögtön kijózanodott, aztán meg Jacob jól lebaszott smsben hogy nem mentem érte a kórházban...Brucie kocsiait lopdostam éppen :D
Emberek, ez a játék egy művészprogram :D
Rég szórakoztam ilyen jól gamevel! -
Jossua #50970 bus mod ez mi lehet ?:) buszjárat indul a játékba?? valaki ismeri ?:) -
Jossua #50969 köszi a linket ez tényleg szép kis grafikát ad az 1.7 nek is !! -
Ami a NYC Subway-t illeti, sajnos elnéztem! Elnézésed kérem, de az NYC Subway Bus Mod -ra gondoltam ami az 1.0.7.0 patch-ez jó. -
Igen van, de még csak béta verzió. Nyugodtan kipróbálhatod, de még koránt sem teljeskörű, így még sok javítani való van rajta. -
Ajánlani tudom még a Sony Vegas programot. Eléggé sokrétű, nagyon jó videókat lehet vele készíteni. -
Dehogy gondoltam arra hogy Te készítetted a videót! :D
Viszont a #50960-as HSZ-ban van egy ENB Series ami műxik a 1.7 patch-vel. -
1.0.7.0 patch-re sajnos nincs még ilyen szép graphich mod. Én a GFX IV Graphich mod-ot használom. ENB Setting csak béta verzió van még erre a patch-re. -
Ne érts félre! Nem én készítettem! Én csak belinkeltem! Én is készítettem vidiket, csak még itt ülnek a gépemen. Azért nem ilyen profi minőségűek, de hasonlóak. Nekem pl nincs ENB Series feltéve, mert én az 1.0.7.0 patch-et használom. -
Nincsen benne. Ez egy mod-olt GTA IV. -
Ez a versenypálya hol van Liberty City-ben?
Én sosem találtam meg. -
Viszont ez igen.
Csak a videó nem túl szépet mutat mint az. :S -
Borg #50959 Vagy igen. Vagy nem. RTFM. -
Na de a Bone ENB Settings v1.0 mód valószínű nem kompatibilis a 1.7 patch-vel! (ajánlott: 1.0.4.0)
Vagy igen? -
Borg #50957 Esetleg akár el is olvashatnád a videó leírását. -
Jossua #50956 engem is érdekel milyen mod van a játékban hányas verzio stb :) -
Hát ez hihetetlen videó!!!!
Soha életembe nem láttam ilyen jól kidolgozott videót!
Környezet grafikája majdnem olyan szép mint a valóság!
Hogy lehet ilyen film-szerű GTA4 videókat csinálni?
Létezik egy olyan grafikai mód, ami ilyen szépre szépíti a játékot mint a vidiben? (kompatibilis a 1.7 patch-vel) -
PeterGee #50954 Szia!
Érdekelne, hogy te készítetted a vidit? Ha igen akkor lenne pár kérdésem. :)))
Egyébként nagyon király lett.
A nyerges hogy kerül a játékba? :) -
Jossua #50953 tudtok egy olyan modot amivel a kocsik irányitása kicsit jobb szoval nem olyan mintha jégen mennék ?? legujabb verziohoz .... -
Egyébként nem az útvonalat változtatja meg, hanem a táblákat, utcaneveket és a belső teret. -
Visszaírok mindenképp, amint felraktam. Haveromnak is 1.0.7.0 patch van felrakva azért írtam hogy nála működik. -
Akkor honnan tudod hogy kompatibilis a 1.7 patch-vel?
"-Changes place names to NYC (Only for game version 1.0.0.3 and below)"
Ezt a funkciót ki kell venni, mert nem jó erre, (kifagyhat) igaz?
Na, majd ha kipróbáltad. :) -
Őszintén szólva még nem állt módomban kipróbálni. Haverom felrakta magának, majd utánanézek hogy mi a szitu. Jelenleg most nem férek a másik géphez, mert öcsém játszik, de majd kipróbálom én is. Majd írok milyen. -
Akkor jó! :)
Csak kicsit bonyolult installálni (mármint ahogy a ReadMe fogalmazza. :D)
"-Changes all subway signage to appear like NYC Subway
-Changes subway routes to NYC Subway lines
-Changes place names to NYC (Only for game version 1.0.0.3 and below)
-Changes some adverts on the subway network
-Removes subway voice audio"
Hogy érti a útvonalváltozást???? ( csak nem...új helyekre visz....
??? )
Eltávolítja a metró hangját????? Mi értelme??????????
-
Igen! -
A NYC Subway mod kompatibilis a 1.7 patch-vel??? -
Nem menne. -
sziasztok
van egy eredeti steames gta4-em
eddig minden ok volt
most felraktam e 64bites win7-et, és a játék nem indul (SecuLauncher: Failed to start application [2000])
elolvastam mindent az interneten de semmi sem segít, hiába installálom újra a c++ fájlokat, indítom rendszergazdaként, krekkelem, stb...nem indul
most komolyan nem lehet játszani 64biten?
jó lenne ha lenne vmi megoldás... -
Csak tudnám mi a fenéért nem engedi berakni a videót. -
video -
Ezt sasoljátok meg! Valami eszméletlen jó lett!