Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

max újságban voltak 100x100-as méretben szkennelve......

ProGabe
két legfaszább kép:

kitartja a kezét az esõben!!!!!!!!

#2782:a háttérben azok a világkiállítás ûrhajói?MIB 1-bõl lehet ismerõs 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Yoda001
abból a 100 képbõl csak úgy új,ha te eddig nemnagyon nézted a topikot,gta-s oldalakat

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline
a mögötte lévõ Chevy Impala rendõr sem egy nehezen felismerhetõ valami 😄

fura , nekem IE-vel kb 100 új kép van..

meg vagy 4 új videó....

magyar kamionos 😄DD

egész felísmerhetõ ez a micsubicsi 😄

Yoda001
nemhiszem,ie alatt sincs semmi

ProGabe
nekem firefox alatt nem hozza be a screens almenüt,és a várostérképen minden undefined 😞
és nem az adblock kavar be...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nekem nagyon tetszenek az új autók 😊

remélem lesznek majd kamionos küldik is

DJ Skyline
ja, nem néztem az idõpontot <#idiota>

mind 1..
(csak hogy egyszerre írtuk ugyanazt)

DJ Skyline
mi volt ezen olyan vicces?

😄DDDDDDDDD

úgynézki mégis csak lehet öltöztetni nico-t..

DJ Skyline
biztos volt már róla említés, de úgy látom az öltözködés itt is menni fog, több féle ruhát látok a fõhõsön!

uhh mennyi új kép 😮O

Welcome to Liberty City Where the American Dream goes to die !

ESZMÉLETLEN !! AWESOME <#taps><#taps><#integet2><#worship>

ProGabe
hivatalos oldalon még minden undefined 😞

bazs1
<#eljen><#eljen>

HOHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Thx!

szerk.: WÁ WÁ WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NA EZ AZTÁN ROPOGÓS 😄

Yoda001
gtaplace,új hír,elég sok infoval,és a hivatalos oldal is újult

Már várom 😊 , még akkor fenn leszek 😄 , majd csekkolom!

bazs1
ezt én is olvastam😄 beakartam rakni de elfelejtettem:\

minõségi lap 😄
nicó,wow<#shakehead>

ProGabe
loooooooooooooooooool

és mindez a blikkben!forrás:yummie.hu

a Rockstar megint küldözget

meg van még póló is (Liberty Swingers baseball csapat)
igaz, az nem változott
akkor tolatásjelzõ, de legalább volt xD
Kit--Kat
Ja, hogy a sipolásra gondolsz?! Az nem tolatóradar.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

csak a nagyobb jószágoknál (kamion, busz, tûzoltó stb.)
volt tolatóradar? Basszus nem emlékszem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hm.. nem is rossz
ja ja, az is eltûnt, csakúgy mint a tolatóradar a GTA3 után
az AI-val az infók alapján már nem lesz gond, de majd meglátjuk...
DJ Skyline
igazából már az is jó, ha az AI-n javítanak, sokat! SA-ban kritikán aluli a közlekedés, nem is értem miért lett lebutítva, pedig VC-ben viszonylag jó volt! meg nem nagy kaland, de a rükverc lámpa is kikerült SA-ban, pedig ha jól emlékszem VC-ben volt az is

lápának én is örülnék, meg egy index is mindenképp jól jönne (fõleg a többi kocsin)
DJ Skyline
az elsõ az jól jön, végre nem kell main.scm-et heggeszteni 😄 meg azért a fel / le kapcsolható lámpának is örülnék! apróságok, de az ilyenek teszik talán teljessé! a motoros dolog nem hozott lázba, SA-ban is volt már sisak asszem, a "mi van az autóban" dolog is jópofa lehet majd! meg az is tetszik, hogy a lövés nyomok megmaradnak, nem tudom hogyan oldják meg, esetleges PC verzió így mennyire lesz moddolható, pl egy jármû! vannak ötleteim, de egyenlõre jöjjön ki majd PC-re is 😄

