54920
-
nah most akkor hogy is van ez az MMA10 dolog?
ha lehuzom a netet akkor megy a jatek de nemtok menteni. valakinek sikerult mar megoldani hogy menteni is tudjon meg jaccani is? -
Rövid leszek.
1. Adott egy termék. Rá van írva az ajánlott konfig. 11 ezer forintot adtam érte.
2. Adott a termék. Nem fut a gépemen tisztességesen (szakmabeli vagyok, biztos nem az OS a hibás). pedig majdnem 2x jobb az ajánlottnál. 11ezer forintot kértem érte.
Szivasson a piac mást. Játszom Fallouttal...:) [duzzog] -
Igen is meg van az okunk sírni. Mivel az előzetes ajánlott configok alapján simán kellene futni. De úgy tűnik hogy 1.5gigás VGA ram kell ahhoz hogy high-ba futassuk, normál felbontáson, és akkor még ott a very high is.
Átbasztak minket rendesen. Optimalizálatlan, ennek a grafikának nem kellene ekkora gépigény.
Az meg már nevetséges hogy a védelem, miatt sokaknak nem indul el, csak trükközések árán.
Nem beszélve a driverekről. Csak a legújabb béta ATI-val megy normálisan.
Ki kérem magamnak, ezt elqrták, igenis a R* hibája hogy engedték kiadni így. ÉS miért, mert karácsony, lesz. Karácsony után nem vették volna ennyien. -
milyen gépen nyomod 1680x1050ben? -
vasziszdasz #18281 Jó, de konkrétan leszarjuk a konzolt, mert nekünk a pc-s porttal van problémánk. Olyan mintha visual basicben írták volna az egészet, direkt elkúrva. Érdekes hogy mindegyik másik játékot meg tudták írni rendesen, a fossztárnak ez miért nem sikerült? -
Olvass már vissza könyörgöm röhej ami itt megy. -
esetleg a jpeget tömöríthetnéd jobb minőségre, pont a részletek mosódnak el -
argo001 #18278 Elkúrták a SC-t most a GTA-t, kíváncsi vagyok melyik kedvenc játéksorozatom fog még tönkremenni a közeljövőben... -
DE!
Ez a securom! -
kids #18276 ez a grafika már egész szép ha lekonvertálom a felbontást 640*480ra :D -
kérdés: ha megveszem eredetiben, a védelmének nem fog bekavarni telepítéskor a virtuális meghajtó jelenléte ? -
igen az ilyen hsz-ekre semmi szükség nincs -
vasziszdasz #18273 Dehogynem, különben a hardver eladások is lecsökkennek, hiszen ki venne videokártyát meg miegymást ha nincs amivel kihasználja? Akkor csak a 60k-s eee pc-k fogynának, ami a hw gyártóknak tuti nem tetszene. -
Őszintén.Ti erre számítottatok h ezt kapjuk?H ekkora szar átiratot bugosan stb?H így leszarnak minket?Pedig imádtam a rockstart mert mindíg a minőséget jelentette.Ugyanúgy elásta magát mint az EA games az utóbbi 2 éves játékfelhozatallal a szememben. -
ez pontosan mien beállítás is , mert igy kurvaszép a játék, ilyen szép ingame képet eskü utoljára xbox360 on láttam
-
Ne izguljatok már ennyire , még csak ma jelent meg a játék. Ha valóban így van ahogyan írjátok pár napon belül reagálnia kell az illetékeseknek és várni a tapaszt. Meg ne a játékot szidjátok , mert az teljesen rendben van konzolokon. Ha végképp nem fut jól a játék ezek után sem , akkor meg vegyetek 70 ezer forintért vga-t amin menni fog. Be lehet fejezni a sírást , ti választottátok ezt. -
pedig sokat szokott dobni minden játék teljesítményén ha ki van kapcsolva. most szép legyen van játszhatóan fusson inkább? szerintem inkább az utóbbi -
vasziszdasz #18268 Ez pedig ösztönzően hat majd a fasz kiadót arra hogy verje ki a készítőkből a patchet. Ha nem veszik meg bugosan, akkor kénytelenek lesznek kijavítani, csak akkor hagyják ennyiben a dolgot ha így is bejön a lovetta. -
p gomb a király :DDDDD
eksü télleg jobban néz ki a játék elmosodás efektel itt egy képem :D -
már igy sem fog... -
Mindent ki kell kapcsolni, vagy levenni minimumra, akkor folyik. Bár akkor meg procilimites. -
vasziszdasz #18264 Minek költsenek rá többet amikor nem lesz belőle pénz?
