54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Hunter of Deer
    nah most akkor hogy is van ez az MMA10 dolog?
    ha lehuzom a netet akkor megy a jatek de nemtok menteni. valakinek sikerult mar megoldani hogy menteni is tudjon meg jaccani is?
  • MerlinW
    Rövid leszek.
    1. Adott egy termék. Rá van írva az ajánlott konfig. 11 ezer forintot adtam érte.
    2. Adott a termék. Nem fut a gépemen tisztességesen (szakmabeli vagyok, biztos nem az OS a hibás). pedig majdnem 2x jobb az ajánlottnál. 11ezer forintot kértem érte.

Szivasson a piac mást. Játszom Fallouttal...:) [duzzog]
  • HeadHunter86
    Igen is meg van az okunk sírni. Mivel az előzetes ajánlott configok alapján simán kellene futni. De úgy tűnik hogy 1.5gigás VGA ram kell ahhoz hogy high-ba futassuk, normál felbontáson, és akkor még ott a very high is.
    Átbasztak minket rendesen. Optimalizálatlan, ennek a grafikának nem kellene ekkora gépigény.
    Az meg már nevetséges hogy a védelem, miatt sokaknak nem indul el, csak trükközések árán.
    Nem beszélve a driverekről. Csak a legújabb béta ATI-val megy normálisan.
    Ki kérem magamnak, ezt elqrták, igenis a R* hibája hogy engedték kiadni így. ÉS miért, mert karácsony, lesz. Karácsony után nem vették volna ennyien.
  • kulabácsi
    milyen gépen nyomod 1680x1050ben?
  • vasziszdasz
    Jó, de konkrétan leszarjuk a konzolt, mert nekünk a pc-s porttal van problémánk. Olyan mintha visual basicben írták volna az egészet, direkt elkúrva. Érdekes hogy mindegyik másik játékot meg tudták írni rendesen, a fossztárnak ez miért nem sikerült?
  • Smuge
    Olvass már vissza könyörgöm röhej ami itt megy.
  • Desiderata #18279
    esetleg a jpeget tömöríthetnéd jobb minőségre, pont a részletek mosódnak el
  • argo001
    Elkúrták a SC-t most a GTA-t, kíváncsi vagyok melyik kedvenc játéksorozatom fog még tönkremenni a közeljövőben...
  • Carlos
    DE!
    Ez a securom!
  • kids
    ez a grafika már egész szép ha lekonvertálom a felbontást 640*480ra :D
  • Shiwo
    kérdés: ha megveszem eredetiben, a védelmének nem fog bekavarni telepítéskor a virtuális meghajtó jelenléte ?
  • Shortstop
    igen az ilyen hsz-ekre semmi szükség nincs
  • vasziszdasz
    Dehogynem, különben a hardver eladások is lecsökkennek, hiszen ki venne videokártyát meg miegymást ha nincs amivel kihasználja? Akkor csak a 60k-s eee pc-k fogynának, ami a hw gyártóknak tuti nem tetszene.
  • The Protector
    Őszintén.Ti erre számítottatok h ezt kapjuk?H ekkora szar átiratot bugosan stb?H így leszarnak minket?Pedig imádtam a rockstart mert mindíg a minőséget jelentette.Ugyanúgy elásta magát mint az EA games az utóbbi 2 éves játékfelhozatallal a szememben.
  • red bull
    ez pontosan mien beállítás is , mert igy kurvaszép a játék, ilyen szép ingame képet eskü utoljára xbox360 on láttam
  • Smuge
    Ne izguljatok már ennyire , még csak ma jelent meg a játék. Ha valóban így van ahogyan írjátok pár napon belül reagálnia kell az illetékeseknek és várni a tapaszt. Meg ne a játékot szidjátok , mert az teljesen rendben van konzolokon. Ha végképp nem fut jól a játék ezek után sem , akkor meg vegyetek 70 ezer forintért vga-t amin menni fog. Be lehet fejezni a sírást , ti választottátok ezt.
  • Shortstop
    pedig sokat szokott dobni minden játék teljesítményén ha ki van kapcsolva. most szép legyen van játszhatóan fusson inkább? szerintem inkább az utóbbi
  • vasziszdasz
    Ez pedig ösztönzően hat majd a fasz kiadót arra hogy verje ki a készítőkből a patchet. Ha nem veszik meg bugosan, akkor kénytelenek lesznek kijavítani, csak akkor hagyják ennyiben a dolgot ha így is bejön a lovetta.
  • Carloska
    p gomb a király :DDDDD