egy német magazinban megjelent 11 új screenshot és egy artwork + pár új infó
- miután beültünk a kocsiba küön be is kell indítani azt
- motoron Niko sisakot visel (és még mindig nem tudni hogy kerül oda)
- az elkötött kocsikban hasznos dolgokat lehet majd taláni (gondolom pénz, vagy kisebb fegyverek)

scannek: 1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal
Kit--Kat
Megfontolandó. Én Tommy Vercetti történetét forgatnám le. Bár ez lenne a legdrágább kombináció.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Erröl egyaltalan nem is hallottam :S
Sehol nem irták ezt magyar oldalakon ^^ , na mind1

Amugy pangás van hirek terén a jatekkal kapcsolatban 😞((

DJ Skyline
hát így az elmúlt x rész után (pláne III, VC, SA) nehéz lenne eldönteni milyen vonalon filmesítenék meg! a szürke, kissé elvont, underground beütésû azt csinálom amit a fõnök mond (GTA III), vagy a Hawaii, dizsi, napfény, jó nõk, diszkó, 80-as évek (GTA VC), vagy a kitörök a gettóból, elsõ a banda, a tesók, és mégis hogy jutottam el Vegasig, (GTA SA) vonalon! vagy esetleg már most elkezdeni feldolgozni a IV-et 😄

GTA mozi?

"A Variety újonnan indult, játékokkal foglalkozó blogján számolt be egy tavalyi történetrõl, mikor is kis híján megkezdõdtek a GTA-mozi munkálatai.

A GTA-sorozat sikerei után érthetõ, hogy Hollywood legpénzesebb producerei évek óta harcolnak a Grand Theft Auto megfilmesítési jogaiért: a Rockstar bejáratának kilincse szinte kézrõl-kézre jár a szakma legnagyobb nevei között. Azonban ki tudja miért, a készítõk válasza mindig egyértelmû "nem" volt a kérdésre, miszerint film készülhet-e a GTA alapján. Körülbelül egy éve viszont egy csapásra változott meg minden, a cég pedig beadta a derekát egy meg nem nevezett filmesnek, aki Eminem fõszereplésével akarta feldolgozni a játékokat. Ki-ki örömére a Rockstar az utolsó pillanatban mondta vissza a megállapodást, a pletykák szerint nem sikerült megegyezniük a studióval."

forrás: gamekapocs.hu
még egy kisebb méretû kép a Yahoo-tól
konzolos vitákat kéretik máshol lerendezni, thx!
offkorz
pc-s topikban konzolozás és off.jóak vatytok. <#wilting>

Casper007
A GTA IV már ízig-vérig next-gen alkotás, nincs helye a régi konzolokon.

Hello World!

n3whous3
Technikailag az aktuális verziót nem lehet PS2-re rakni, ne is fognak biztos gyengusozni, de mondom: TDU is van PS2-re... Csak hát annak köze sincs grafikában és egyebekben ehhez... sa tö bi

púúúúú

Casper007
Izé, PS2 már hogy lenne? Ez mind technikai, mind gazdasági okok miatt lehetetlen. És akkor még nem is jelentették be PS2-re. Egyelõre csak Xbox 360 és PS3 verziók hivatalosak, reménykedünk ugye PC-s megjelenésben is. Egyébéknt nem hiszem, hogy atomerõmû kell majd alá, azért a grafika nem egy Crysis, bár a terület hatalmas, és elképesztõen kidolgozott, az tény, de így inkább hely kell neki, nem? 😊

Hello World!

n3whous3
hhh

totál 0-ról kellene megírni meg stb (egyébként miért is ne lehetne gyengébb minõségen? TDU is van PS2-re, csak bûnronda grafikával és az online játék hiányával...)

púúúúú

loool , ezt ps2 -re vicc ? egy sima dvd re amit a ps2 kezel ? vicc ...ezt ps2-re vicc ,h birná el az a szerencsétlen kis gép a 233mhz -s procijával , vicc

n3whous3
jahjah

púúúúú