Mondjuk azért mert pont ebből lesz. Az 1 nap látatlanba megvette x ezer ember, de a nagyja még csak ezután következne - ha nem riasztanák el az egyhangúan lehúzó beszámolók. Így a leendő vásárlóknak lekonyul a szája és nem nyílik ki a pénztárcája. -
árnyék nélkül nem lehet csodaszép :) -
vasziszdasz #18262 Mindent levenni lowra? Vagy mely beállítások szopatják nagyon a gfx-et és melyeket lehet fennhagyni? -
valami kurva nagy bug van a programban, mert gyakorlatilag 25 FPS fölé nagyon ritkán ment, az állandó 20.
vagy lehet azt hiszik, hogy megeszem, hogy csúcs gép kell hozzá. -
Futtattam még egy benchet, kikapcsoltam mindent és 31,88 fps.
Medium és kapcsoljátok ki az árnyékot.
Nálam játszható és csodaszép. -
ezek milyen beállításon készültek?és milyen gépen? -
Zsoberpapa #18258 Én is megvettem ma a játékot. Nálam egész szépen megy, igaz én csak 1024x768-as felbontásban próbáltam. -
http://i36.tinypic.com/4khder.jpg
http://i35.tinypic.com/2141t8o.jpg
http://i38.tinypic.com/2u4hfyw.jpg
http://i38.tinypic.com/2w69kw3.jpg
loller :)
http://i37.tinypic.com/nywcaw.jpg
pár kép. -
kicsinyt tweakelni kell, ez a szokásos, semmi extra -
"vmi leányvállalatnak adták ki a feladatot v nemtudom...bődületesen nagy hiba volt..."
Vagy költséglefaragás. Így olcsóbban megúszták a PC portot, ami mint tudható alapból sokkal kevesebbet hoz be mint a konzol portok. Minek költsenek rá többet amikor nem lesz belőle pénz?
Szerintem kezdjetek hozzászokni ehhez a mentalitáshoz, főleg mivel a gazdasági világválság jövőre még durvábban ki fog hatni az IT szektorra. Nem fognak dollár-milliókat feleslegesen beleölni egy olyan platformba a cégek ami a töredét hozza a konzol-eladásoknak... -
cserewarrior #18254 Eladom én is Jász-Nagykun Szolnok területén bontatlan csomagolással a játékot...
Ha valakinek kell szóljon... -
argo001 #18253 Kezdem azt hinni, hogy ez nem is igazi GTA, ez csak valami GTA-nak álcázott fos. :) Sőt. Ez az is. :D -
XP-vel úgy látom SOKKAL DE SOKKAL jobban fut a gép. VISTA alatt ennél erősebb gépek alatt SOKKAL DE SOKKAL gyengébben teljesített.
Nem hiába mondom mindig. VISTA SUCK. -
Rockstar kiváncsi vagyok mit reagál majd most hirtelen erre a rohamra.
Szerintem 1millió db tuti elfogyott már a pc-s verzióból világszerte.Nekik már meérte ez a fos port innentől kezdve akár le is szarhatnák az arcunkat.Remélem nem ez lesz. -
vasziszdasz #18250 Majdnem elhiszem... Q6600, 8 gb ram, 4870x2 és szaggat. Igaz haveromnak ez már folyamatos kép, de nekem nem az ha az egér fél seccel később reagál csak a mozdulatokra. Igaz hogy 1920-ban tolom, de mint látom tökmindegy a felbontás, 1024-ben is ugyanúgy tré. Hagytam minden beállítást úgy ahogy a prg berakta. Az 1920-at is alapból ajánlotta fel, gondolom tudja mit csinál. -
-
epic fail...egy világ dőlt össze bennem, de az vigasztal már csak...hogy lesz boxom, azt tolom majd azon.
nagyobb volt a füstje mint a lángja.de erről vmilyen szinten nemcsak a RG tehet. elvileg ezt ne ma megszokott emberek csinálták hanem vmi leányvállalatnak adták ki a feladatot v nemtudom...bődületesen nagy hiba volt... -
-
tudnál adni linket is hozzá?:D