eksü télleg jobban néz ki a játék elmosodás efektel itt egy képem :D
  • Carlos
    már igy sem fog...
  • Sir Quno Jedi
    Mindent ki kell kapcsolni, vagy levenni minimumra, akkor folyik. Bár akkor meg procilimites.
  • vasziszdasz
    Minek költsenek rá többet amikor nem lesz belőle pénz?
    Mondjuk azért mert pont ebből lesz. Az 1 nap látatlanba megvette x ezer ember, de a nagyja még csak ezután következne - ha nem riasztanák el az egyhangúan lehúzó beszámolók. Így a leendő vásárlóknak lekonyul a szája és nem nyílik ki a pénztárcája.
  • bertino
    árnyék nélkül nem lehet csodaszép :)
  • vasziszdasz
    Mindent levenni lowra? Vagy mely beállítások szopatják nagyon a gfx-et és melyeket lehet fennhagyni?
  • bertino
    valami kurva nagy bug van a programban, mert gyakorlatilag 25 FPS fölé nagyon ritkán ment, az állandó 20.

vagy lehet azt hiszik, hogy megeszem, hogy csúcs gép kell hozzá.
  • lipovics
    Futtattam még egy benchet, kikapcsoltam mindent és 31,88 fps.
    Medium és kapcsoljátok ki az árnyékot.
    Nálam játszható és csodaszép.
  • Firerock
    ezek milyen beállításon készültek?és milyen gépen?
  • Zsoberpapa
    Én is megvettem ma a játékot. Nálam egész szépen megy, igaz én csak 1024x768-as felbontásban próbáltam.
  • bertino
    http://i36.tinypic.com/4khder.jpg
    http://i35.tinypic.com/2141t8o.jpg
    http://i38.tinypic.com/2u4hfyw.jpg
    http://i38.tinypic.com/2w69kw3.jpg

loller :)

http://i37.tinypic.com/nywcaw.jpg

pár kép.
  • Sir Quno Jedi
    kicsinyt tweakelni kell, ez a szokásos, semmi extra
  • GregSB
    "vmi leányvállalatnak adták ki a feladatot v nemtudom...bődületesen nagy hiba volt..."

Vagy költséglefaragás. Így olcsóbban megúszták a PC portot, ami mint tudható alapból sokkal kevesebbet hoz be mint a konzol portok. Minek költsenek rá többet amikor nem lesz belőle pénz?

Szerintem kezdjetek hozzászokni ehhez a mentalitáshoz, főleg mivel a gazdasági világválság jövőre még durvábban ki fog hatni az IT szektorra. Nem fognak dollár-milliókat feleslegesen beleölni egy olyan platformba a cégek ami a töredét hozza a konzol-eladásoknak...
  • cserewarrior
    Eladom én is Jász-Nagykun Szolnok területén bontatlan csomagolással a játékot...
    Ha valakinek kell szóljon...
  • argo001
    Kezdem azt hinni, hogy ez nem is igazi GTA, ez csak valami GTA-nak álcázott fos. :) Sőt. Ez az is. :D
  • HeadHunter86
    XP-vel úgy látom SOKKAL DE SOKKAL jobban fut a gép. VISTA alatt ennél erősebb gépek alatt SOKKAL DE SOKKAL gyengébben teljesített.
    Nem hiába mondom mindig. VISTA SUCK.
  • grebber
    Rockstar kiváncsi vagyok mit reagál majd most hirtelen erre a rohamra.
    Szerintem 1millió db tuti elfogyott már a pc-s verzióból világszerte.Nekik már meérte ez a fos port innentől kezdve akár le is szarhatnák az arcunkat.Remélem nem ez lesz.
  • vasziszdasz
    Majdnem elhiszem... Q6600, 8 gb ram, 4870x2 és szaggat. Igaz haveromnak ez már folyamatos kép, de nekem nem az ha az egér fél seccel később reagál csak a mozdulatokra. Igaz hogy 1920-ban tolom, de mint látom tökmindegy a felbontás, 1024-ben is ugyanúgy tré. Hagytam minden beállítást úgy ahogy a prg berakta. Az 1920-at is alapból ajánlotta fel, gondolom tudja mit csinál.
  • lipovics
  • Morphin
    epic fail...egy világ dőlt össze bennem, de az vigasztal már csak...hogy lesz boxom, azt tolom majd azon.
    nagyobb volt a füstje mint a lángja.de erről vmilyen szinten nemcsak a RG tehet. elvileg ezt ne ma megszokott emberek csinálták hanem vmi leányvállalatnak adták ki a feladatot v nemtudom...bődületesen nagy hiba volt...
  • lipovics
  • Firerock
    tudnál adni linket is hozzá?:D