Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kitartja a kezét az esõben!!!!!!!!
#2782:a háttérben azok a világkiállítás ûrhajói?MIB 1-bõl lehet ismerõs 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://9gag.com/gag/5135249
meg vagy 4 új videó....
magyar kamionos 😄DD

és nem az adblock kavar be...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
remélem lesznek majd kamionos küldik is

(csak hogy egyszerre írtuk ugyanazt)

ESZMÉLETLEN !! AWESOME <#taps>#taps><#taps>#taps><#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Thx!
szerk.: WÁ WÁ WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NA EZ AZTÁN ROPOGÓS 😄
akkor tolatásjelzõ, de legalább volt xD
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
az AI-val az infók alapján már nem lesz gond, de majd meglátjuk...
- miután beültünk a kocsiba küön be is kell indítani azt
- motoron Niko sisakot visel (és még mindig nem tudni hogy kerül oda)
- az elkötött kocsikban hasznos dolgokat lehet majd taláni (gondolom pénz, vagy kisebb fegyverek)
scannek: 1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sehol nem irták ezt magyar oldalakon ^^ , na mind1
Amugy pangás van hirek terén a jatekkal kapcsolatban 😞((
"A Variety újonnan indult, játékokkal foglalkozó blogján számolt be egy tavalyi történetrõl, mikor is kis híján megkezdõdtek a GTA-mozi munkálatai.
A GTA-sorozat sikerei után érthetõ, hogy Hollywood legpénzesebb producerei évek óta harcolnak a Grand Theft Auto megfilmesítési jogaiért: a Rockstar bejáratának kilincse szinte kézrõl-kézre jár a szakma legnagyobb nevei között. Azonban ki tudja miért, a készítõk válasza mindig egyértelmû "nem" volt a kérdésre, miszerint film készülhet-e a GTA alapján. Körülbelül egy éve viszont egy csapásra változott meg minden, a cég pedig beadta a derekát egy meg nem nevezett filmesnek, aki Eminem fõszereplésével akarta feldolgozni a játékokat. Ki-ki örömére a Rockstar az utolsó pillanatban mondta vissza a megállapodást, a pletykák szerint nem sikerült megegyezniük a studióval."
forrás: gamekapocs.hu

púúúúú
Hello World!
totál 0-ról kellene megírni meg stb (egyébként miért is ne lehetne gyengébb minõségen? TDU is van PS2-re, csak bûnronda grafikával és az online játék hiányával...)
púúúúú